От: Горски инспектори.
ОК, Тарга, мързи ме, пусни ти анкета с въпрос "влизали ли са горски инспектори в двора ви последните 4 години" (защото преди това такава служба нямаше) и с два възможно отговора:
- да, влизали са
- не, не са влизали
Да ти кажа ли резултатите предварително?
Много актове са минали през ръцете ми, 2010г. конфискувах за една зима 70 каруци, повярвай ми, знам какво приказвам.
Познавам колеги и от стопанствата, и от РДГ-тата от цялата страна, говорили сме си, споделяли сме опит.
Нямам навика да приказвам празни приказки.
Има райони, където нещата са изтървани, не споря.
И вината е на местната власт и полицията.
Но все още тези райони са много по-малко местата, където се работи нормално.
П.С. Каня всички скептици да дойдат с мен в някоя циганска махала в моя район, да видят нагледно как се случват нещата...
ОК, Тарга, мързи ме, пусни ти анкета с въпрос "влизали ли са горски инспектори в двора ви последните 4 години" (защото преди това такава служба нямаше) и с два възможно отговора:
- да, влизали са
- не, не са влизали
Да ти кажа ли резултатите предварително?
Много актове са минали през ръцете ми, 2010г. конфискувах за една зима 70 каруци, повярвай ми, знам какво приказвам.
Познавам колеги и от стопанствата, и от РДГ-тата от цялата страна, говорили сме си, споделяли сме опит.
Нямам навика да приказвам празни приказки.
Има райони, където нещата са изтървани, не споря.
И вината е на местната власт и полицията.
Но все още тези райони са много по-малко местата, където се работи нормално.
П.С. Каня всички скептици да дойдат с мен в някоя циганска махала в моя район, да видят нагледно как се случват нещата...
Търсим кои са "обектите, подлежащи на контрол"
. Не помня да съм си купувал дърва за огрев и да е имало марка на всяко дърво. Значи съм изгорял. Не помня къде ми е документа от миналогодишните дърва пък зимата беше мека и ми остана кубик. Пак съм вътре. Чамовите греди на покрива са купувани по онова време преди 10-ти с връзки (щото ги нямаше свободно) и без документ - потя се вече.
Коментар