Радебергер НИКОГА не е била квалитетна бира-тя е 13 %,като в технологията и е заложено добавяне на суров спирт
пп: бих добавил,че "добрата" бира е ...живата.
Ааа, то това е немска бира, нали. То за това било, а аз се чудя защо германците като седнат на кръчма у нас и си поръчват Загорка и си я бъркат с водка. Три бири така и после не знаят къде са.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Тишо,да си поделим задълженията,а?Аз и топла бира пия,когато съм на риба...Другото...не го коментирам...
Марти, то това не са задължения, а удоволствия, брато! Но както е казал Иисус - "имаш ли бира за изстудяване, раздели я с ближния си, ала имаш ли жена за къпане - къпи си я самичък!" Та в тоя ред на мисли - нямаш проблеми, топла бира да искаш...
Марти, то това не са задължения, а удоволствия, брато! Но както е казал Иисус - "имаш ли бира за изстудяване, раздели я с ближния си, ала имаш ли жена за къпане - къпи си я самичък!" Та в тоя ред на мисли - нямаш проблеми, топла бира да искаш...
Не се шегува - така са били в Прага едно време кръчмите! Баща ми преди 30-тина години са го водили в такава запазена, ама сега не може да ми обясни къде точно се намира да намина!
Аз пък преди 27-28 г. за пръв път бях в Прага и няма да преувелича ако кажа , че най-напред обиколихме почти всички кръчми в Старе мьесто . ... не съм и чул обаче за подобна екстра . ... но кой знае ....
Впрочем , при следващите ми посещения вече си имах готова поръчка : Будвар , или Праздрой ! И нищо , че е бутилирана .
Последно редактирано от Vlado_Ts; 18-05-10, 18:07.
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
В най-горещите месеци ще препоръчам на всички от Варна и района да пробват Жива и Наливна бира от единственият магазин в града за наливна бира.
Магазина се намира на улица Константин Величков N7 ( в района на МcDrive/лятно кино Тракия) .
Предлага 10 вида наливна бира включително и Жива бира.
Бутилират на място в шишета до 2 литра.
Има само една бира и тя е "Пълна и Студена"
Всичко друго е вятър работа , еле като си жаден в тия жеги, не мислиш кой-знае колко
Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко
Коментар