Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най - добра бира

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Срам не срам да питам..

Чувал съм че в Чехия имало бирарии, с отводен канал под масата, така де, сещате се ..

Та да не ставаш през 5 минути...

Пак казвам, ако съм бил заблуден, нека да се изтрие това мнение, че иначе децата ще се уплашат от такава картинка...
    Не нали ше вони и ше ти развали кефаНо на всеки етаж огромни тоалетни пълни с народ олабва и пак на масите и келнерите майстори как ти свърши халбата като у каубойските кръчми като я засили халбата „новата“та пред тебеИ пий и си блаженствай ама да има и кой да те изведеда нема срамни сцени
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Е па за мене най-добрите бири са Бекс-а и Каменицата!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

На морето цаца и наливно Бургас.Тук в София Ариана кенче.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
          Срам не срам да питам..

Чувал съм че в Чехия имало бирарии, с отводен канал под масата, така де, сещате се ..

Та да не ставаш през 5 минути...

Пак казвам, ако съм бил заблуден, нека да се изтрие това мнение, че иначе децата ще се уплашат от такава картинка...
          Шегуваш се . Иначе в Пилзен съм ходил в завода , а отпред до портала има кръчма (не знам дали още съществува). Бирата я изкарват директно от танковете , жива . И халбите наистина като в каубойски филм - пълнят и плъзгат по тезгяха .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
            Радебергер НИКОГА не е била квалитетна бира-тя е 13 %,като в технологията и е заложено добавяне на суров спирт
            пп: бих добавил,че "добрата" бира е ...живата.
            Опита ли тази, която е в Трявна? На мен ми хареса!

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
            Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в България магазин за наливна бира в бутилки - за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
            Здравей Георги! Прати ми едно съобщение с адреса на магазина.

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Наливна ама в Братислававъв винарната тая на четирте етажаАз бех заседнал на третия при Велькопополски козел

Ако познае някой коя обичам най много черпя една каса
            Каменица!

П.П. Шуменско - обикновено и премиум; Ариана; опитвал съм и Ломско, 2.5 литра.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Шегуваш се .
              Не се шегува - така са били в Прага едно време кръчмите! Баща ми преди 30-тина години са го водили в такава запазена, ама сега не може да ми обясни къде точно се намира да намина!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Най добрата бира е студената бира.Ха наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  И да не е безалкохолна.
                  Не си много прав. Наскоро ми се наложи да опитам безалкохолна (шофьорска) "Каменица" в ледено студена кутийка. Въобще не е лоша .
                  Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                    Не си много прав. Наскоро ми се наложи да опитам безалкохолна (шофьорска) "Каменица" в ледено студена кутийка. Въобще не е лоша .
                    И въобще не е бира...Аз лично не я възприемам...Пробвал съм я няколко пъти,ама...няма радост в нея....
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      И въобще не е бира......
                      Че не е - не е. Но е много полезен заместител, когато се налага. А иначе - наливната, разбира се.
                      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        Най добрата бира е студената бира.Ха наздраве.
                        То си има и поговорка така да се каже.
                        "Топла бира и потна жена никой не иска."
                        0877 44I 88I
                        Самурай 1,3
                        Дискавъри ТД5

Коментар

Най-добрата бира е студената.
                          И трябва да е достатъчно.

Коментар

Ето и моето мнение-от местната,Калтенберг(лицензна,прави я Болярка).По принцип наливната е най-добре,според мен.По време на кризата 1997-1998г. живях в Чехия,там бирата е тардиция от доста векове.Направи ми впечатлени,че всяка марка си има "фирмена" бирария,друга марка не се продава там.Бирата е само наливна и повярвайте ми никак не прилича на наливната у нас,но качеството е друга тема,да не задълбавам.Така че с две ръце за наливната,студена + добро мезе.Наздраве!
                            Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Най- добрата бира за мен е наливната, в буретата. Повече я обичам от мама.
                              JSM 0899633364

Коментар

"Дълбок зимник" - горе-долу, където е БНТ - бул. Руски и Сан Стефано!

Бирата се доставя директно с тръби от фабриката на Братя Прошек!

Кръчмата е известна с това, че е магнит за целия интелектуален и бохемски елит на България и от благодарност братята направили "Орлов Мост"!

Разбира се, това е отпреди повече от 100 години, но показва пряката връзка между строителството на архитектурни паметници и пиенето на леденостудена, запотена, резлива и омагьосваща кехлибарена напитка!

Тоест, ако искате да остане нещо след вас - пийте Прошеково Пиво!

Днешната Ариана и аз стриктно спазвам историческите нрави!

П.С. Братята направили май и Лъвов Мост и още куп чудеса в архитектурата! Всичко е финансирано от студените глътки и затова Столицата днес е толкова красива!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X