Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най - добра бира

Пробвахте ли новата Каменица Лимон? Някакъв бъркоч е 50/50 между бира и лимонада, да се чудиш какво пиеш И това новото somersby , не е лошо, ама си е чист сайдер със спирт пиеш сайдер а хваща като Загорка
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
      Пробвахте ли новата Каменица Лимон? Някакъв бъркоч е 50/50 между бира и лимонада, да се чудиш какво пиеш И това новото somersby , не е лошо, ама си е чист сайдер със спирт пиеш сайдер а хваща като Загорка

Самърсби-то е ябълков сок и ябълково вино. Незнам как хваща, но ....Сайдерът е уникален. Студен, много лек и много вкусен.
      Предпочитам го в жегите пред бирата.

Коментар

Аз съм за Каменица-студена разбира се!

Коментар

Студено "Шуменско"...независимо от всякаквите тъпи реклами...по рядко "Туборг" и винаги всички бири задължително със истинско мезе
          LZ3YG

Коментар

Изстуден "Старопрамен"
            First Man, then Machine!
            Lada Niva
            Honda XR 400

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
              Самърсби-то е ябълков сок и ябълково вино. Незнам как хваща, но ....Сайдерът е уникален. Студен, много лек и много вкусен.
              Предпочитам го в жегите пред бирата.
              Много е готино! Мога да изпиа три, леко замайват, но без тежест! Това е спам, нищо не заменя наливната...
              VARADERO SD2

Коментар

Пълна и студена

Коментар

Предимно Шуменско пия. Пиринското също ми харесва. Новата Загорка с боровинков вкус не е лоша, ама за десерт да изпиеш 1, най-много две ... иначе главата на другия ден само ти пречи
                  Бира пия целогодишно и каква ли не бира съм пил, ама има ли шуменско го предпочитам даже пред някои прехвалени чужди марки.

Коментар

Първоначално публикуван от красимира
                    Новата Загорка с Боровинка много ми допада.
                    Мен пък ми е ужасна! Мое лично мнение! Даже не допих бутилката!
                    LZ1ZAH

Коментар

Многото бира.
                      Кия Спортидж 2000тди
                      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Новата загорка ............ от любопитство............отврат!
                        Иначе Мелнишко от Хърсово и домашно добре приготвено
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Една малка пивоварна във Варна прави "Галахар"-жива бира. Не претендира за най-добрата, но е...абе пробвайте, струва си. Има магазинче срещу стоматологията.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Здравейте! Аз съм голям фен на биричката. Преди обожавах да пия Туборг, но сега за мен номер едно е Шуменско-то. Най газираната и вкусна бира. И зиме и лете си я харесваме с половинката ми.

Коментар

Първоначално публикуван от mystica Преглед на мнение
                              Здравейте! Аз съм голям фен на биричката. Преди обожавах да пия Туборг, но сега за мен номер едно е Шуменско-то. Най газираната и вкусна бира. И зиме и лете си я харесваме с половинката ми.
                              +1
                              LZ3YG

Коментар

Така си е, Шуменското, не е лоша бира. Доста хора я отхвърляха в началото, но пък сега като гледам темата - доста хора я и харесваме. Предпочитам да я пия, иначе пия всякаква каквато ме почерпят.
                                Ако е машина, нека бъде немска!
                                XJR 1200
                                ETZ 150
                                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X