Обява

Свий
Няма добавени обяви.

.. и шкембето люто, горещо, ми е най-любимото нещо.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: .. и шкембето люто, горещо, ми е най-любимото нещо.

ох, мамооооо...

аз неканен, ще дойда...

виртуално, ама ще съм на софрата с вазе...

много вкусни сте, бре хора - за баш най големите вкуснотии така да се пише, си е ...

наздраве от Филибето!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Явно сте си тандем софраджии с връзки при месцата.
      В такъв аспект-направете си панирани момици.Може да го знаете и с друго име-при нас касапите така му казват-жлезите във врата на говедото.Битуват разни ДВСК мнения,че били вредни-не им вярвайте,ако имаше капка истина,досега да пиша от някоя клавиатура свише или снише/според бившия ми житейски път,до колко е бил праведен/.
      За рибите с удоволствие бих научил нещо ново,аз на пролет първо подкарвам близките дестинации.Като се доубедя,че изродите тармъкчии не са спали зимата,почвам да се чудя накъде.
      А за сезоните-ще го изумуваме какво/да завъртим с Вълков нещо в цеха му-после няма страшно/,отиваме на мръсния канал край Созопол или Несебър-илария да искаш.Обаче мирише на партенка мъжката,само стомашната ципа там не оправя положението,има и други процедури,но ако е за 2 рибета не си струва труда.
      еЙ кАЛПАЗАНИН това с момиците ако го направиш идем с туба Мерло
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        еЙ кАЛПАЗАНИН това с момиците ако го направиш идем с туба Мерло
        Яла бе,5 литрови разфасовки връщаме на табелата "Русе"...

Коментар

Те за това те обичамЗнаеш какво и защоИ ще се радвам пролетта да се видиме и да си пийнеме
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

М..да интерсна темица, аз също много си падам по чорбичкта, затова си имам и любими заведения, скоро ме вя бургаски, зимен вятър и как добре ми се отразиха 2 чорби в 33/срещу затвора/ не е истина, в Стара Загора кръчмата ми е срещу пътно управление, в Пловдив са ми много.... и така по цяла България.

Няма ли да си направим подфорум на почитателите на субпродуктите?
            Последно редактирано от Танасе; 16-01-10, 21:39.
            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Е ние дет не сме близо до морето да умиргаме ли ? И при назе се намира винсе и хубава ракийца. А помислете и за нашего брата.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Може да си спретнем един раздел за гастрономи и чревоугодници и лятос да си организираме поход с посещения на разни светини за нашего брата. Из цялата страна.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Може да си спретнем един раздел за гастрономи и чревоугодници и лятос да си организираме поход с посещения на разни светини за нашего брата. Из цялата страна.
                  Може,аз съм навит.
                  Почваме със свинска и агнешка глава на фурна/свинската с първия прешлен и вратна пържола/,със зелен лук,чесън,девисил и някой картоф.Черния пипер при мен е постулат.Бира,соев сос,горчица-трябват си и те.

Коментар

Не само теб съм развълнувал MAXX.Явно е от времето.Вальо ми беше на гости до преди малко и сме единодушни,че може да се видим по нашия край да не го кача аз" да го занса у Руси" ,че съм чувал,че там ставали"най- гольемитье изпълньения"\имам една комшийка от Русе\.А пък на всички неща за ядене им викаме по един и същи начин само всеки си има тертип.Вино не съм правил до сега ,ама ракия ,дал Господ.Така де, може да се окакаме ама няма да се изложиме.Та това еза сега от шкембе ,момици,вино и ракия.До скоро!\Мустакатия\

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                      М..да интерсна темица, аз също много си падам по чорбичкта, затова си имам и любими заведения, скоро ме вя бургаски, зимен вятър и как добре ми се отразиха 2 чорби в 33/срещу затвора/ не е истина, в Стара Загора кръчмата ми е срещу пътно управление, в Пловдив са ми много.... и така по цяла България.

Няма ли да си направим подфорум на почитателите на субпродуктите?
                      Танасе,33 си е масовка.За познавачи свинско шкембе в "кеча" в Бургас.Близнаците да не са ти приятели ,че им правиш реклама,а брат?\От един Атанас Мустакат\

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Може,аз съм навит.
                        Почваме със свинска и агнешка глава на фурна/свинската с първия прешлен и вратна пържола/,със зелен лук,чесън,девисил и някой картоф.Черния пипер при мен е постулат.Бира,соев сос,горчица-трябват си и те.
                        Айде на пролет на фурна.

Ето я нея а пред нея 2 големи маси.

Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          Айде на пролет на фурна.

Ето я нея а пред нея 2 големи маси.

Вальо взела да раждясва.....грехота е туй бижу да се пренебрегва.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                            Вальо взела да раждясва.....грехота е туй бижу да се пренебрегва.
                            Ами то трябва и сериозна компания. Иначе що да я паля. При нас климата е лош много влага и за 2 дена се получава ръжда.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                              Ами то трябва и сериозна компания. Иначе що да я паля. При нас климата е лош много влага и за 2 дена се получава ръжда.
                              Така като гледам от страна за копания на дали ще се оплачеш, ама виш за влагата не се сетих
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Ако знаех че някога ще се запаля така да пиша по тези форуми. Много снимки пропилях а на тази фурна съм правил много неща.Дори един път със Мустака пеках диво прасенце.Но пак без да съм го снимал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X