Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сливова градина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сливова градина

Колеги мисля да направя и една сливова градинка но незнам каде да отида във софия да занеса проби от почвата да ми кажат дали става за тази работа,а надморското равнище е около 960-1000 метра а може и малко повече ,но мисля че има един сорт чачанска от които има 5 вида и те са малко по късни
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

От: Сливова градина

за София не знам, но в Троян има Институт по планинско животновъдство и земеделие............ а там знаят как се отглеждат сливи ))) вЕрвай ми

за координати ми излизат различни телефони в нета, та не зная кой е актуален, но може някой троянец да се включи с малко помощ

Коментар

В Троян малко западна работата по овошките - за жалост. Лично мое мнение. За анализ на почвата в София http://www.iss-poushkarov.org/. Тези от панаира ги видях. А в гугъла има още доста. Може и по пощата да си ги изпратиш. Много е важно от къде ще купиш посадъчният материал, да не си биеш главата в стената после. Аз имам едни сливи дето уж стенлей, а пък 5-6 години нищо общо. Има много мошеници. Има доста частни разсадници, но не мога да те насоча конкретно. Повече питане и дано уцелиш. Късмет и сполука. И да знаеш аз голям зор виждам с варденето наесен, че народа е много крадлив. Обаждай се, ако трябва съвет.
      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Много ти благодаря колега за отговора ще ги пазя сливите и аз но да вземат първо да порастът,а фиданките ще ги взема от един разсадник от троян но не знам името на човека но са ми обещали да са свестни фиданки
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Погледни и това http://www.offroad-bulgaria.com/show...