Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най - добра бира

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Харесвах Леденика и понеже стана дума, къде се укри тази бира?
    Фабриката беше на Мишо Бирата, а сега описват имоти за търг, поне русенският хотел "Данубе Плаза" това го чака.
    Откак се спомина изчезна кауфланд марката "Амброзиус", а ставаше за пиене.
    Последно редактирано от maxxx; 30-06-12, 11:49.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Харесвах Леденика и понеже стана дума, къде се укри тази бира?
      Фабриката беше на Мишо Бирата и сега се описват имоти за търг, русенският хотел "Данубе Плаза" е един от тях.
      Доколкото знам сега не работи и чака нов собственик, някой запознат от региона да каже така ли е.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Фабриката беше на Мишо Бирата, а сега описват имоти за търг, поне русенският хотел "Данубе Плаза" това го чака.
        Откак се спомина изчезна кауфланд марката "Амброзиус", а ставаше за пиене.
        Максе не си прав , в нашия Кауфланд е пълно с Амброзия и се е на промоция. А за пиене става само тая с по-силния алкохолен градус. Наздраве с Астика - на промоция.
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Максе не си прав , в нашия Кауфланд е пълно с Амброзия и се е на промоция. А за пиене става само тая с по-силния алкохолен градус. Наздраве с Астика - на промоция.
          Ами при нас изчезна от доста време, наобикалям ама не.

Коментар

Тук си я има.
            Мен много ме кефи и цената и вкуса- типичната шофьорска бира от едно време. Стъклото си е стъкло - кой набута бирата в тея пластмаси...
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Директен отговор- тая, студената, с която е пълна чашата ми в момента на бирепитието.
              А иначе по марки- старата Айряна, че напоследък нещо я развалиха, от чуждите-Plzenski Prazdroj (Pilsner Urqwell), Velkepopovicki kozel.
              Ха наздраве!
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:anim_zlatytygr.gif
Прегледи:4
Размер:109.0 КБ
ID:5387034
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Добре де, в момента Загорка страшно ми допада като вкус. Харесва ми и то доста, но защо като изпия 4, 5 бири, кога повече, кога по - малко, кога 15 и сутринта ми се залепя устата и имам махмурлук все едно съм пил евтина водка и то, не малко количество... Спирт ли има в нея, не знам, е за 2 бири, не е проблем ама събориш ли повече и на другия ден резултатът е на лице. Въпреки, че съм заралия, не мога да я приема като "хубава бира" пак си остава Шуменското, което най - ми допада, от нашенските де.
                Последно редактирано от ivodianov1992; 02-07-12, 19:53.
                Ако е машина, нека бъде немска!
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Tочно така съм и аз. На вкус е добре, обаче е спиртосана явно и затова прибягвам до такива марки, дето са им по- малко средствата за консерванти и спирт.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Защото, Праздрой, като мине през варката в казана, отлежава още 10 седмици в подземието. При постоянна температура 5 градуса. И докато дойде до тебе минава през 2 филтрации, обезкислородяване и пастьоризация.
                    Видял съм го с очите си, и даже съм се къпал с него, поради недобре защипана пълначка на големите кенове за наливно.

За българските бири съм чувал по-лоши неща...
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Най -добра бира-ледено студената и с мярка!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Пия само Ариана. Но както се казва: " За добрия ученик няма лошо училище"....?
                        LJ73, 2L-T, BFG-MT 32-11.5-15, Superwinch OX-24V,фланци 30 мм, ЕТ-10,Окачване без произход.
                        E23,E36,E46,E39,E61.

Коментар

...И никога не забравяйте: Бирата е в пъти по-вредна от всичко останало, защото съдържа многократно повече консерванти на 1-ца обем...инъче да е "цъфнала" за дни...4% алк. не покриват минимума за консервация...
                          Последно редактирано от chrichri; 04-07-12, 21:16.

Коментар

Е тука не ма да се разбереме . Бирата е лекарство ........за махмурлук на сутринта.
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                              и с мярка!
                              Те тогава се разваля сичкото хубаво на хубавата бира

Не защото съм от Шумен, ама Шуменското ми допада най-много, вече втора година само нея пия. Лек ненатрапчив вкус, след прекаляване не ме боли глава от нея, и ми е вкусна.
                              От Каменица и Загорка ме заболява главата още докато пия втората бира, не знам защо, може би заради спирта.

Ариана не пия заради онази стара реклама с мара отварачката. На мен ми действа анти...
                              Е, когато няма друга бира и такава пия де, няма за пия вода я...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                                Е тука не ма да се разбереме . Бирата е лекарство ........за махмурлук на сутринта.
                                Ще се разберем: Аз пия САМО бира за махмурлук и против него!

пп: Но каквото съм писал-истина е...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X