Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една моя сбъдната мечта!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Една моя сбъдната мечта!

Абе Хаки колко "коня" те е коня

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
      Абе Хаки колко "коня" те е коня
      Мноого

Коментар

Красавец наистина е красавец ..... има своенравна муцуна, което е типично за диванетата (и не само коне)

не разчитай само на грижите на коняра, и мноооооооого търпеливо се сприятелявай с него нищо не може да ти даде толкова много колкото връзката кон и човек и то не само когато си на гърба му, той не знае колко е голям и изпитва страх и всички други "хорски" чувства и всеки си има характер

коня може да е по-инат от магаре

и никакво насилие - дори пръчица по рисовото дупе не е позволено

и ти ако го водиш насам казвай

- този кон скачал ли е? височина холка?

на снимките не личи колко отслабнал е но,
        моля не го оцветявай розов и не го прави прасенце, и сам вече знаеш, че това не е тежковозна или впрегатна порода, за да има нужда от повечко месце ...... въпреки, че има кой за прецени все пак хората,които ще се грижат пряко за него са чели учебници по коневъдство и сигурно знаят как да го гледат
        Последно редактирано от Софианитка; 23-06-09, 10:43.

Коментар

Честито
          Yamaha YZ400F

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
            Красавец наистина е красавец ..... има своенравна муцуна, което е типично за диванетата (и не само коне)

не разчитай само на грижите на коняра, и мноооооооого търпеливо се сприятелявай с него нищо не може да ти даде толкова много колкото връзката кон и човек и то не само когато си на гърба му, той не знае колко е голям и изпитва страх и всички други "хорски" чувства и всеки си има характер

коня може да е по-инат от магаре

и никакво насилие - дори пръчица по рисовото дупе не е позволено

и ти ако го водиш насам казвай

- този кон скачал ли е? височина холка?

на снимките не личи колко отслабнал е но,
            моля не го оцветявай розов и не го прави прасенце, и сам вече знаеш, че това не е тежковозна или впрегатна порода, за да има нужда от повечко месце ...... въпреки, че има кой за прецени все пак хората,които ще се грижат пряко за него са чели учебници по коневъдство и сигурно знаят как да го гледат
            В момента е малко изтощен и трябва малко да се въстанови/да качи малко/и почваме тренировките.Конят не е тренирал професионално,но си прескача деведесет сантиметра,височината на холката е 152см.А относно отглеждането съм сигурен,че ще е на ниво.Базата е бившата конна база на Мултигруп до Асеновград,тя е една от най-добрите в района.

Коментар

Малко снимки от днес...

Прикачени файлове
              Последно редактирано от cveti; 14-07-09, 19:52.

Коментар

Първоначално публикуван от haki
                Честито Хаки Виж внимателно какви навици е добил за тези години.Това не е малко конче.Да няма некои лоши навици.И разбере ли че твойта воля е по силна от неговата нямаш проблеми а ако неговата е по силна оле мале.Поздрави.
                Последно редактирано от Стария; 04-07-09, 22:15.
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Честито Хаки Виж внимателно какви навици е добил за тези години.Това не е малко конче.Да няма некои лоши навици.И разбере ли че твойта воля е по силна от неговата нямаш проблеми а ако неговата е по силна оле мале.Поздрави.
                  Май го преборихДнес го пояздих за първи път-просто е уникален,плавни движения и супер кротък.Проблема е единственно в скъпото и "удобно"седло,трябва да си намеря от старите бойни/военни/седла,че те се очертават най-удобни!

Коментар

Честито и от менмного красив кон
                    П.С Що ли ми е позната тази конна базаи хората около коня
                    И от мен някоя снимка
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                      Честито и от менмного красив кон
                      П.С Що ли ми е позната тази конна базаи хората около коня
                      И от мен някоя снимка
                      Идвай да пояздим някой ден

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
                        Май го преборихДнес го пояздих за първи път-просто е уникален,плавни движения и супер кротък.Проблема е единственно в скъпото и "удобно"седло,трябва да си намеря от старите бойни/военн седло и/седла,че те се очертават най-удобни!
                        Не са за тоя кон Една Варненска фирма прави страшни седла и за 250 лева в София ги продават у Гергьовче.Утре ше им земем телефона и ще тиго пратя.Имам бойно седло много е тежконе е за тия коне.Язди и се радвай.На млади години имам 36 падания от пълен галоп другите падания не ги броимеИ имай предвит че коня е по умен от повече то хора.Това където гледаш днеска не вервай че го прави от желание.Требва да му надвиеш психически и излезни по тарикат от него.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Не са за тоя кон Една Варненска фирма прави страшни седла и за 250 лева в София ги продават у Гергьовче.Утре ше им земем телефона и ще тиго пратя.Имам бойно седло много е тежконе е за тия коне.Язди и се радвай.На млади години имам 36 падания от пълен галоп другите падания не ги броимеИ имай предвит че коня е по умен от повече то хора.Това където гледаш днеска не вервай че го прави от желание.Требва да му надвиеш психически и излезни по тарикат от него.
                          Нямам намерение да ставам жокейпросто ще си го яздя за кеф по 1-2часа на седмица/леко тръсче/Виж, ако имаш, някоя снимка на тези седла ми прати.Поздрави.

Коментар

хубав кон - хубавви снимки

от падания не се плаши от един момент нататък наистина не се броят -

Вярно е, че конете са изключително умни, в същност невероятно наблюдателни докато ти го опознаваш не си мисли, че той "пасе" трева

айде честито мятане на гърба

А за надвиването психически не съм съгласна, виждала съм коне, които се подчиняват от страх, но когато дойде момента в който им писне става страшно ..... страха като подход на възпитание не ми допада независимо към кого

винаги когато съм се озовавала на гърба на кон, който не ме харесва потърхевша съм била аз а от друга страна, ако сте приятели коня дори със зъби ще те държи на гърба си

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                              хубав кон - хубавви снимки

от падания не се плаши от един момент нататък наистина не се броят -

Вярно е, че конете са изключително умни, в същност невероятно наблюдателни докато ти го опознаваш не си мисли, че той "пасе" трева

айде честито мятане на гърба

А за надвиването психически не съм съгласна, виждала съм коне, които се подчиняват от страх, но когато дойде момента в който им писне става страшно ..... страха като подход на възпитание не ми допада независимо към кого

винаги когато съм се озовавала на гърба на кон, който не ме харесва потърхевша съм била аз а от друга страна, ако сте приятели коня дори със зъби ще те държи на гърба си
                              Да го надвиеш психически не значи да му създадеш страх от тебе това е най лошото .Исках да кажа да създадеш такава връзка с него че той да усеща че ти си този който командва и да испълнява с удоволствие командите
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Четох,четох.. и се чудя. Колко ли струва един такъв или подобен кон Никога не съм се замислял за това и не съм се спирал да оглеждам кон..но ми стана любопитно
                                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X