До: Вкусотии в чинии
Да напиша обещаните от днес рецепти.
Салата за мастика или узо, абе и за ракия става-честно.
Продукти:500гр. хубаво сирене; 2 стръка праз; 100гр. черни маслини обезкостени; зехтин на око.
Намачква се сиренето, праза на ситно, маслините на парченца, поливаш със зехтина разбъркваш и наливаш една с лед
Продукти: 3 яйца, 1 кофичка к. мляко, гасиш в него една чаена лъжица сода бикарбонат; 2 ч. ч. брашно; 3 с. л. олио; 200гр. колбас по избор/тази беше с пушен бекон/; 200гр. сирене;чубрица, черен пипер и зеленчукова пикантина на вкус.
Бъркаш всичко до като се получи кексово тесто и изсипваш в намазана и набрашнена тава. Пече се в предварително зарята фурна. Проверява се с клечка дали е готова.
Четейки и пишейки викам що да не ударя едно съдоразширяващо а ?!
Да напиша обещаните от днес рецепти.
Салата за мастика или узо, абе и за ракия става-честно.
Продукти:500гр. хубаво сирене; 2 стръка праз; 100гр. черни маслини обезкостени; зехтин на око.
Намачква се сиренето, праза на ситно, маслините на парченца, поливаш със зехтина разбъркваш и наливаш една с лед
Пита
Бъркаш всичко до като се получи кексово тесто и изсипваш в намазана и набрашнена тава. Пече се в предварително зарята фурна. Проверява се с клечка дали е готова.
Четейки и пишейки викам що да не ударя едно съдоразширяващо а ?!

Това е едно , а другото е друго.За дЕвЕсила, не искам да споря с теб.За мен в рибената чорба го е вкарал някой ,който я прави от речна риба\трябва да се неутрализира батака\.Зеленчука на салата и каквото изброихме. Иначе става супа,борш ,бърканица.....нещо друго .Аз без това я натрапих с яйцата,давай да си я ядем така.Пробвай бе Дочев! Аз ти предлагам речната риба след леко налагане с лук и после същата рецепта ако ще и с девесил\майка ми го има за зеленина в двора\.Ама и една глава от дънна речна риба.\нещо сом ,шаран .Не ги разбирам

И рецепта иначе кво правиш тук.
Коментар