Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Решение против комари ?!? Идеи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Решение против комари ?!? Идеи ?

Технологията е хубаво нещо, но обикновенно простите неща понякога вършат по добра работа . Ако е за градина засейте си няколко стръка босилек направо в градината а ако е за стая саксийка босилек на перваза действа 100%. Някой по горе беше писал за лавандула и тя гони комарите но по слабо от босилека .

Коментар

Купуваш Айкън, пръскаш по предписанието в листовката... невероятно нещо е този Айкън!!! и не е скъп!
      Имам лампа против комари унас и смея да твърдя, че се справя добре, но си има и своите особенности (мощността и мястото и)
      Аз така си реших проблема с комарите (и миризливките) унас.
      Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Това не е Blacklight, Blacklight е с по-малка дължина на вълната.
        Да, 320-400 nm, посочил съм 446 nm за антикомарните, които очевидно са много по-безвредни от Black light.
        Обичаш да спориш твърде нелогично, по рождение ли ти е ?

Коментар

Марката е SYLVANIA BLACK LIGHT UV BL
          за всички видове инсектицидни лампи

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Ей за туй казват , че ги гонело [ATTACH=CONFIG]217419[/ATTACH] 24.000 - 50.000 Hz, 160 DB, площ на ефект: 100-250 кв.м,
            Понеже от миналото лято го ползвам - комари гони, пемперуги, едри муи, мравки, на вечер обаче влиза по един комар, явно има и глухи.
            Иначе пише , че и разни мишки, плъшоци и др. паплач гони, ама по принцип нямам, та не мога да кажа.
            На кучетата - 2 броя- не действа, а видяха отворена врата, а са вътре.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Я кажете, това работещото дето пее от 24khz до 50khz от къде може да си го вземе човек?

Коментар

За него не знам , ама може да пробвате в витамин Б1 . При мен работи , при жената не . Дозировката явно е рзлична за всеки човек .
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

През два поста по-нагоре писах , че нямам наблюдения върху гризачи, е , вече имам.
                  От март месец съм пуснал на село 2 устройства, мишките изчезнаха, а на живо видях как действа на сънливец - в момента на пускането си би камшика, иначе си е свикнал с хора и си се разхождаше спокйно.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Добре де, а от къде го взе това?

P.S. Намериха ми го вече - http://www.dealextreme.com/p/ac-powe...102168?item=26 . Поръчах едно и се надявам да работи. Малко ме притеснява това, че му дават друг диапазон на честотата на която работи спрямо този дето сте дали по-нагоре - 24~25KHz. Ама на външен вид е 1:1, да се надяваме, че и от вътре е същото.

И дано да НЕ гони и рибите .
                    Последно редактирано от brum; 18-06-12, 16:30.

Коментар

Вижте тази тема:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=146817

Коментар

Добре де,с тея звуци на мъжки комар.Ако хвана 10 мъжки,и ги пусна в спалнята примерно.Ще изгони ли техния звук,женските хапещи гадини.И мъжките,нали са тея големите.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                          Добре де, а от къде го взе това?

....

И дано да НЕ гони и рибите .
                          Ето го: http://bgs-technic.com/product.php?id=217&prodID=01807
                          Цена 32,30 лв.
                          За риби не знам, а и нищо не пише, дано стъклото на аквариума отразява, че иначе ще имаш летящи риби, ама ако сложиш един капак само ще имаш скачащи.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Майсторе от къде може да се поръча това? Ти имаш ли такива екстри?
                            Също и какъв му е обхвата, щото мисля да взема едно такова за ресторанта, че вън сега е ужас..

Коментар

В събота празнувахме и на баща ми един приятел беше донесъл едно устройство .. незнам как точно да го опиша, ама като малко фенерче, та това работеше с ултразвук, на батерии и държи периметър от 6 метра и наистина вършеше работа, от 30 човека само един го беше ухапал комар .
                              Каза че го е взел от Метро (дано не се счете като реклама)
                              А из нета намерих на доста места едно друго подобно, но онова не изглеждаше така.

Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X