Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Домашна пастърма, суджуци и луканки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Домашна пастърма

    Първоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнение
    Отговор на въпросите:
    1. Споко не търгуваме, само купуваме-месото де, а вече май и виното защото то и в цистерната вече е на привършване.
    2. Относно подаграта - не се страхуваме, месото е конско уж диетично.
    3. Долното връзване е понеже го въртиме да няма остри краища.

    Поздрави на всички дето им течат лигите и заповядайте на на някоя наша разходка, а те са почти всяка седмица.
    На твое място бих оставил полето за място-местожителство, празно,току виж някой да не вземе да пренареди керимидите на къщите в квартала в който живееш !Отделно СОТ и график с дежурства от страна на фамилията,като с предимство са жените и децата щото не могат да носят толкова колкото родата от към мъжката страна !Консултант не си ли търсиш ?
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

    Коментар


    • От: Домашна пастърма

      Нещо произведено по БГ рецепта с БГ подправки с немска сол от немска свиня, сушено на немски въздух и консумирано с немска бира от БГ емигранти .Имаше и телешко ама не сварих да снимам . Ще има и следваща порция и тя ще бъде удостоена с фото сесия.Малко солено се случи ама недоразуменията ще бъдат отстранени своевременно .

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0214.jpg
Прегледи:1
Размер:101.1 КБ
ID:5568522Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0215.jpg
Прегледи:1
Размер:97.7 КБ
ID:5568523Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0216.jpg
Прегледи:1
Размер:108.0 КБ
ID:5568524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0220.jpg
Прегледи:1
Размер:79.9 КБ
ID:5568525Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0221.jpg
Прегледи:1
Размер:153.3 КБ
ID:5568526
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

      Коментар


      • От: Домашна пастърма

        Разлог Спешъл Едишън

        7 дни, 1 натискане

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1011661.jpg
Прегледи:1
Размер:243.6 КБ
ID:5568563Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1011666.jpg
Прегледи:1
Размер:151.9 КБ
ID:5568564
        0885600006 - Чичо Коце

        Коментар


        • От: Домашна пастърма

          цццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццццц.....коравосърдечен човек си ти коце;-))))))))))))))))))))))))))Поздрави.
          За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

          Коментар


          • От: Домашна пастърма

            Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнение
            Разлог Спешъл Едишън

            7 дни, 1 натискане

            [ATTACH=CONFIG]688731[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]688732[/ATTACH]
            Дай рецепта за Разложкото чудо!
            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

            Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

            Коментар


            • От: Домашна пастърма

              Да я дам, ама като не я знам... Получих ги от мой приятел. Той ги взима от приятел на негов приятел в Разлог, дето прави шужуци само за приятели!
              Класическа местна рецепта, едро кълцана, с повечко сланинка и оскъдна откъм подправки - ким /див май/ и малко черен пипер.
              Дано това те ориентира:

              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1779676_10151861207965933_1035258599_n.jpg
Прегледи:1
Размер:122.9 КБ
ID:5568590
              0885600006 - Чичо Коце

              Коментар


              • От: Домашна пастърма

                Не е добре рано сутрин да се гледат такива неща ...сега цял ден ще съм гладен.
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

                Коментар


                • От: Домашна пастърма

                  Малко снимки и от мен:
                  Телешко и свинско филе
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nokia N8 4142.jpg
Прегледи:1
Размер:146.4 КБ
ID:5568633Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nokia N8 4141.jpg
Прегледи:1
Размер:128.7 КБ
ID:5568634Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nokia N8 4146.jpg
Прегледи:1
Размер:119.7 КБ
ID:5568635Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nokia N8 4066.jpg
Прегледи:1
Размер:109.6 КБ
ID:5568636

                  И сега истинската овча пастърма
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Nokia N8 4137.jpg
Прегледи:1
Размер:165.9 КБ
ID:5568637
                  Тук схванах, че за ман най-подходящата подправка за пастърма е сминдуха. За съжаление не остана да я снимам готова и нарязана, но следващият път ще снимам задължително.
                  Мисля тези дни да окача още няколко килограма да висят на терасата в София!

                  Коментар


                  • От: Домашна пастърма

                    Първоначално публикуван от 3apu Преглед на мнение
                    И сега истинската овча пастърма
                    [ATTACH=CONFIG]688860[/ATTACH]
                    Тук схванах, че за ман най-подходящата подправка за пастърма е сминдуха. За съжаление не остана да я снимам готова и нарязана, но следващият път ще снимам задължително.
                    Мисля тези дни да окача още няколко килограма да висят на терасата в София!
                    Лично мое мнение не цапай овчата пастърма с подправки, тя си има своя аромат пък ако леко я пекнеш на саханче
                    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

                    Коментар


                    • От: Домашна пастърма

                      Оставих едното парче без подправки, ама аз я предпочитам с подправките и без топлинна обработка. А там където има много сланинка на манджа, ориз яхния примерно.

                      Коментар


                      • От: Домашна пастърма

                        Колеги не е по темата ;-))))))))))))))))))))))))))ама вижте как други колеги мелят кайма за суджуци.ПоздравиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P1130009.JPG
Прегледи:1
Размер:138.5 КБ
ID:5568699
                        За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

                        Коментар


                        • От: Домашна пастърма

                          Колегата няма масичка. Къде да си монтира мелничката?
                          Дано поне ги пълни както си му е реда.....!
                          0885600006 - Чичо Коце

                          Коментар


                          • От: Домашна пастърма

                            Първоначално публикуван от 3apu Преглед на мнение
                            Оставих едното парче без подправки, ама аз я предпочитам с подправките и без топлинна обработка. А там където има много сланинка на манджа, ориз яхния примерно.
                            Пробвай и във боба. Ти да видиш.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

                            Коментар


                            • От: Домашна пастърма

                              Нисъ наядухти.Нисъ напихти бре ,че и кусури намирати.
                              ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                              Г 230Е
                              Г 500 0887 390 703

                              Коментар


                              • От: Домашна пастърма

                                Здравейте, възможно ли е по това време на година да се направи пъстърма?Не знам доколко трябва да е студено, но определено трябва да е сухо времето, за да може да изсъхне.А целия месец го дават бая влажно.Дали няма да стане, ако се прибере в хладилник?Просто това ми хрумна, не съм правил пъстърма досега, а няма кой да питам.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X