Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чесън

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чесън

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
    ...Ами да, расте на пролет, мен ме научи един възрастен пич, спортист,учител по литература. Често си правим кросчета през гората на нашата (пловдивската) гребна база. 10-15 см. високи зелени стръкове. Ясно се различават от околната растителност. Познава се и по характерния за чесъна вкус,но е малко по-слаб. Късаш и ядеш без да се притесняваш,че има двойник . Много пъти съм се питал, колко чесън тр. да изям за да изглеждам, като него на съответната възраст !
    Този дивия чесън се нарича левруда (гугле за повече инфо) Става страхотна салата с кисело мляко.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
      Късаш и ядеш без да се притесняваш,че има двойник . ....
      Абе, ти внимавай да не прекалиш с дозата, че докарва много сериозен "бързоклек".... Иначе става страхотна зелена салата от него.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Откраднах една хубава снимка с див чесън:

Последно редактирано от slavin; 14-01-10, 22:45.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

За чесъна и аз го ям много,особено зеления напролет....с агнешко.

Коментар

Обичам го много макар да ме боли стомаха от него. А смачкан на паста с олио и сол го унищожавам в безсрамни количества.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Обичам го много макар да ме боли стомаха от него. А смачкан на паста с олио и сол го унищожавам в безсрамни количества.
              Набучкай вътре и пукана шипка,както и малко оцет...

Коментар

Ами то едни разузнавачи от армията, казаха че с подправката за таратор и сух хляб модат да изкарат седмици из балкана.

Ама там нормално, че и дивите зверове ще бягат от теб. Освен ако не попаднеш на някой, който да те сметне за приятно овкусен.

Аз повече харесвам пресния чесън, и му ям само бялата част. Виж жената е друга ракия, плюска та се къса. Вика, че е за да гони вампири. То и затова май си взехме спална 2 на 2,20 . А и мен нещо не ме свърта много на дневна светлина и в парка. И съм си затъмнил стаята и през деня.

п.п.
                А ако бухнеш и няколко глави лук в жаравата на огъня, стават направо мозък .
                LZ1VWW

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Ааа, не ги мешам вкусовете тъй. Пък и оцет не консумирам дори под смъртна заплаха.

Коментар

Ааа, не ги мешам вкусовете тъй. Пък и оцет не консумирам дори под смъртна заплаха.
                    Ябълков,шипката на жарава,чесъна на хайвер с олио...

Коментар

Аааа, потекоха ми лигите... Отивам да беля чесън! И да режа сланина!
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Ябълков,шипката на жарава,чесъна на хайвер с олио...
                        Кило шкембе сварено на разсол, поръсено с чер и лют червен пипер, сол и купичка чесън на паста, плюс една ледена бира- какво повече му трябва на човека? В такъв момент дори жената е излишна.

Коментар

На това у наше село му викат "Дзверобой", , малииииии, с агнешко , а ????
                          Боян 0898 / 63 66 73
                          Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            Аааа, потекоха ми лигите... Отивам да беля чесън! И да режа сланина!
                            Да не пропуснеш две сушени люти чушки...

Кило шкембе сварено на разсол, поръсено с чер и лют червен пипер, сол и купичка чесън на паста, плюс една ледена бира- какво повече му трябва на човека? В такъв момент дори жената е излишна.
                            Как без жена,бе-следващата бира искаш ревматисД ли да ти докара...
                            А,ти чесъна чувал ли си какъв афродизиак бил-и тя не е чувала,говори и докато мъкне бири...

Коментар

Вкусен е, сваля кръвното, доспива ти се и смърди ужасно в комбинация с бира,ракия или мастика.
                              Но, това вече го знаем всички.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                                Жена ми казва че съм луд и не иска да спи до мене. Ама какво да се прави, пък и след това ми е по широко в спалнята. А не съм боледувал не се знае от кога.
                                Една вечер дадох и на детето (на четири годинки е) и то няколко скилидки. Да гоним болестите, че като го заболя корема след това. Жената щеше да ме усуши.
                                Еееехх, как не се бях сетил до сега.
                                Аз се чудя що като се "намаам" и скъпичката ми отива да "преспива" децата, но напоследък и те като тати си хапват
                                Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X