За сега
1-Staropramen
2-Каменица/Загорка
3-...........
4- Почти всички останали.
===================
Кофти бира
1-Шуменско
2-Beck's
3-Tuborg
и най-важното да е студена , а мезето да е драно.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
100% Подкрепям!
Обичам бира и от хладна наливна бира, от която първата глътка е половината чаша по-вкусно няма
Избягвам"корекомските"бири с дълга трайност.
Кучето ми обича по-малко бира на дъното на чинийката му, и след проби, единствената, която пие е "Пиринско" незнам какво значи това.
Аз също съм почитател на "евтините, местните" бири. По-леки са и се справят с жаждата вместо да омайват. Обичм да пия евтината бира, типична за мястото където съм, по държави и рйони.
Учих един семесър в Бремен, няма да збравя миризмата на пивоварна из целия град, а бирата, ммм, имаше наливен Бекс с трайност няколко часа след контакта му с светлина.
Поздрави за темата!
Вероятно за първи път тук се цитирам но!
Каменица със Загорка, сравнението в несериозно!
В нашата родина винаги е имало и ще има различни бири. Проблема е, че винаги в еднаква опаковка получаваш различен продукт, е, как да имаш любима бира?! Евтината бира е винаги най-пресна и лека, да можеш да я пиеш на големи глъдки
Пийте, наливна, прясна, евтина бира! Това е бирата!
Наздраве!
Наздраве !!! Тоест здравейте ! Чудя се, няма ли екземпляри от "Северозападния резерват", за да кажат вълшебната дума "Алмус" ! За мене е най-добрата лятна бира.Бирените грандове се мъчат да я смачкат по всякакъв начин.Бяха я пуснали в "Кауфланд"-Младост-3 и изчезна ! Отговоът беше-много я купуват,другите залежават.
Прага,стария град,близо до Вълтава,"У Швеку"-при Швейк демек.Навигацията ни прекара през десетина кръчми на Швейк.Пробвахме ги всичките и заканите бяха много люти, че ако я намерим ... .На входа на залата има две статуи на момченца ,които пишкат (вода) и каналчето минава пред високите, удобни столове с подставки за крака... .Проблемът беше, че мнооогото бира, ме прави мнооого културен, а и никой не видях да го прави!
Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
“Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!
Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в България магазин за наливна бира в бутилки - за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
А може ли на лични да разбера как да си купя от наливната бутилирана бира, ако все още наливате ...
Ариана фор евър,Загорка пръдакшънГлей тука-грехота,тва е за национален траур
Прикачени файлове
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Вече две лета пия само студено Шуменско.По принцип и Ариана и Бургас не отказвам,ако случайно няма Шумен.Както казват колегите много е важно бирата да е студена.
Май най-хубавата е живата и студена разбира се с добро мез.,За последно около Нова година имам много лоши спомени от Загорката и се сещам за рекламаата с двата овена следващия ден.
Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!
Всяка една бира е различна с нещо , аз пия многооооо мнооого бира
Моята класация за в България е така :
1.Ариана - хубава бира за всекиндневието , не е силна и върви добре.....
2.Хайникен - пил съм и този тук и този в Германия и имат разлика засъжаление.......... но си е много хубав
3.Загорка - ако искаш да се напиеш бързо това е бирата но трябва да се знае че боли глава от нея.......
4.Бекс - по-скоро е един вид женска бира или по-точно мека бира..... намен даже ми сладни
5.Старопрамен - вкус подобен на Арианката но малко по плътна
Каменица са пил веднъж и немога да дам мнение
Най-гадната бира за мен е Ледениката или поне тази която си купих аз на промоция 330мл за 60 стинки.......
Имам един приятел дето има това : http://www.birata.net/ и наистина става страшно хубава бира от няколко месеца все се каня да си подаря един такъв кит за домашна бира
Всяка една бира е различна с нещо , аз пия многооооо мнооого бира
Моята класация за в България е така :
1.Ариана - хубава бира за всекиндневието , не е силна и върви добре.....
2.Хайникен - пил съм и този тук и този в Германия и имат разлика засъжаление.......... но си е много хубав
3.Загорка - ако искаш да се напиеш бързо това е бирата но трябва да се знае че боли глава от нея.......
4.Бекс - по-скоро е един вид женска бира или по-точно мека бира..... намен даже ми сладни
5.Старопрамен - вкус подобен на Арианката но малко по плътна
Каменица са пил веднъж и немога да дам мнение
Най-гадната бира за мен е Ледениката или поне тази която си купих аз на промоция 330мл за 60 стинки.......
Имам един приятел дето има това : http://www.birata.net/ и наистина става страшно хубава бира от няколко месеца все се каня да си подаря един такъв кит за домашна бира
Коментар