Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хищник или тревопасно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хищник или тревопасно?

Последните изследвания на храната сочат, че любителите на месото имат хищнически манталитет и месото допълнително вкарвало химически елементи възбуждащи агресивност в поведението..

Естественно при вегетарианците е обратно...

Като всеядно животно, изглежда човека лесно може да бъде разпознат, в коя посока е тръгнал инстинкта му, дори на официален обяд!

Не става въпрос за Макдоналдс /само те си знаят това месо ли е или растение/, а за страстта към пържолата или картофите...

В повечето случаи, май е към двете..

От: Хищник или тревопасно?

В пълна заблуда си Познавам няколко вегетарианци и не съм установил да са овчедушни, по-скоро агресивни Но знам и защо е така Още не могат да си простят че са се прекарали да не хапват месце
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Още един въпрос, вързан с темата..

И децата днаят, че най-вкусни са хищните риби!

Обаче някой да е хапвал задушена лисица?! Феномен на обратните вкусове..

Коментар

Хората не са месояди, а всеядни, като мечките и таралежите
        От една година не ям месо и не съм забелязъл никаква промяна. Нито в здравословно, нито в тегловно, нито в агресивно или пък финансово отношение

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          В пълна заблуда си Познавам няколко вегетарианци и не съм установил да са овчедушни, по-скоро агресивни Но знам и защо е така Още не могат да си простят че са се прекарали да не хапват месце

Изследванията не са мои, а на специалисти!

А за агресивността на недохранения, има цели химнове, даже и революции са правели, но това не е във връзка с нашето изследване!

Коментар

яж пържоли, че знаеш ли как трудно се вади хляб в тая криза!!!

Коментар

"Тая шия не е от туршия!"

Казал го е народа, а по традиция по нашите земи обиколката на врата е измерител на социалното статукво и то от времето на Крали Марко!

Коментар

Е не знам за специалистите, те едните едно казват, другите друго, знаеш ли ги. Засега моите тестове показват, че промени няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                  Още един въпрос, вързан с темата..

И децата днаят, че най-вкусни са хищните риби!

Обаче някой да е хапвал задушена лисица?! Феномен на обратните вкусове..
                  Ти луд ли си!?!?!? Да ядеш лисица?!?! Нея и свраките не я кълват. Е има едно животно дето я яде но ще чакам ти да кажеш кое е.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

За "морска лисица"сигурно говори колегата!А другата наистина май само един "звяр" я уважава .

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                      ...Обаче някой да е хапвал задушена лисица?! Феномен на обратните вкусове..
                      Аз. В една част на Европа е ловен деликатес (мисля, че бях писал подробно за случая някъде в този форум).

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                      Ти луд ли си!?!?!? Да ядеш лисица?!?! Нея и свраките не я кълват. Е има едно животно дето я яде но ще чакам ти да кажеш кое е.
                      Но сурова лисица, от едрите бозайници, я яде само лисица.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                        Аз. В една част на Европа е ловен деликатес (мисля, че бях писал подробно за случая някъде в този форум).

Ще ми се да видя, ама откровено, ядящите това дето и червеите не го вкусват!!!

Но сурова лисица, от едрите бозайници, я яде само лисица.
                        Ти беше май горски, а, и да не знаеш още кой я уважава за храна. Наистина ли?

Коментар

Вегетарианците са истерични хора по мои наблюдения. А и непрекъснато се самоизтъкват.
                          Хипократ казва да се яде , което е вкусно, а не което е полезно.

Коментар

А обобщенията пък са признак на слаба осведоменост и недостатъчна заинтересованост по темата. И като цяло е редно да се избягват, защото в много редки случаи са верни.

Коментар

Ифчон, извинявай, но според мен вегетарианството е психично заболяване. Не искам да кажа, че си луд, пази Боже, но в съвременния свят има доста мании по здравословно хренене които са плод на изкривеното мислене на хората. Природата е определила, че човек ще яде и месо, наравно с картофите и зелето, и това, че някои хора им е гадно да гледат как колят животните и после ги разфасоват на порции-не означава, че трябва да се отказваме от месото.
                              Има една теория, че маймуните са започнали да стават човеци именно когато от банани са преминали към всеядството. Просто в месото има незаменими аминокиселини(акцента е на "незаменими") които помагат за развитието на мозъка. Тези "тухлички" ги няма в растенията, и храненето само с растителна храна не е добро. В растенията пък има витамини (например) които ги няма в месото, и поради тази причина също са незаменими в храната на човека. Например скорбутът се причинява от недостиг на витамини. Не си спомням на кой витамин точно, но лечението с пресни плодове дава отлични резултати.
                              Така, че нито едното, ното другото са за препоръчване. Важна е умереността. Както и навсякъде другаде разбирасе.
                              Което не ми пречи аз лично да харесвам много повече пържолите от пипера, ама това си е за моя сметка.
                              Дай ми всеки ден по кило пържоли и литър вино, па ме чакай да Умра
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X