От: Домашна хлебопекарна и рецепти за нея/пробвани/!
Днешния продукт - 60% пълнозърнесто и 40% бяло брашно:


Споменах, че съм се набутал с 3 пакета кофти бяло брашно - слагам по 2/3-ти от него и една трета от Топазмел, за да го пробутам през хлебопекарната. Ако беше истинско бялото брашно, хлебчето щеше почти сигурно да удари в стъклото
.
							
						
					Днешния продукт - 60% пълнозърнесто и 40% бяло брашно:
Споменах, че съм се набутал с 3 пакета кофти бяло брашно - слагам по 2/3-ти от него и една трета от Топазмел, за да го пробутам през хлебопекарната. Ако беше истинско бялото брашно, хлебчето щеше почти сигурно да удари в стъклото
.
							
						

. От почти 5 години, у нас не е купуван хляб от магазина а от малко по-малко и козунаци. Почти година ми трябваше за да набера смелост за експерименти
/, но това  намаля значително живота на гореспоменатия семеринг 
Коментар