Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най - добра бира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най - добра бира

Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в България магазин за наливна бира в бутилки - за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 13-05-10, 08:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
      Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в българия магазин за наливна бира в бутилки за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
      Чудесно начинание!Жалко че съм далече.А за живата бира,не е ли по добре да си вземете инсталация и на място да се прави?Така ще е жива по дълго време.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Наливната! Ако в Бутилка, да не е талкова зверски газирана.

Ако ти налеят "Каменица" в чаша "Загорка" за минута бирата се разваля

Коментар

Студена, ама наистина студена и задължително да не е Болярка и другите там боклуци покрай нея.
          Най мразя да ме цакат с топла бира и студени кебапчета.
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Здравейте
            Аз пък харесвам Астика.
            ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в българия магазин за наливна бира в бутилки за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
              Виж тези вани където съхраняват млякото.Погледни в някой пункт за изкупуване на мляко и ще придобиеш представа.

Коментар

Няма лоша бира Лошо е когато няма бира
                Последно редактирано от New hope; 13-05-10, 08:50.
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

"Старопрамен" и тъмно "Столично". Наздраве!

Коментар

И аз съм почитател на шуменското, но ако съм някъде другаде винаги пия местната!
                    LZ1ZAH

Коментар

Аз съм фен на Туборг и Каменица, ама с добро мезе пия и други.

Коментар

Разбира се живата, мътната и наливната.... Стъклата няма нито едно да има приемлив за мен вкус..... Дано не прозвучи като реклама, но е по темата и да кажа - тия дни отваряме първия в България магазин за наливна бира в бутилки - за дома, във Варна. Ще има десет вида наливна бира, мътна, търсим и жива, че е трудно с транспорта и съхранението - естествено ще се стараем винаги да е прясна - за целта търся сега специални хладилни вани за кеговете, някой ако има идея - да свирка....
                        Браво добра идея, ама тая вана за какво ти е, че не се сещам? Нали наливните апарати си имат вана която образува по 30-40 кг. леден блок, а през него минава серпентината и така се охлажда бирата. Е зависи как мислиш да я точиш тая бира. Успех в начинанието.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                          Браво добра идея, ама тая вана за какво ти е, че не се сещам? Нали наливните апарати си имат вана която образува по 30-40 кг. леден блок, а през него минава серпентината и така се охлажда бирата. Е зависи как мислиш да я точиш тая бира. Успех в начинанието.
                          Тя се охлажда, ама след кег-а. Т.е. - бирата е студена, но кег-а - топъл.... Трябва да охлаждаме и кега, за да запази вкусовите си качества дълго време.... Над това си бием главите сега...

Коментар

Жива, наливна и мътна. Може и тъмна. Това са бирите за мен - потни задължително.
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                              Няма лоша бира Лошо е когато няма бира
                              И аз съм сагласен с теб колега! За почиващите НАЗДРАВЕ
                              Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

Тя се охлажда, ама след кег-а. Т.е. - бирата е студена, но кег-а - топъл.... Трябва да охлаждаме и кега, за да запази вкусовите си качества дълго време.... Над това си бием главите сега...
                                Тук, по Стройко, излизаше един човек, производител на инсталации за жива бира. Погледни в сайта на Стройко 2000, може да има онлайн каталог, пък и чичко Гугъл може да питаш, че живата не трае повече от 2-3 часа, ама после в казана и на уиски или водка.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X