Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд Тиган или Барбекю

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

    Първоначално публикуван от cirilz Преглед на мнение
    Намерих си брана но въпроса е на каква оптимална височина се правят краката, така като гледам от снимките са около 25-30 см. или греша.
    Когато са дълги краката иска повече огън.
    Направиги сгъваеми на 25 санта на моя отговорност.

    Коментар


    • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

      Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
      И двете се приемат, и двете са поправими.

      Има и трета ама не я видя, ама аз и колегата си усетихме от нея.
      Много къса щипка и много пари.Знам от опит.

      Коментар


      • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

        Днес и аз запленен от това чудо нещо не мога да кача снимките сега

        съжалявам
        Последно редактирано от meto_; 02-06-10, 22:42.

        Коментар


        • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

          Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Много къса щипка и много пари.Знам от опит.
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

          Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

          Коментар


          • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

            Ето и снимките от началото до края по създаването на това чудо Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02181.jpg
Прегледи:1
Размер:216.8 КБ
ID:5181399Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02180.jpg
Прегледи:1
Размер:144.3 КБ
ID:5181398Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02179.jpg
Прегледи:1
Размер:128.5 КБ
ID:5181397Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02178.jpg
Прегледи:1
Размер:267.2 КБ
ID:5181396Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02182.jpg
Прегледи:1
Размер:235.2 КБ
ID:5181395

            Коментар


            • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

              Първоначално публикуван от meto_ Преглед на мнение
              Ето и снимките от началото до края по създаването на това чудо [ATTACH=CONFIG]214464[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]214463[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]214462[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]214461[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]214460[/ATTACH]
              Супер.
              От тук на сетне какво го чакаааааааааа
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

              Коментар


              • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                Ето го и моето BBQ-Wok
                Така се почна. Първо запушване на квадтратният отвор.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:165.9 КБ
ID:5181452Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:172.8 КБ
ID:5181449
                Исках да заснема целият процес, но помощника (жена ми) си тръгна с телефона с който снимаше, както и да е.
                След това и пробата. Добре че беше, че да запазим малко сухи дърва (в кофата под него) след проливният дъжд.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:146.5 КБ
ID:5181438
                Ето го в целият му блясак. Със сгъваеми крака - по препоръка от форума.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:234.6 КБ
ID:5181439
                Дъждът спря, и всичко можеше да започне.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:254.9 КБ
ID:5181448Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:270.0 КБ
ID:5181434
                След като хубаво обгоя (преди това беше шкуркано до бяло), го минахме няколко пъти с олио и парцал. Главният готвач започна да слага месцата (1.150 kg плешка, според готвача може да събере не повече от още един килограм)
                Двамата готвачи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:257.2 КБ
ID:5181444Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:251.5 КБ
ID:5181447
                Остана да изсипе специалният фламбиращ сос, и ... фламбирането на месото.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:192.1 КБ
ID:5181446Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:157.6 КБ
ID:5181440Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:223.0 КБ
ID:5181442
                Потушаване на оганя, после малко разбъркване, после малко само се готви, после пак разбъркване.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:205.2 КБ
ID:5181435Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:249.2 КБ
ID:5181451Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:224.4 КБ
ID:5181453Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:223.5 КБ
ID:5181436
                Ето ги и зеленчуците с добавка от друг сос. Те бяха само два вида (гъби и чушки) защото, един не обича лук, друг - моркови, трети тиквичка.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:208.2 КБ
ID:5181445
                Ето как изглежда - почти готово.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:226.9 КБ
ID:5181443
                Тук готвача обяснява за тънкостите на приготвянето и най-вече за соса който се получава около месото и зеленчуците.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:190.3 КБ
ID:5181437
                Още мъничко от дугият сос.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:199.3 КБ
ID:5181454
                Малко да се сгъсти (нали така се казва)
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:169.9 КБ
ID:5181450
                ВОАЛА. С малко салатка.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:173.5 КБ
ID:5181455
                Накрая от 7 човека (които почти не опитаха скарата на вторият готвач) това остана.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:187.2 КБ
ID:5181441

                С този уред направо блеснах пред компанията
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S7306223_resize.JPG
Прегледи:1
Размер:248.2 КБ
ID:5181505

                Дано да сте усетили поне малко от това колко вкусно беше.

                И дано не ви е било досадно.

                Коментар


                • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                  Искам да помоля колегите, които вече са си направили тигани от брани да качат малко снимки с начина на закрепване на крачетата. На моя искам да ги направя да се свалят, но нещо не мога да измисля как точно да го направя. Дайте акъл моля.
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

                  Коментар


                  • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                    Поздрави от братския австралийски готвач :
                    http://www.ozpig.com.au/
                    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

                    Коментар


                    • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                      И още нещо за червоугодниците :
                      http://www.youtube.com/watch?v=F2iG4...eature=related
                      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

                      Коментар


                      • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                        Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                        Искам да помоля колегите, които вече са си направили тигани от брани да качат малко снимки с начина на закрепване на крачетата. На моя искам да ги направя да се свалят, но нещо не мога да измисля как точно да го направя. Дайте акъл моля.
                        Три тръби с определено вътрешно ф се заваряват на 120 градуса - дължина ~ 50 мм
                        крачетата са със същото ф, но външно...
                        крачето влиза в заварената основа.
                        и по едно щифтче, за да не изпаднат...

                        Мисля, че се получи удачно при мене..

                        Коментар


                        • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                          Точно така ще го направя и аз. Благодаря.
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

                          Коментар


                          • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                            [QUOTE=blackfirefly;1184871]Точно така ще го направя и аз. Благодаря.[/QUOTE

                            http://

                            Коментар


                            • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                              Моето е с трикрака от 1/2 тръба и заварен болт на края 10мм. На самия Валандар заваряш на три места по една гайка и си готов.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                              Коментар


                              • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                                Ето малко колинария и от мен.
                                Прикачени файлове
                                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                                Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X