От: Най - добра бира
Пил съм истинска жива бира в заведение на един познат. Бирата беше Шуменско мисля. Съхраняват я в едни 500л резервоари с температура близо до 0. Омайваш се от първата халба и изтрезняваш 1 час след последната - ако не си прекалил естествено.Обяняваше го с липсата на консерванти - организма усвоява бързо течността.
Някаква руска технология беше и се мъчеше да я наложи из варненските заведения, но така и не успя. Идеята беше на всяка маса да си има кран и да си точиш както и колко искаш. Механизъм на принципа на бензиноколонките ти изчислява количеството и минава сервитьора само да го отчете.
Пил съм истинска жива бира в заведение на един познат. Бирата беше Шуменско мисля. Съхраняват я в едни 500л резервоари с температура близо до 0. Омайваш се от първата халба и изтрезняваш 1 час след последната - ако не си прекалил естествено.Обяняваше го с липсата на консерванти - организма усвоява бързо течността.
Някаква руска технология беше и се мъчеше да я наложи из варненските заведения, но така и не успя. Идеята беше на всяка маса да си има кран и да си точиш както и колко искаш. Механизъм на принципа на бензиноколонките ти изчислява количеството и минава сервитьора само да го отчете.
.
.
Коментар