Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Дюнерска" марината за пилешко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Дюнерска" марината за пилешко?

Аз правя често арабско вкъщи. Сосчето го правя лесно - кисело мляко, счукан чесън, сол и ...млян кимион! Вълшебно!
    0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Аз пък така и не разбрах автора на темата да ли си намери подправка. Бая зор беше, пък...
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Аз пък разбрах
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Намерих всичките подправки,които Пепи даде.... честно казано готвенето не ми е никак стихия и след една седмица ядене на буламача,който си сътворих,като видя пилешко и ми се изкривяват очите. Залагам в момента повече на телешкото и рибата тон,че ме втриса. Иска ми се,да го видя Пепи,какво ще забърка... ама ме мързи да разнясям някви торби с продукти...той да ги прави.. а бе сложна работа....

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            Намерих всичките подправки,които Пепи даде.... честно казано готвенето не ми е никак стихия и след една седмица ядене на буламача,който си сътворих,като видя пилешко и ми се изкривяват очите. Залагам в момента повече на телешкото и рибата тон,че ме втриса. Иска ми се,да го видя Пепи,какво ще забърка... ама ме мързи да разнясям някви торби с продукти...той да ги прави.. а бе сложна работа....
            Мдааааа... Абсолютно те разбирам...
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Не мога да помогна за марината, но за соса съм абсолютно сигурен в рецептата, а тя е:половин кофичка кисело мляко се смесва със същото количество майонеза(най-добре домашно приготвена), сока от половин лимон, 2-3-4 скилидки чесън (аз си го правя с 4) и 1 варен картоф. Получава се нещо уникално. Сервирам соса със всякакво месо и понеже е лек сос може да се слага и на свежи салати.
              Билките - алтернатива на коктейла от химикали - хапче.

Коментар

Първоначално публикуван от Миленски Преглед на мнение
                Не мога да помогна за марината, но за соса съм абсолютно сигурен в рецептата, а тя е:половин кофичка кисело мляко се смесва със същото количество майонеза(най-добре домашно приготвена), сока от половин лимон, 2-3-4 скилидки чесън (аз си го правя с 4) и 1 варен картоф. Получава се нещо уникално. Сервирам соса със всякакво месо и понеже е лек сос може да се слага и на свежи салати.
                Аз замених варения картоф в твоята рецепта с печен на жар и се получи уникално
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X