От: Домашна пастърма, суджуци и луканки
Мисля, че вече са готови. Кложих ги на 28 Декември. Значи месец и половина им трябваше да изсъхнат.
Обаче направих гаф. По време на големите студове реших да ги прибера в една стая. На температура около 15 градуса. Понеже даваха, че няколко дена температурите ще са -15 до -20 градуса. Да не замръзнат.
Още на втория ден на половината луканки обвивката им шупна и се отлепи. Съответно веднага ги изнесох вън на студа. Да замръзват.
Това е резултата:
Другата половина за щастие не успяха да се прецакат:
Малко утешение за мен е, че луканката от първата снимка има следния вид:
Тези, които се запазиха, дори след замръзването им няма нищо. Така, че друг път ще си стоят на терасата, дори и да замръзнат. Увих ги във вестник и ги прибрах във фризера.
Мисля, че вече са готови. Кложих ги на 28 Декември. Значи месец и половина им трябваше да изсъхнат.
Обаче направих гаф. По време на големите студове реших да ги прибера в една стая. На температура около 15 градуса. Понеже даваха, че няколко дена температурите ще са -15 до -20 градуса. Да не замръзнат.
Още на втория ден на половината луканки обвивката им шупна и се отлепи. Съответно веднага ги изнесох вън на студа. Да замръзват.
Това е резултата:
Другата половина за щастие не успяха да се прецакат:
Малко утешение за мен е, че луканката от първата снимка има следния вид:
Тези, които се запазиха, дори след замръзването им няма нищо. Така, че друг път ще си стоят на терасата, дори и да замръзнат. Увих ги във вестник и ги прибрах във фризера.
Коментар