Моля ви , споделете ако имате някакви впечатления за болница "Токуда". В смисъл добра ли е или нещо от този род. Предстои ми преглед в кардиологията там и евентуално операция , а информацията ми е предимно от слухове...
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Доволството понякога е субективно и не е обусловено от обективните показатели съпътстващи лечението (резултатите от него включително) - има болести и болести, очаквания - оправдани и не толкова оправдани. За мен информираността остава критичен фактор за това пациента да е доволен или не. По закон пациента има право на нея и той трябва да си я изисква
Какво да кажа, в Петък сутринта отидох в болницата за преглед при лекарка която ми бяха препоръчали. На регистратурата нямаше опашка, извадиха ми карта ( там всеки пациент си има карта и като се провери се вижда от какво е лекуван, заключения на лекари и тн ) и след това тръгнах към кабинета. Оказа се че дадената лекарка няма свободни часове целия ден и за това вместо в 11:30 да дойде на работа както е нормално дойде в 11-11:10 някъде за да ме прегледа! Много добро отношение, като питам нещо ми обясняваше обстойно все едно съм на лекция
Вечерта към 21:30 някъде ми се наложи пак да ида ( зверски болки ), обърнаха ми внимание лекарките и отново ми обясняваха спокойно. При нито един от прегледите не искаха пари, обстановката много на ниво, все едно съм в хотел 5 звезди
Коментар