Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Дюнерска" марината за пилешко?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    От: "Дюнерска" марината за пилешко?

    Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    Ядеш дюнер и виждаш змейове...
    Ако си прекалил с чилито !
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

    Коментар


    • #32
      От: "Дюнерска" марината за пилешко?

      Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Не, само съдържа присохтропно вещество.
      И премахва миризмата от цигари на учениците от миналото.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

      Коментар


      • #33
        От: "Дюнерска" марината за пилешко?

        И аз имам въпрос относно дюнерите, но за да не пускам цяла тема, ще питам тук- интересувам се как се прави белият чеснов сос(по оригинална рецепта, ако имате възможност). Благодаря предварително.

        Коментар


        • #34
          От: "Дюнерска" марината за пилешко?

          Арабелите го правят от чесън, олио и лимонов сок и яко бъркане докато стане на паста. Може да се сложи и жълтък.
          Какво точно слагат тия в наше село е сложен въпрос.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

          Коментар


          • #35
            От: "Дюнерска" марината за пилешко?

            Сосовете с приемлив нескандален вкус са млечни. С кисело мляко са идеални. Само олио с чесън... искам да видя кой ще изяде няколко такива лъжици.

            Коментар


            • #36
              От: "Дюнерска" марината за пилешко?

              Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
              Сосовете с приемлив нескандален вкус са млечни. С кисело мляко са идеални. Само олио с чесън... искам да видя кой ще изяде няколко такива лъжици.
              Наш как добре става на препечена филийка
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

              Коментар


              • #37
                От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Наш как добре става на препечена филийка
                Уха!
                Препичаш филийка, поливаш тънка струйка зехтин и натъркваш с една скилидка чесън.
                Това е оригиналната брускета. Ония в пакетчетата са грозна подигравка с понятието брускета.
                Your conscience is all you can take to your grave.

                Коментар


                • #38
                  От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                  Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Арабелите го правят от чесън, олио и лимонов сок и яко бъркане докато стане на паста. Може да се сложи и жълтък.
                  Какво точно слагат тия в наше село е сложен въпрос.
                  Мерси. Ще опитам и ще кажа какво е станало

                  Коментар


                  • #39
                    От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                    Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Уха!
                    Препичаш филийка, поливаш тънка струйка зехтин и натъркваш с една скилидка чесън.
                    Това е оригиналната брускета. Ония в пакетчетата са грозна подигравка с понятието брускета.
                    Пък аз досега му виках препечена филийка с чесън. Как не съм знаел да му викам брускета
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

                    Коментар


                    • #40
                      От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                      Не бях опитвал такова преди да отида в Италия. Затова му казвам така.
                      Ама и твоето става.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

                      Коментар


                      • #41
                        От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                        Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                        Сосовете с приемлив нескандален вкус са млечни. С кисело мляко са идеални. Само олио с чесън... искам да видя кой ще изяде няколко такива лъжици.
                        Ти за сос "айоли" не си ли чувал? Че това е фундамента на гурмето.
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

                        Коментар


                        • #42
                          От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                          Tи се върни на соса за дюнерите. Не сос - някакъв - а именно "соса". Ползва се и става за ядене. Хубавият е млечен, а най-хубавият с кисело мляко. Емулсията от нишесте, брашно, мазнина, химия и вода не я броя за сос, въпреки, че е по-масова.
                          Майонеза казваш, или олио? Не ми допада.

                          Коментар


                          • #43
                            От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                            Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Арабелите го правят от чесън, олио и лимонов сок и яко бъркане докато стане на паста. Може да се сложи и жълтък.

                            ...и аз да попитам за соса:
                            на ръка ли трябва да се бъркат съставките?
                            Ако се използва уред(миксер-шейкър-блендер)?

                            Коментар


                            • #44
                              От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                              Първоначално публикуван от TEXT Преглед на мнение
                              ...и аз да попитам за соса:
                              на ръка ли трябва да се бъркат съставките?
                              Ако се използва уред(миксер-шейкър-блендер)?
                              Ако не те мързи може и на ръка
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

                              Коментар


                              • #45
                                От: "Дюнерска" марината за пилешко?

                                Първоначално публикуван от TEXT Преглед на мнение
                                ...и аз да попитам за соса:
                                на ръка ли трябва да се бъркат съставките?
                                Ако се използва уред(миксер-шейкър-блендер)?
                                А как после ще се насладиш на резултата?
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X