Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най - добра бира

.................
    Последно редактирано от Тихомир; 16-05-10, 22:56. Причина: дублиране

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
      То си има и поговорка така да се каже.
      "Топла бира и потна жена никой не иска."
      Бирата ще изстудя, жената ще изкъпя лично, ти само ги дай насам....щом никой не ги иска...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Бирата ще изстудя, жената ще изкъпя лично, ти само ги дай насам....щом никой не ги иска...
        Тишо,да си поделим задълженията,а?Аз и топла бира пия,когато съм на риба...Другото...не го коментирам...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
          Радебергер НИКОГА не е била квалитетна бира-тя е 13 %,като в технологията и е заложено добавяне на суров спирт
          пп: бих добавил,че "добрата" бира е ...живата.
          Ааа, то това е немска бира, нали. То за това било, а аз се чудя защо германците като седнат на кръчма у нас и си поръчват Загорка и си я бъркат с водка. Три бири така и после не знаят къде са.
          Ако е машина, нека бъде немска!
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Тишо,да си поделим задълженията,а?Аз и топла бира пия,когато съм на риба...Другото...не го коментирам...
            Марти, то това не са задължения, а удоволствия, брато! Но както е казал Иисус - "имаш ли бира за изстудяване, раздели я с ближния си, ала имаш ли жена за къпане - къпи си я самичък!" Та в тоя ред на мисли - нямаш проблеми, топла бира да искаш...

Коментар

Марти, то това не са задължения, а удоволствия, брато! Но както е казал Иисус - "имаш ли бира за изстудяване, раздели я с ближния си, ала имаш ли жена за къпане - къпи си я самичък!" Та в тоя ред на мисли - нямаш проблеми, топла бира да искаш...
              Ти пък ако имаш нещо за баняне...къпи си го
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Ти пък ако имаш нещо за баняне...къпи си го
                Ам кво да правя - нали тъй беше приказката... Пък и то нъл знайш - потната жена не е като потната бира, нуждае се от повече грижи.

Коментар

Ам кво да правя - нали тъй беше приказката... Пък и то нъл знайш - потната жена не е като потната бира, нуждае се от повече грижи.
                  Ай са,маана ше намираме...Само ако беше зелена...На кяфяви вера да немаш...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Не се шегува - така са били в Прага едно време кръчмите! Баща ми преди 30-тина години са го водили в такава запазена, ама сега не може да ми обясни къде точно се намира да намина!
                    Аз пък преди 27-28 г. за пръв път бях в Прага и няма да преувелича ако кажа , че най-напред обиколихме почти всички кръчми в Старе мьесто . ... не съм и чул обаче за подобна екстра . ... но кой знае ....
                    Впрочем , при следващите ми посещения вече си имах готова поръчка : Будвар , или Праздрой ! И нищо , че е бутилирана .
                    Последно редактирано от Vlado_Ts; 18-05-10, 18:07.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

От: До: Най - добра бира

В най-горещите месеци ще препоръчам на всички от Варна и района да пробват Жива и Наливна бира от единственият магазин в града за наливна бира.
                      Магазина се намира на улица Константин Величков N7 ( в района на МcDrive/лятно кино Тракия) .
                      Предлага 10 вида наливна бира включително и Жива бира.
                      Бутилират на място в шишета до 2 литра.
                      0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

От: Най - добра бира

И аз съм почитател на живата бира! В София я има на много места!
                        LZ1ZAH

Коментар

По принцип нямам претенции за бирата както казват колегите важното е да е студена но ако трябва да кажа някоя ще е Шуменско

Коментар

Има само една бира и тя е "Пълна и Студена"
                            Всичко друго е вятър работа , еле като си жаден в тия жеги, не мислиш кой-знае колко
                            Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
                            Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0088.jpg
Прегледи:1
Размер:93.9 КБ
ID:5195601 Ей на това казвам хубава бира.

Коментар

От: До: Най - добра бира

От българските - Каменица, от вносните - малък Хайнекен.
                                и аз така.. и аз..
                                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X