До: Бихте ли си купили БИО - компот, конфитюр, ракия, трушия, сухи драни мезета и т.н
[quote=BatGeorgeone;617437]Благодаря на всички драснали по няколко реда, много благодаря и на всички гласували!
Снощи ми хрумна нещо, и за съжаление още не може да ми излезе от главата...
Какво правят богатите, къде пазаруват, какво ядат, пука ли има какво консумират те самите и семейството им, богатите не трябва да им пука за пари, за цени...
Преди време е имало прищевки на богаташи:
- всеки ден пресен хляб от Франция до Северна Европа със самолет, на многонулева цена...
- трюфел на търг за много нули...
- коняк за много нули...
- сирене за много нули...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Значи - това за храните с многото нули е ....мит , голям мит !
Едно знам за богатите - те ПОДДЪРЖАТ имидж за престиж , но живеят като всички нас - искат нещо добро ,на добра цена и от сигурни хора ! Затова е трудно да се допреш до тях - трябват ти препоръки и ...посредници !
За да не съм голословен :
На една от най-богатите сватби в БГ се сервираха ТРЮФЕЛИ ( споменатИ от теб- с многото нули ). Престижно и ...много скъпо удоволствие !
ЕДИН кг Бели Трюфели - бяха на цена ... 10 000 евро !!!
Бяха доставени специално за събитието от "Франция"- предишния ден.
Доставчика ви пише в момента . Цената - реалната беше 3000 лв/кг !
Разстоянието до Франция беше - 350 км Български пътища !
Така че - имидж - Д А, но зависи пред кого ?
Другият мит за многото НУЛИ и имиджа :
Всяка година се провежда традиционен търг - БЛАГОТВОРИТЕЛЕН за продажба на трюфели !
Всеки който участва или си купи от тези трюфели - вече е забелязан от богаташите и .... контактите идават спонтанно !
То нали краставите ( с пари ) магарета се надушват !
Та точно на този търг се постига имиджа на многото НУЛИ ! И на многото Богаташи !
Сигурно са много тези и подобни търгове .... пожелавам на всички нас - да участваме някой ден !!!
Иначе - стоката с многото нули ( която познавам аз) се търгува с малко нули ! Но това е вътрешна информация !
А пък може и да сънувам , да не съм се събудил още - не знам ?
[quote=BatGeorgeone;617437]Благодаря на всички драснали по няколко реда, много благодаря и на всички гласували!
Снощи ми хрумна нещо, и за съжаление още не може да ми излезе от главата...
Какво правят богатите, къде пазаруват, какво ядат, пука ли има какво консумират те самите и семейството им, богатите не трябва да им пука за пари, за цени...
Преди време е имало прищевки на богаташи:
- всеки ден пресен хляб от Франция до Северна Европа със самолет, на многонулева цена...
- трюфел на търг за много нули...
- коняк за много нули...
- сирене за много нули...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Значи - това за храните с многото нули е ....мит , голям мит !
Едно знам за богатите - те ПОДДЪРЖАТ имидж за престиж , но живеят като всички нас - искат нещо добро ,на добра цена и от сигурни хора ! Затова е трудно да се допреш до тях - трябват ти препоръки и ...посредници !
За да не съм голословен :
На една от най-богатите сватби в БГ се сервираха ТРЮФЕЛИ ( споменатИ от теб- с многото нули ). Престижно и ...много скъпо удоволствие !
ЕДИН кг Бели Трюфели - бяха на цена ... 10 000 евро !!!
Бяха доставени специално за събитието от "Франция"- предишния ден.
Доставчика ви пише в момента . Цената - реалната беше 3000 лв/кг !
Разстоянието до Франция беше - 350 км Български пътища !
Така че - имидж - Д А, но зависи пред кого ?
Другият мит за многото НУЛИ и имиджа :
Всяка година се провежда традиционен търг - БЛАГОТВОРИТЕЛЕН за продажба на трюфели !
Всеки който участва или си купи от тези трюфели - вече е забелязан от богаташите и .... контактите идават спонтанно !
То нали краставите ( с пари ) магарета се надушват !
Та точно на този търг се постига имиджа на многото НУЛИ ! И на многото Богаташи !
Сигурно са много тези и подобни търгове .... пожелавам на всички нас - да участваме някой ден !!!
Иначе - стоката с многото нули ( която познавам аз) се търгува с малко нули ! Но това е вътрешна информация !
А пък може и да сънувам , да не съм се събудил още - не знам ?

Коментар