Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горски инспектори.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Горски инспектори.

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
    Щом в дворно място съхраняваш дървесина си обект подлежащ на контрол.
    Ако някъде е изрично написано че обикновен двор на къща с навес за съхранение на дървесина за домашната камина може да мине за "обект за складиране".

Закона няма ли някакви подзаконови актове (като правилник за прилагането), в които по-конкретно да са посочени местата, подлежащи на контрол, или по-точно кои са критериите за третиране на даден обект като "обект за складиране". Защото ако няма, реве за такива, защото мазе на къща с половин кубик разпалки за печката категорично няма как да е в една категория със склад с няколко стотици тона дървесина в него.

И нещо друго - купувам "метровки" с марка, режа ги на 3, после ги цепя на още 2 или 3 (или повече), и си ги бухвам под навеса. Съответно от цепениците под навеса марка имат примерно 1/6-та, ако изобщо е оцеляла. Какво правим в случая? И какво става, ако съм купил преди 3 години 2 кубика легално, за които имам документ, печката бумти през тия 3 години, а двата кубика под навеса си стоят все 2 кубика?

Питам от чисто любопитство, как в такива случаи може да се процедира така, че в крайна сметка ефекта от закона и налагащите спазването му, да е тоя, за който уж е писан?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Ако някъде е изрично написано че обикновен двор на къща с навес за съхранение на дървесина за домашната камина може да мине за "обект за складиране".

Закона няма ли някакви подзаконови актове (като правилник за прилагането), в които по-конкретно да са посочени местата, подлежащи на контрол, или по-точно кои са критериите за третиране на даден обект като "обект за складиране". Защото ако няма, реве за такива, защото мазе на къща с половин кубик разпалки за печката категорично няма как да е в една категория със склад с няколко стотици тона дървесина в него.

И нещо друго - купувам "метровки" с марка, режа ги на 3, после ги цепя на още 2 или 3 (или повече), и си ги бухвам под навеса. Съответно от цепениците под навеса марка имат примерно 1/6-та, ако изобщо е оцеляла. Какво правим в случая? И какво става, ако съм купил преди 3 години 2 кубика легално, за които имам документ, печката бумти през тия 3 години, а двата кубика под навеса си стоят все 2 кубика?

Питам от чисто любопитство, как в такива случаи може да се процедира така, че в крайна сметка ефекта от закона и налагащите спазването му, да е тоя, за който уж е писан?
      Ония два визирам предишните и сегашните два ще ги платиш отново ама с акт . И истината е само една вреш ли си носа където не трябва почват да те тарашат не само горски даже и полски .
      Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 27-05-15, 21:54.
      Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Да кажа по подробно и в къщичката на термитите - Горските има трески за дялане и ремонт проверките ги правят по нареждане на тяхните началства .Причините са ясни хора които се ровят из така наречените горска мафия за тяхните бесчинства из горите и \ въЗпрепястват \ тяхната \ озаконена \ работа бъдат проверявани за наличието на дървесина от П.Г.С. та п.п. радвам се и за това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=194358 иначе утре сме на заседание с общинският съвет ЗА спиране на добиване на дървесина на територията на Общината .
        Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 27-05-15, 22:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
          Ония два визирам предишните и сегашните два ще ги платиш отново ама с акт.
          И на основание какво ще ги платя? Питам съвсем сериозно. Ти може ей-така да кажещ че и светата инквизиция ще дойде да ме чекне, ама аз питам за законовите основания за това, или по-точно какво ще попречи тоя акт да падне на втората минута в съда?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Уважаеми господине, коленопреклонно поднасям своите най-искрени извинения за това, че съм си позволил да Ви говоря на ти. Посипвам си главата с пепел и тържествено обещавам повече да не правя така. ...
            Има защо!
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              И на основание какво ще ги платя? Питам съвсем сериозно. Ти може ей-така да кажещ че и светата инквизиция ще дойде да ме чекне, ама аз питам за законовите основания за това, или по-точно какво ще попречи тоя акт да падне на втората минута в съда?
              И със сигорност ще падне даже на първата минута ама в Софиския гратски или окръжен Съд . Иначе по периферията на страната качамака е пълен да не говорим че даже и адвокат не можеш да си наеме който да те преставлява защитава срещу термитите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
              X