Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna или STIHL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Husqvarna или STIHL

Колега, май трябва ти да почетеш, извинявай че съм малко груб. Това твое изказване е все едно: "На брат ми му казаха че, е много яко- значи е яко". Поне аз говоря от личен 15-год. опит. Не се излагай с приказки от род (казаха ми). Ако нещо не ти е ясно, поне направи справка дори и с фирмените каталози. Там хората
    са написали коя за какво е мислена, в коя категория е. Ако не ти се чете можеш да се разходиш и до фирмените сервизи на двете марки и да сондираш мнение за съответните модели. Предполагам че ги има в твоя град.
    Родопите..... Широка лъка.....Солища

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_solishta Преглед на мнение
      Колега, май трябва ти да почетеш, извинявай че съм малко груб. Това твое изказване е все едно: "На брат ми му казаха че, е много яко- значи е яко". Поне аз говоря от личен 15-год. опит. Не се излагай с приказки от род (казаха ми). Ако нещо не ти е ясно, поне направи справка дори и с фирмените каталози. Там хората
      са написали коя за какво е мислена, в коя категория е. Ако не ти се чете можеш да се разходиш и до фирмените сервизи на двете марки и да сондираш мнение за съответните модели. Предполагам че ги има в твоя град.
      Ами колега то си пише за 290 "Изпитан универсален бензинов трион, изключително здрав и надежден. Ценен помощник в строителството и селското стопанство. Подходящ за добив на тънка дървесина и рязане на дърва за огрев." "Подходящ за добив на тънка дървесина " В интерес на истината като я купувах човека в магазина ми каза че за домашна работа няколко модела по - надоло, и че "290 също става, но вече може да влизаш и в гората" това му бяха думите. Гледам по Дискавъри в горите режат и с 290 срещъл съм го. Въобще не казвам, че е професионален трион, но просто е възможно да се използва и за това.

ПП Много добре знам коя за какво е измислена и колко е измислена и колко реже. А това че имаш 15 години опит говори добре за теб. Няма лошо. Аз имам около 3 години опит. и съм нарязъл около 150 кубика дърва. Не е много ама с времето се учи човек. Поздрави.
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Да не звучи самохвално, но 150 куб. ги правя с моята бригада от 4 души за 12-13 дни. Ако имаш път насам заповядай да почерпиш информация от първа ръка ида пробваш и други модели за да, имаш база за сравнение. Желая ти да изпиташ само положителни емоций от работата с машината защото, трябва да знаеш че боли ужасно много когато, се нараниш с резачка

Коментар

Да не звучи самохвално, но 150 куб. ги правя с моята бригада от 4 души за 12-13 дни. Ако имаш път насам заповядай да почерпиш информация от първа ръка ида пробваш и други модели за да, имаш база за сравнение. Желая ти да изпиташ само положителни емоций от работата с машината защото, трябва да знаеш че боли ужасно много когато, се нараниш с резачка
          Дано няма колега, наранявания бог да пази, че лошо, Там за порязване изобщо не може да се говори, последствията ще са много лоши. Вие 4 души ги правите за 12, 13 дни, ама вие сте 4ма а и се занимавате явно професионално с това и по цял ден режете, а аз по хората ходя през свободното време и така изкарвам по някой лев... Иначе определено ми доставя удоволствие работата с моторен трион. Далечко си малко иначе бих те навестил . Да изкарам А категория и може да се метна на Емзетката и право там
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Бъди жив и здрав. Дано не оспамихме темата Добре дошъл по всяко време.

Коментар

Бъди жив и здрав. Дано не оспамихме темата Добре дошъл по всяко време.
              Че ние за резачки си говорим, точно по темата си е Ама нали трябва да създаваме и работа на модераторите.
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Малее, дай по добре на лични че не знам....Да не ядосаме модуреторите

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                  Днешните 372 са що годе добри машини, 55 също, също и доста други, но пък за 365 съм чувал ,че е пълен въздух - в горското не изтрайвали много. Като гледам всичкия професионализъм и мерцедесизъм събран в нея.!
                  Може ли да ми кажеш каква е разликата между 365 и 372?
                  Доколкото се поразчетох разбрах, че базата им е една и съща, разликата е в цилиндъра, единия е 65, другия 70 сс., има разлика в карбуратора и някой периферни устройства. По американските форуми чета, че масово слагат на 365 цилиндър и бутало от 372.
                  Поздрави.
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Здравей колега. Също съм чувал, че маслените им помпи давали фира.
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Да, но на ментаците, онези от братски Китай. Първата 365-ца изкара 9 години зверска работа, докато... не я откраднаха. Само шини, вериги и свещи, нищо друго.От практиката знам че тези машини не търпят ТНТМ прояви. Освен тунинг по
                      режещите гарнитури.

Коментар

малко стара тема.. но все пак да питам ... двоумя се между 2 моторни триона STIHL MS211 и Husqvarna 435
                        Цената е еднаква..горе долу и спецификациите.
                        Някой има ли някакви наблюдения или мнение за тези модели?
                        Благодаря
                        Последно редактирано от timon_tg; 06-06-11, 14:33.

Коментар

По-добрия сервиз и по-дългата гаранция!Избирай!

Коментар

От: До: Husqvarna или STIHL

Честито, със здраве да я ползваш,за маслата от опит е вярно и надявам се да правиш смес колкото ще изгориш за няколко дни.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от timon_tg Преглед на мнение
                              малко стара тема.. но все пак да питам ... двоумя се между 2 моторни триона Благодаря
                              Хуска по ми допада. И имат по-голяма сервизна мрежа. Да не се налага,де.

Коментар

Хускварна -върхът!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X