Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аплаузи за българското здравеопазване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Аплаузи за българското здравеопазване

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
    И двете болници "Каспела" и "Пълмед"са частни, но работят със здравната каса.
    Няма пречки всеки осигурен вместо да ходи в държавна болница, да иде в частна.
    Ти четеш през ред или само това, което ти изнася. 700 лева за линейка бе колега! Или сега ще кажеш, че всеки може да ги извади без проблем?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Подкрепям Майкъл за каспела,точно така е както го е описъл,жена ми мина от там за рутинна процедура,всичко беше шест !Стаите безупречни,всичко ти е под часовник,няма чакане от рода като дойде доктора и кога ще дойде ,дали ще дойде...!
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        ...което не отговаря на истината. Освен, ако Нови Пазар не е от другата страна на граничната бразда. И само Нови Пазар да беше...
        И аз не влизам в пререкания. Ама и на предизборни агитации съм се наслушал.
        Точно така...прав си.

Планувах си болестите да съвпадат преди избори.

Коментар

Истината е,че в големите градове като Пловдив може и да има такова чудо...ама колко % от българите имат достъп до нормално здравеопазване?
          Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Точно така...прав си.

Планувах си болестите да съвпадат преди избори.
            Не, просто си късметлия, че лъскавата клиника ти е на няколко преки. Виж, ако беше на друго място, в пределите на България де, и ти поискат 700 лева за линейка, нямаше да четем сега за "Българското здравеопазване и лъскавите поликлиники" а щяхме да си имаме друга темичка за разговор. Нещо от рода на "водата в чашата замръзна и не мога да си изпия лекарствата. Опс, няма значение, то няма и какви лекарства да пия..."

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Подкрепям Майкъл за каспела,точно така е както го е описъл,жена ми мина от там за рутинна процедура,всичко беше шест !Стаите безупречни,всичко ти е под часовник,няма чакане от рода като дойде доктора и кога ще дойде ,дали ще дойде...!
              и аз бях шокиран от реда, вниманието и всичко друго...

Даже храната е кетъринг и вкусна като в ресторант.
              Тя не е толкова важно нещо, но да отбележа все пак.

Коментар

Не, просто си късметлия, че лъскавата клиника ти е на няколко преки. Виж, ако беше на друго място, в пределите на България де, и ти поискат 700 лева за линейка, нямаше да четем сега за "Българското здравеопазване и лъскавите поликлиники" а щяхме да си имаме друга темичка за разговор. Нещо от рода на "водата в чашата замръзна и не мога да си изпия лекарствата. Опс, няма значение, то няма и какви лекарства да пия..."
                Според теб- да си мълчим за хубавите неща които стават в държавата ли ???

Коментар

Според теб- да си мълчим за хубавите неща които стават в държавата ли ???
                  Според мен-да си оправите загвавието на темата. Защото ми звучи вулгарно на фона на всичко, което наистина се случва с много сънародници.
                  На тебе как ще ти прозвучи "обичам България, във всяка болница ме гледат като писано яйце. И ми струва само 5% от това, което ще ми струва тук". Защото тук е по $6000.00 на ден... Това, че по една или друга причина съм късметлия, не ми дава право да товоря глупости в ефир. Помисли за хилядите хора, които не могат да стигнат до лъскавата поликлиника. И то заради състоянието на същото това "Българско здравеопазване".

Коментар

Според мен-да си оправите загвавието на темата. Защото ми звучи вулгарно на фона на всичко, което наистина се случва с много сънародници.
                    На тебе как ще ти прозвучи "обичам България, във всяка болница ме гледат като писано яйце. И ми струва само 5% от това, което ще ми струва тук". Защото тук е по $6000.00 на ден... Това, че по една или друга причина съм късметлия, не ми дава право да товоря глупости в ефир. Помисли за хилядите хора, които не могат да стигнат до лъскавата поликлиника. И то заради състоянието на същото това "Българско здравеопазване".
                    Ще те помоля да бъдеш внимателен с квалификациите които ми правиш.
                    Много си далеч и навярно много малък да ми даваш съвети.
                    Не помня случай в който да съм те обидил с нещо
                    или ако съм-посочи къде ...и ще се извиня на мига.

Едностранно спирам диалога ни, а ти си пиши каквото си искаш от тук нататък.

Коментар

Ще те помоля да бъдеш внимателен с квалификациите които ми правиш.
                      Много си далеч и навярно много малък да ми даваш съвети.
                      Не помня случай в който да съм те обидил с нещо
                      или ако съм-посочи къде ...и ще се извиня на мига.

Едностранно спирам диалога ни, а ти си пиши каквото си искаш от тук нататък.
                      Тук сме на едно мнение. Далеч съм, и добре, че е така. Доста съм по-малък, и добре, че е така. От неслушане на съвети сме я докарали до тук. Защото старото поколение всичко знае. Лошо няма, тука не е така. За обидата- Не обиждам никой. Не Ви познавам и нямам право да обиждам. Твърдото ми мнение е, че "Няма пречки всеки осигурен вместо да ходи в държавна болница, да иде в частна" са глупости. По-горе ясно беше казано защо. Много умни хора понякога говорят глупости. Никой не е прав 100% от времето.
                      Лека вечер!

Коментар

И моите 5ст. В Парадоксия/територията която обитаваме/ лечението в "държавна" болница е по-скъпо отколкото в частна. Съвсем пресен опит и то два от травматологията в Г. Баня. Аз за тежка операция по клинична пътека си плащам инструментите, имплантите, престоят а съм здравно осигурен. Етажът ремонтиран, чистичък та даже и с таблети над всяко легло. Храната не става за човешка употреба, не съм а и опитвал съдейки по смрадта която се носи от нещото наречено храна. Този лъскав етаж е затворен и запечатан вече и на едно са събрани детско и отделение за възрастни с пропускателен режим на строг тъмничен затвор. Това последното го установих след като съпругата ми влезе пак там за лека операция за която освен изброените неща по-горе и взеха и един куп пари за избор на екип въпреки че никой не си е избирал такъв. Е защо и даваме всеки месец на тази система пари!? И то години наред.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ами, нека не стреляме по "белите лястовици" . То и без друго кой ги видял кой-не...

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                            Ами, нека не стреляме по "белите лястовици" . То и без друго кой ги видял кой-не...
                            Карай бе.То пък едно хубаво няма.Предизборни агитаций.... каза някой си.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Според мен-да си оправите загвавието на темата.
                              NIKSD,смятам че първо трябва да си оправиш твоето писание,след това и отношението !Много често съм в твоята позиция,но специално за този случай изобщо не си прав !
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                NIKSD,смятам че първо трябва да си оправиш твоето писание,след това и отношението !Много често съм в твоята позиция,но специално за този случай изобщо не си прав !
                                Никой не е безгрешен. Ще се радвам да чуя за кое не съм прав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X