Понеже 2 месеца ще ми се наложи да похапвам повечко пилешко,а чисто на скара след 2 седмица "не се яде",та да видим някой знае ли нещо.
Търси се маринатата с подправките,която да доближи най-много вкуса на пилешкото до тоя на дюнера. В нета намерих няколко неща,най-правдоподобно звучи някаква,в която месото се кисне в смес от вода,оцет,бяло вино ,индийско орехче,малко карамфил,черен пипер,кимион и канела.Честно казано след виното нататък ми звучи като рецепта за кекс,а и не виждам сумака да се споменава.Така,че приемам всякакви съвети,ако някой има и онагледени в снимки
Ако пък някой е работил и направо знае "цялата истина" ще го черпя.
Търси се маринатата с подправките,която да доближи най-много вкуса на пилешкото до тоя на дюнера. В нета намерих няколко неща,най-правдоподобно звучи някаква,в която месото се кисне в смес от вода,оцет,бяло вино ,индийско орехче,малко карамфил,черен пипер,кимион и канела.Честно казано след виното нататък ми звучи като рецепта за кекс,а и не виждам сумака да се споменава.Така,че приемам всякакви съвети,ако някой има и онагледени в снимки



Коментар