Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най - добра бира

Още един глас за шуменско колеги.

Коментар

За сега
      1-Staropramen
      2-Каменица/Загорка
      3-...........
      4- Почти всички останали.
      ===================
      Кофти бира
      1-Шуменско
      2-Beck's
      3-Tuborg
      и най-важното да е студена , а мезето да е драно.
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

От: До: Най - добра бира

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
        100% Подкрепям!
        Обичам бира и от хладна наливна бира, от която първата глътка е половината чаша по-вкусно няма
        Избягвам"корекомските"бири с дълга трайност.
        Кучето ми обича по-малко бира на дъното на чинийката му, и след проби, единствената, която пие е "Пиринско" незнам какво значи това.
        Аз също съм почитател на "евтините, местните" бири. По-леки са и се справят с жаждата вместо да омайват. Обичм да пия евтината бира, типична за мястото където съм, по държави и рйони.
        Учих един семесър в Бремен, няма да збравя миризмата на пивоварна из целия град, а бирата, ммм, имаше наливен Бекс с трайност няколко часа след контакта му с светлина.
        Поздрави за темата!
        Вероятно за първи път тук се цитирам но!
        Каменица със Загорка, сравнението в несериозно!
        В нашата родина винаги е имало и ще има различни бири. Проблема е, че винаги в еднаква опаковка получаваш различен продукт, е, как да имаш любима бира?! Евтината бира е винаги най-пресна и лека, да можеш да я пиеш на големи глъдки
        Пийте, наливна, прясна, евтина бира! Това е бирата!
        Наздраве!
        VARADERO SD2

Коментар

Наздраве !!! Тоест здравейте ! Чудя се, няма ли екземпляри от "Северозападния резерват", за да кажат вълшебната дума "Алмус" ! За мене е най-добрата лятна бира.Бирените грандове се мъчат да я смачкат по всякакъв начин.Бяха я пуснали в "Кауфланд"-Младост-3 и изчезна ! Отговоът беше-много я купуват,другите залежават.
          Прага,стария град,близо до Вълтава,"У Швеку"-при Швейк демек.Навигацията ни прекара през десетина кръчми на Швейк.Пробвахме ги всичките и заканите бяха много люти, че ако я намерим ... .На входа на залата има две статуи на момченца ,които пишкат (вода) и каналчето минава пред високите, удобни столове с подставки за крака... .Проблемът беше, че мнооогото бира, ме прави мнооого културен, а и никой не видях да го прави!
          Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
          “Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!

Коментар

За мен най-добрата е Холстен - слабо газирана и с малко консерванти.
            Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

Здравейте

То вече е казано ,но да повтора,че студената е най добрата бира

На мен любима бира ми е BernarD светло и тъмно

от Българските ;
              Шуменско ми допада

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
                Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в България магазин за наливна бира в бутилки - за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
                А може ли на лични да разбера как да си купя от наливната бутилирана бира, ако все още наливате ...

Коментар

Като се има предвид че не съм голям любител на алкохола като цяло!
                  Има два вида бира която ми харесва- Шуменско и Старо бърно

Коментар

Ариана фор евър,Загорка пръдакшънГлей тука-грехота,тва е за национален траур
                    Прикачени файлове
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

• От: Най - добра бира

Вече две лета пия само студено Шуменско.По принцип и Ариана и Бургас не отказвам,ако случайно няма Шумен.Както казват колегите много е важно бирата да е студена.

Коментар

• Пиши ми на лични - точно такова нещо търся.
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-02-11, 15:19.

Коментар

Май най-хубавата е живата и студена разбира се с добро мез.,За последно около Нова година имам много лоши спомени от Загорката и се сещам за рекламаата с двата овена следващия ден.
                          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Всяка една бира е различна с нещо , аз пия многооооо мнооого бира
                            Моята класация за в България е така :
                            1.Ариана - хубава бира за всекиндневието , не е силна и върви добре.....
                            2.Хайникен - пил съм и този тук и този в Германия и имат разлика засъжаление.......... но си е много хубав
                            3.Загорка - ако искаш да се напиеш бързо това е бирата но трябва да се знае че боли глава от нея.......
                            4.Бекс - по-скоро е един вид женска бира или по-точно мека бира..... намен даже ми сладни
                            5.Старопрамен - вкус подобен на Арианката но малко по плътна

Каменица са пил веднъж и немога да дам мнение
                            Най-гадната бира за мен е Ледениката или поне тази която си купих аз на промоция 330мл за 60 стинки.......

Имам един приятел дето има това : http://www.birata.net/ и наистина става страшно хубава бира от няколко месеца все се каня да си подаря един такъв кит за домашна бира
                            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                              Всяка една бира е различна с нещо , аз пия многооооо мнооого бира
                              Моята класация за в България е така :
                              1.Ариана - хубава бира за всекиндневието , не е силна и върви добре.....
                              2.Хайникен - пил съм и този тук и този в Германия и имат разлика засъжаление.......... но си е много хубав
                              3.Загорка - ако искаш да се напиеш бързо това е бирата но трябва да се знае че боли глава от нея.......
                              4.Бекс - по-скоро е един вид женска бира или по-точно мека бира..... намен даже ми сладни
                              5.Старопрамен - вкус подобен на Арианката но малко по плътна

Каменица са пил веднъж и немога да дам мнение
                              Най-гадната бира за мен е Ледениката или поне тази която си купих аз на промоция 330мл за 60 стинки.......

Имам един приятел дето има това : http://www.birata.net/ и наистина става страшно хубава бира от няколко месеца все се каня да си подаря един такъв кит за домашна бира
                              Сигурно ще може да се бутилира и в ПВЦ.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Без бира сърцето ми спира. Пил съм всякаква , но както казват колегите, най-добрата е СТУДЕНАТА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X