Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Домашна пастърма, суджуци и луканки
Свий
X
-
От: Домашна пастърма
Тук ми намирисва на търговска дейност, а?
Или сте хванали подагра до месец.
Долното вързване на суджука можете да си го спестите. Достатъчно е да му подлепите края.
Маладци!Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Колко е виното бе, а??Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеБах ма...му ,кво правиш ти бе Пачо,как може да изпиеш толкова вино /с толкова мезе /
???!!!
Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
С две- думи нямам думи.Там има тръби за ВиК на един апартамент;-))))))))))))))))))))Адмирации. А виното сигурна го правят в цистерни.;-)))))))))))))За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Коментар
-
Верно не стигна. За сведение тази е трета, за годината са 5-6Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеВерно ли първата не стигна?
. Наздраве!
0885 777 899
Коментар
-
Отговор на въпросите:Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеТук ми намирисва на търговска дейност, а?
Или сте хванали подагра до месец.
Долното вързване на суджука можете да си го спестите. Достатъчно е да му подлепите края.
Маладци!
1. Споко не търгуваме, само купуваме-месото де, а вече май и виното защото то и в цистерната вече е на привършване.
2. Относно подаграта - не се страхуваме, месото е конско уж диетично.
3. Долното връзване е понеже го въртиме да няма остри краища.
Поздрави на всички дето им течат лигите и заповядайте на на някоя наша разходка, а те са почти всяка седмица.0885 777 899
Коментар
-
Антоне, не четеш ли?Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеМи случайно ,ако остане нещо до Лазарово
/че разходката бая далечна ще дойде/...от мен пиенето !!!
Пише, че правят 5-6 пъти в годината, това означава, че все има!Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
На третия отговор съм се смял от сърце. Отрепа ме!Първоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнениеОтговор на въпросите:
1. Споко не търгуваме, само купуваме-месото де, а вече май и виното защото то и в цистерната вече е на привършване.
Поздрави на всички дето им течат лигите и заповядайте на на някоя наша разходка, а те са почти всяка седмица.
Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Внимавай какво си пожелаваш, че ще ти се случиПървоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнениеОтговор на въпросите:
Поздрави на всички дето им течат лигите и заповядайте на на някоя наша разходка, а те са почти всяка седмица.
. Ако не на първи то най късно на седми март
.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар