Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най - добра бира

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Страхотна тема!

Аз пък казвам наливната!
    100% Подкрепям!
    Обичам бира и от хладна наливна бира, от която първата глътка е половината чаша по-вкусно няма
    Избягвам"корекомските"бири с дълга трайност.
    Кучето ми обича по-малко бира на дъното на чинийката му, и след проби, единствената, която пие е "Пиринско" незнам какво значи това.
    Аз също съм почитател на "евтините, местните" бири. По-леки са и се справят с жаждата вместо да омайват. Обичм да пия евтината бира, типична за мястото където съм, по държави и рйони.
    Учих един семесър в Бремен, няма да збравя миризмата на пивоварна из целия град, а бирата, ммм, имаше наливен Бекс с трайност няколко часа след контакта му с светлина.
    Поздрави за темата!
    VARADERO SD2

Коментар

Навсякъде, където отида, пробвам все различни видове наливна, като най-предпочитани са живата и тъмната (важното до е наливна). Иначе, за вкъщи Загорка, Шуменско, няма толкова значение, защото никога бутилираната не е чак така вкусна!
      Hyundai Terracan 2.9 CRDi '04 163h.p.

Коментар

Шуменско, Пиринско, Ариана. Светло. От тъмна бира незнайно защо винаги ме боли канчето.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Аз пък най си ми харесва Ариана-наздраве?
          Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

Paulaner, Franziskaner, Erdinger и т.н.

Коментар

Добре де колеги,

с изумление откривам, че повечето от участниците тук харесваме мътната( или жива, weiss) бира.Защо тогава по магазините мнооооого рядко намирам жива бира, по заведенията пък още по- рядко.Вярно, купувам си и Paulaner и Franziskaner и Erdinger, но три и кусур лева за бутилка са ми множко...Едно време Болярка пуснаха за малко( даже комплекта вървеше с чаша) и след това- йок...
              "Петият океан" нещо не ми се нрави особено.Няма ли кой да произвежда и да дистрибутира нормално хубава бира, а не тези бълвочи, дето сега ги пием.Едно време с приятел си вземахме една каса светло и докато си кажем приказката почваме да събираме пари за втора каса.Сега като ударя 10 бири и на следващият ден колежките ме заобикалят, щот' съм зъл от главоболието...

Поздрави.
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
                Тя се охлажда, ама след кег-а. Т.е. - бирата е студена, но кег-а - топъл.... Трябва да охлаждаме и кега, за да запази вкусовите си качества дълго време.... Над това си бием главите сега...
                Добре де в 99% от кръчмите няма такава вана за охлаждане поради простата причина, че наливния апарат си върши чудесно работата. Примерно един хубав апарат е способен да източи от 5 до 8-10 бр. кегове по 50л. така, че винаги ще излиза студена. Ако искате да я запазите като трайност по дълго време това е друго нещо, но по принцип слид като се сложи начепващата глава и проникне въздух в кега микро организмите започват да си работят и добрия вкус се запазва до 3-4 дена.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  ВеликопопоВИЧки е козелът. Също и Злоти базан.
                  Майсторче91ва бешеПростено е да забравим
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

1- Старопрамен,2-шуменско,3-каменица, загорка,ариана,но задължително гарнирана със свински уши.Охладена на 5 градуса и в замръзнала халба, престояла във фризера.
                    FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Първоначално публикуван от RODJER009
                      и в замръзнала халба, престояла във фризера.
                      Е те тоя номер не го знаех
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        Майсторче91ва бешеПростено е да забравим
                        Срам не срам да питам..

Чувал съм че в Чехия имало бирарии, с отводен канал под масата, така де, сещате се ..

Та да не ставаш през 5 минути...

Пак казвам, ако съм бил заблуден, нека да се изтрие това мнение, че иначе децата ще се уплашат от такава картинка...

Коментар

Срам не срам да питам..

Чувал съм че в Чехия имало бирарии, с отводен канал под масата, така де, сещате се ..

Пак казвам, ако съм бил заблуден, нека да се изтрие това мнение, че иначе децата ще се уплашат от такава картинка...
                          Не съм го виждал с очите си но и аз така съм чувал. Даже но не помня за коя страна става въпрос, ядат фъстъци ама от ония целите дето се белят и ги хвърлят по земята и колкото е по мръсно на пода толкова е по престижна кръчмата и това не съм го виждал, но са ми го разказвали приятели.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                            Не съм го виждал с очите си но и аз така съм чувал. Даже но не помня за коя страна става въпрос, ядат фъстъци ама от ония целите дето се белят и ги хвърлят по земята и колкото е по мръсно на пода толкова е по престижна кръчмата и това не съм го виждал, но са ми го разказвали приятели.
                            Испания
                            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Срам не срам да питам..

И аз съм го чувал от моя дядо /лека му пръст/ почина на 96г.
                              На млади години е бил градинар в Чехия и той ми е разказвал за такива неща. Плотове покрай стените и под тях улеи, също като едно времешните обществени тоалетни.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Срам не срам да питам..

Чувал съм че в Чехия имало бирарии...
                                Да, верно е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X