Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правилно хранене на кучето през отделните етапи от живота му му

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Правилно хранене на кучето през отделните етапи от живота му му

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
    И как успя да оцелее животното през тия 2 години с жестока диария и повръщане, докато открият революционната формула на тая нова храна и лечебен пастет?
    E, човек може да се зачуди дали въпросното куче с проблемното храносмилане изобщо съществува. Като видиш някой с прясна регистрация с първия си пост да прави реклама на някакъв продукт ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Здравейте,
      по повод на написаното:
      производителят на сухата храна - без марки , не произвежда лечебни пастети - те са на друг производител от Канада.
      Не съм се регистрирал да правя реклами, да храня някой или да ме хранят - тук съм да чета и да питам и да споделям.

По повод на моето куче и какво съм преживял аз с него - без коментар.

Не искам да продължавам в горния дух.

Не е нужно да продължите и вие.

Коментар

Точно това и на мен ми хрумна. Рекламки малко. Ама как пък не се научиха да го правят малко по-достоверно. Май едно и също обучение карат и даскалите им не са от най-умните....
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

dogdog , пусни ми на лично ако обичаш марката и вида на канадския пастет.

Моя келеш изкара една година на Акана, но след това го смених с храна от Костко, която засега му понася добре.
          ей таз http://petfoodtalk.com/dogfoodreviews/kirkland/
          Последно редактирано от Slick; 04-05-15, 17:35.

Коментар

Като става дума за канадска храна,според мен К-9 е най-добрата храна за кучета която съм ползвал.Доклокото имам опит и наблюдения много важен е гена на кучето.Ако не е стока с каквото и да го храниш няма да се получи.Моят пес като нямам налични скъпи гранули се храни с чапи и бракуван салам и пак е във форма,въпреки че до момента не съм го тренирал никога.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150801_160228.jpg
Прегледи:1
Размер:123.2 КБ
ID:5674508Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150801_160239.jpg
Прегледи:2
Размер:101.5 КБ
ID:5674509Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150801_174256.jpg
Размер:92.0 КБ
ID:5674510Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150801_174345.jpg
Размер:200.5 КБ
ID:5674511

Коментар

Ние с моята Сара имаме еднакви предпочитания-месо от едър рогат,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0083.jpg
Размер:274.4 КБ
ID:5674526Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0230.jpg
Размер:138.3 КБ
ID:5674527Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0231.jpg
Размер:129.7 КБ
ID:5674528Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0170.jpg
Размер:145.2 КБ
ID:5674529Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0115.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5674530 след него свинско, следват суджуците,луканките,сушеници,.......месо от пернати и почти не стигаме до "гранули".
              Предпочитаме драно,пред брано...
              Ежедневно 5-10 км. разходки, къпане и здрав сън!!!

Коментар

-Даже котарците ,не бъркат "последователноста" при хранене.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020748.jpg
Размер:138.6 КБ
ID:5674531Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020564.jpg
Размер:152.3 КБ
ID:5674532 <Трудно става "хубава" шия от трушия.>

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                  -Даже котарците ,не бъркат "последователноста" при хранене.[ATTACH=CONFIG]817541[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]817542[/ATTACH] <Трудно става "хубава" шия от трушия.>
                  И от магарето кон не става...

Коментар

Бе магарето малко, ама коня му вика батко
                    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                      И от магарето кон не става...
                      Не разбирам!
                      Само изразявам подкрепа на твърдението на Жоро.
                      -Всеки може и храни както си иска,НО по "генезис" хищника си иска Месо и не трябва да се "върви" срещу природата му.
                      Не може да променяме генната даденост,но начина на живот се оказва от значение за качествата на "любимеца".

Коментар

Не разбирам!
                        Само изразявам подкрепа на твърдението на Жоро.
                        -Всеки може и храни както си иска,НО по "генезис" хищника си иска Месо и не трябва да се "върви" срещу природата му.
                        Не може да променяме генната даденост,но начина на живот се оказва от значение за качествата на "любимеца".
                        Исках да кажа, макар че не ме разбрахте,че някои кучета с каквато и храна да бъдат хранени,ако нямат добър ген - просто за нищо не стават(най-често остават недоразвити,със смешно тяло,изсипани кореми и малки глави и куп недостатъци).Също така често срещам хора твърдейки че хранят любимците си само с месо,като визират субпродукти като пилешки човки,глави и фенери с бульон и хляб.Така няма как да се постигне необходимия резултат.
                        Всяко куче трябва да има режим,диета ,порцион спрямо породата,възрастта,предназначението ,физическото натоварване и т.н.
                        Винаги съм на мнение че от месото(сурово) по-добро няма.Последните си кучета съм хранил и с месо и с остатъци от ресторант,с рагу и други кокали ,с риба и ориз,с евтини и скъпи гранули,давал съм и хранителни добавки,витамини дори и анаболни стероиди.

Коментар

Добре е.че не всички гледащи домашни любимци имат крайни претенции към "генната чистота".
                          - В "природата" голямата глава не е критерий за интелект,както "плочките" по тялото не са критерий за физическата мощ и понятието "смешно тяло" е относително (за справка- малко четене за критериите за човешка "красота" през хилядолетията),както "зверския поглед" не отчита реална "целеустременост" и смелост!
                          -Стойностен е "здравия дух в здравото тяло" при всяко живо същество-поне така разбираме "нещата" в нашето семейство и избягваме крайните залитания.

Коментар

Добре е.че не всички гледащи домашни любимци имат крайни претенции към "генната чистота".
                            - В "природата" голямата глава не е критерий за интелект,както "плочките" по тялото не са критерий за физическата мощ и понятието "смешно тяло" е относително (за справка- малко четене за критериите за човешка "красота" през хилядолетията),както "зверския поглед" не отчита реална "целеустременост" и смелост!
                            -Стойностен е "здравия дух в здравото тяло" при всяко живо същество-поне така разбираме "нещата" в нашето семейство и избягваме крайните залитания.
                            Нама как за диспластика да съществува определението "здрав дух в здраво тяло" .Има породи при които по стандарт главата е голяма,тялото силно и мускулесто,костната система масивна и здрава. Зверският поглед е характерен за звяра , а не за кокошката...Генната чистота е задължителна за породистото куче и то за да отговоря на стандарта на породата,от друга страна без добро потекло кучето няма как да има добри вродени качества - ловни,служебни и т.н.

Коментар

... -Всеки може и храни както си иска,НО по "генезис" хищника си иска Месо и не трябва да се "върви" срещу природата му.
                              В същност, кучето е по-скоро всеядно, отколкото месоядно.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от АРКАН Преглед на мнение
                                ..Генната чистота е задължителна за породистото куче и то за да отговоря на стандарта на породата,.
                                Малко трудно "вдявам" част от твърденията ВИ,но това ми е познато от "някъде" и "звучи" като аксиома.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X