Искам да разкажа една истинска случка но е много дълга и ще я съкратя.
Бяхме на ресторант Букарата поръчахме бяла риба със сос Скордуля.
Слуд време пристига сервитьорка и казва онова със Кур е готово да го нося ли.
Искам да разкажа една истинска случка но е много дълга и ще я съкратя.
Бяхме на ресторант Букарата поръчахме бяла риба със сос Скордуля.
Слуд време пристига сервитьорка и казва онова със Кур е готово да го нося ли.
Ех, рядкост са сервитьорките, които знаят, че има "потъмняване" на гласните в стария и съвременния български език...Независимо, че откриват тайните на салатата така: дУмати със зИхтин, пЪрмиджано и бУсилИк!
А бе само с оцет и счукан стар чесън, малко ситно нарязан магданоз и малко олио от това дето е пържена рибата пак е невероятно вкусно, но най важното е рибатааааа.
А бе само с оцет и счукан стар чесън, малко ситно нарязан магданоз и малко олио от това дето е пържена рибата пак е невероятно вкусно, но най важното е рибатааааа.
Което си е вярно е вярно става направо да убиеш баща си.
Аз сам пробвал един по розличен вариант но рибата трябва да е пържена без брашно или печена на фурна.
Взима се една или две филии стар хляб и се накисва във вода стар чесън ;счукани орехи малко оцет и малко от мазнината в която е приготвена рибата като се омеша става нещо уникално
За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Много добър резултат се получава при пържене, когато вместо да се овалва в брашно се подготвя смес от вода и брашно, изчаква се глутена да заработи и тогава се топи парчето риба. Консистенцията трябва да е като гъст айрян, за да не се омаже безгранично.
Може да се сложи сол, черен пипер, лют сос и др.
Тази технология е успешна и при тиквичките, много хрупкави.
Температурата на олиото да е 7 по 10-то балната система(за всяка печка е различно). Така брашното не гори ако остане в тигана.
добър апетит.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар