Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Получих си парите от субсидии!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Получих си парите от субсидии!

гледам 40 дка лозя 25 дка овощни градини мои и на баща ми той е регистриран фермер до сега няма и стотинка не съм ги и търсил пак се печели имах и под аренда върнах ги и се върнах в строителството защото мразя да се лигавят с мен някакви тапанари от сапард дето са си купили постовете от дпс и ги избиват че иза тях да остане писна ми и да се съберат да се разберат за цените на гроздето итн

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Вчера са превели доста.. проверявал ли си сметката?

Един познат има оромни площи, понеже има отклонение /грешка/ в ГПС са на проверяващия, са го забили като неправилно деклариран...

Обиколили са нивите, но при тези разстояния 5 метра грешка дава огромни площи, като несъответстващи...

Пък може и да не е така, казвам каквото чух..
      проверявах вчера сутринта нямаше нищо и след това ходих до разплащателна

Коментар

Поздравления да земеш пари от държавата това е цяло историческо събитие ,светла дата ,голям ден ,велика държава !

Коментар

Първоначално публикуван от djipa Преглед на мнение
          Колеги аз още не съм си получил парите ходих до разплащателна агенция и от там ми казаха че съм имал застъпване и ще ми бъдат преведени по късно но не можаха да ми кажат кога. Някои знае ли нещо нещо по този въпрос има ли някои друг с подобен случай ?
          Колега не си само ти и на нас до преди 2 месеца не ни ги бяха превели и се бяхме отчаяли защото нямаше пари за торове но ги преведаха Ние имаме обработваема земя около 1000дка и тая година от преведените субсидии купихме зърнокомбайн и торовеПожелавам ти най скоро превеждане на субсидиите

Коментар

Да поизтупам от праха тази тема.

В петък получавам съобщение за препоръчано писмо и с червен химикал пощальона написал "СПЕШНО"
            Тичам аз и ми връчват писмо от Разплащателната агенция - уведомяват ме тържествено, че са ми превели Х пари по сметката.
            Викам си "БРЯХ, 'ного рано ве "
            Минлата година ми ги преведоха през Декември, сега са станали много бързи.

Отварям си он-лайн банкирането - няма никой

После се зачетох в писмото и 'ко да видя - уведомяват ме с дата 22.07.2009 че са ми пуснали парите (тези същите от Декември миналата година)
            Басссси експедитивните чиновници - след 8 месеца се засилили да ми пратят писмо, да ми кажат че са ми пуснали парите от Декември 2008!

Коментар

А прочете ли, че имаш право да обжалваш решението в 14 дневен срок ?
              На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

Коментар

От: Получих си парите от субсидии!

Ето малко информация за субсидиите за 2010 г.: http://www.investor.bg/news/article/113106/332.html

Коментар

А тази година получихте ли си субсидите аз не,нито стотинка а недалжа никакви пари на държавата или някоя институция и съм редовен на 100%.Но ходих да ги запиша пак земите за обработка пък след като уволнят Мирослав Наиденов дано следващият да ги даде
                  0885 297985,мтел-Радо
                  0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Да,аз си получих всичко до стотинка.

поздрави

Коментар

Каде мога да проверя дали дължим пари на даначните че няма пари още от директните плащания за площ.Имаше някакъв саит за проверка
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                        Каде мога да проверя дали дължим пари на даначните че няма пари още от директните плащания за площ.Имаше някакъв саит за проверка
                        И мен ме интересува същото, така че ако може някой да помогне ...

Коментар

Да питам и аз - относно плащанията за единица площ за следващата година къде може да се видят условията? И още - в едното ОСЗГ ни казват, че за да имаш право трябва да си регистриран земеделски производител, да си плащаш осигуровки, а в другото ОСЗГ казват, че не е така?! По принцип сме вземали преди 2 години и тогава просто физическото лице трябваше да има банкова сметка и да очертае площите. Кажете моля има ли помени, кой е прав?
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Фани, може да получаваш и като физическо лице. Просто трябва наистина да обработваш земята. Трябва да очертаеш площите в ОСЗГ и да попълниш документите. Ако излизаш извън допустимия слой внимавай, защото мен така ме орязаха тази година. Един парцел половината е в слоя, а другата половина извън него. А всичкото се обработва.
                            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X