До: Как се прави вино?
Еми нормално е постовете да се разреждат - заети сме.
Ето доказателства:
Еми нормално е постовете да се разреждат - заети сме.

Ето доказателства:







Аз срам не срам първия бидон 140л свърши
Нещо важно аз понеже го изпивам още в процеса кипене нема проблем ама ако прекипи трябва да го източиш в пластмасови и ли стъклени съдове иначе променя вкуса поздрави и приятни мигове край бидона


Много внимавам да не се алкохолизирам !!! 
Оказа се, че в стъклен съд бурната ферментация бива , а поддръжката е по-лесна ... А цаците (Саетата и Хелерите) да му мислят ...
Като младо вино от избит чеп 

я има останали 10тина кила.Втория и той е готов почвам него.Абе за Нова година трябва да имам ама до рожденния ден 1 февруари едвали.Два бидона по 140 литра.Ако имам пари бих си сложил един тон та да си караш спокойно до напролет.Чудя се на хората оставили си вино да отлежава че на мене акълът ще ми е се там .И а да го пробвам как е сега а утре и айде няма го

По- ми допада последната ти мисъл . Дайте предложения !
При мене избата е под кухнята само греди и дъски ги делят и е топло.За два месеца еликсирът се избистри кристал.Лечебната доза е два буркана на гладно и след яденето колко поемеш
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар