До: Една моя сбъдната мечта!
Абе Хаки колко "коня" те е коня

Абе Хаки колко "коня" те е коня

наистина е красавец ..... има своенравна муцуна, което е типично за диванетата (и не само коне) 

нищо не може да ти даде толкова много колкото връзката кон и човек и то не само когато си на гърба му, той не знае колко е голям и изпитва страх и всички други "хорски" чувства и всеки си има характер
- дори пръчица по рисовото дупе не е позволено
наистина е красавец ..... има своенравна муцуна, което е типично за диванетата (и не само коне) 

нищо не може да ти даде толкова много колкото връзката кон и човек и то не само когато си на гърба му, той не знае колко е голям и изпитва страх и всички други "хорски" чувства и всеки си има характер
- дори пръчица по рисовото дупе не е позволено 
Виж внимателно какви навици е добил за тези години.Това не е малко конче.Да няма некои лоши навици.И разбере ли че твойта воля е по силна от неговата нямаш проблеми а ако неговата е по силна оле мале.Поздрави.
Виж внимателно какви навици е добил за тези години.Това не е малко конче.Да няма некои лоши навици.И разбере ли че твойта воля е по силна от неговата нямаш проблеми а ако неговата е по силна оле мале.Поздрави.
Днес го пояздих за първи път-просто е уникален,плавни движения и супер кротък.Проблема е единственно в скъпото и "удобно"седло,трябва да си намеря от старите бойни/военни/седла,че те се очертават най-удобни!
много красив кон
и хората около коня

Днес го пояздих за първи път-просто е уникален,плавни движения и супер кротък.Проблема е единственно в скъпото и "удобно"седло,трябва да си намеря от старите бойни/военн седло и/седла,че те се очертават най-удобни!
Една Варненска фирма прави страшни седла и за 250 лева в София ги продават у Гергьовче.Утре ше им земем телефона и ще тиго пратя.Имам бойно седло много е тежко
не е за тия коне.Язди и се радвай.На млади години имам 36 падания от пълен галоп другите падания не ги броиме
И имай предвит че коня е по умен от повече то хора.Това където гледаш днеска не вервай че го прави от желание.Требва да му надвиеш психически и излезни по тарикат от него.
Една Варненска фирма прави страшни седла и за 250 лева в София ги продават у Гергьовче.Утре ше им земем телефона и ще тиго пратя.Имам бойно седло много е тежко
не е за тия коне.Язди и се радвай.На млади години имам 36 падания от пълен галоп другите падания не ги броиме
И имай предвит че коня е по умен от повече то хора.Това където гледаш днеска не вервай че го прави от желание.Требва да му надвиеш психически и излезни по тарикат от него.
просто ще си го яздя за кеф по 1-2часа на седмица/леко тръсче/Виж, ако имаш, някоя снимка на тези седла ми прати.Поздрави.

хубав кон - хубавви снимки 

хубав кон - хубавви снимки 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар