Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд Тиган или Барбекю

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

    Мога ли да си поръчам от някъде подобно устройство и на каква цена?
    Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
    Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

    Коментар


    • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

      Първоначално публикуван от Мещера
      Eто го и моят сач в действие!
      Прословутият сач-кебап,картофки и пиле.

      Трябва да ви кажа,че сач-кебапа падна на жар-изяде се всичкият.
      Колкото до големината на устройството,на второто зареждане му сложих 7 килограма месо.Не ги усети.
      Не знам кой ти е майстора на сача ама си е заслужил бирата
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

      Коментар


      • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

        Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
        Не знам кой ти е майстора на сача ама си е заслужил бирата
        По-назад има снимки по направата.Аз съм си майстора-то и от аватара личи.

        Коментар


        • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

          Мога ли да си поръчам подобно устройство и на каква цена?
          Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
          Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

          Коментар


          • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

            Първоначално публикуван от Мещера
            По-назад има снимки по направата.Аз съм си майстора-то и от аватара личи.
            Извинявай ама от втората част не се отмятам
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

            Коментар


            • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

              Първоначално публикуван от iliiyan Преглед на мнение
              Мога ли да си поръчам подобно устройство и на каква цена?
              Преди два часа видях ето това в Бриколаж, като на колегата alex121



              с цена



              Беше с име "барбекю уок". Обаче съм сигурен че сготвеното в него не става толкова вкусно както в правено от дискова брана.

              И в този



              така скъп уред също присъства така нареченият "барбекю уок".
              Прикачени файлове

              Коментар


              • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                Това са 215кг. вратни пържоли.
                На Моя Валандар ще ги пека има-няма 2-3години, е дай боже и по малко.
                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                Коментар


                • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                  Първоначално публикуван от Paladin75
                  Преди два часа видях ето това в Бриколаж, като на колегата alex121



                  с цена



                  Беше с име "барбекю уок". Обаче съм сигурен че сготвеното в него не става толкова вкусно както в правено от дискова брана.

                  И в този



                  така скъп уред също присъства така нареченият "барбекю уок".
                  А бетия лудили са или на луд дрехите носят
                  Това ,че ядем дамати не значи ,че ги ядем с колците
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

                  Коментар


                  • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                    Само да кажа че моя Валандар проработи и в немция на Бахата
                    И нахрани нашите шампиони.





                    Прикачени файлове

                    Коментар


                    • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                      Еи твае Валандар в немско Българи храни.Браво.

                      Аи че се окапах кат се сетих за едно китайско по ловджииски

                      Коментар


                      • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                        Браво човече добри сте се представили по немско
                        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                        0878 79 20 61 Борис

                        Коментар


                        • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                          Тия от бриколаж 100 на 100 са откраднали идеята от нас!
                          Ама с тия,цени,и докато още се намират сачове,едва ли ще пробият...

                          Коментар


                          • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                            Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                            Вече е прекръстен Валандар.
                            Колега мисля че няма такава дума Таландар.
                            Така го чух и така го кръстих.
                            Здравей колега ! Таландар може да е някакво местно наречие..?Иначе - на турски е сач,на персийски и арменски - тандир,на индийски - тандури... Има много размери и имена,па и предназначения,даже често пекът хляб на него - обръщат го и лепят едни питки,самоче трябва да е чугунен и доста по-голям ...
                            Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                            Най-добрият ром е студеният ром!
                            Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                            Коментар


                            • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                              Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                              Тия от бриколаж 100 на 100 са откраднали идеята от нас!
                              Ама с тия,цени,и докато още се намират сачове,едва ли ще пробият...
                              Ами като никой от вас не пожела да го пусне в производство...Сега ще ви дойде акъла и ще им подбивате цените ама...

                              Коментар


                              • До: Оффроуд Тиган или Барбекю

                                Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                                Eто го и моят сач в действие!
                                Прословутият сач-кебап,картофки и пиле.

                                Трябва да ви кажа,че сач-кебапа падна на жар-изяде се всичкият.
                                Колкото до големината на устройството,на второто зареждане му сложих 7 килограма месо.Не ги усети.
                                Браво майсторе! На тоя спецялитет му сложи малко пресен лук (и стар може),чушка,морковче и гъбка и спокойно може да не му викаш кебап повече На турски е "сач кавурма",само месото е малко по-дребно нарязано...Напиши в YouTube "sac kavurma" ... А ако те интересуват рецепти за такива сачове,специфични подправки и гяволъци - вече знаеш,тука съм...
                                А с кебапите дето ти писах преди какво направи..? Тества ли някой?Скоро пекох на едни спецялисти и се изтрепаха да ядат и хвалят,а хората наоколо ходеха и топяха въздуха с парчета хляб...Ама земи та смени вече тая скара бе човек - 8х8 или 10х10 квадрат - друго е...
                                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                                Най-добрият ром е студеният ром!
                                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X