До: Как се прави вино?
В конкретния случай на Музовира съм абсолютно съгласен с твоя съвет ! Този 100 литров бидон има капацитет далеч недостатъчен да посрещне нуждите на коледните пържоли
. А при по-интензивни тренировки по дегустацията нищо чудно да трябва да купува вино от Винпрома още за рибата на Никулден
. Така че сложните технологии по консервацията са излишни.Освен ако скрие някоя друга бутилка от самия себе си ...
Първоначално публикуван от stariat
Преглед на мнение
. А при по-интензивни тренировки по дегустацията нищо чудно да трябва да купува вино от Винпрома още за рибата на Никулден
. Така че сложните технологии по консервацията са излишни.Освен ако скрие някоя друга бутилка от самия себе си ...
Очертава се клане на една благородна животинка към 200кг.А ВИНОТО ОЩЕ НЕ Е ГОТОВО . Първия бидон 140л го сложих миналата седмица!Шумоли си тихичко в мазето ама кога ше се избистри бог знае.Миналия ден купих от борсата в Първенец 170кг мавруд та ше сложа и втори бидон ега изкарам до Нова година
Изпиваме го до февруари, не успява да се вкисне...
Другото - на ракия.
Коментар