Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna или STIHL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Husqvarna или STIHL

Не се занимавайте с глуспости и зловредни слухове. Бил съм дистрибутор и на двете марки (сега не се занимавам с резачки) и съм ходил на обучения в заводите им. Няма Китай. Шини и вериги Щил си произвеждат сами в Швейцария, а Хускварна има няколко подизпълнителя за шини и вериги, та за това на някой пише дори и Канада.
    Даже картонените кутии не се правят в Китай.
    Ама понеже са скъпи и двете марки, май е по-добре да се каже: "А бе я ги мани, те вече са китайски ментета, няма да дам толкова кинти."
    Да , понякога високото грозде е кисело. В хипермаркетите има евтино грозде. Да Ви е сладко!
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Не се занимавайте с глуспости и зловредни слухове. Бил съм дистрибутор и на двете марки (сега не се занимавам с резачки) и съм ходил на обучения в заводите им. Няма Китай. Шини и вериги Щил си произвеждат сами в Швейцария, а Хускварна има няколко подизпълнителя за шини и вериги, та за това на някой пише дори и Канада.
      Даже картонените кутии не се правят в Китай.
      Ама понеже са скъпи и двете марки, май е по-добре да се каже: "А бе я ги мани, те вече са китайски ментета, няма да дам толкова кинти."
      Да , понякога високото грозде е кисело. В хипермаркетите има евтино грозде. Да Ви е сладко!
      Да ти кажа току що прегледах сайта на ЩИЛ. гледам и цени добавили. И като гледам цените на трионите(ръчни става въпрос), брадви, ножици, облекла, и други инструменти... та така де като им гледам цените едвали ще са китайски. 150 лева една брадва струва - някои търговци предлагат моторни триони на по - ниски цени??! - сами си правете изводите. В днешно време това хубавото и евтиното избяга на някъде в последните няколко години .Ако тези консумативи са китайски то те едвали може да са на такива цени и с такова качество.
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Днес пробвах новия си трион Хускварна 365, смело мога да твърдя, че е много по добър от Щил МС290, има повече мощ и вибрацийте са по-малко. Понеже се двоумих между тези два модела, и бях използвал МС290 имам база за сравнение, смятам че избрах правилния за мен.
        Да си пожелая да ме слушка безпроблемно дълги години.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
          Днес пробвах новия си трион Хускварна 365, смело мога да твърдя, че е много по добър от Щил МС290, има повече мощ и вибрацийте са по-малко. Понеже се двоумих между тези два модела, и бях използвал МС290 имам база за сравнение, смятам че избрах правилния за мен.
          Дано да го ползваш дълги години колега, останах с впечатление, че ще го използваш за домашна работа, не професионално, ще те изкара доживот сигурно. А относно това, че Хъскито е по - мощно, е как няма да е, в това отношение база за сравнвние не може да има, двете машини са в съвсем различен клас и кубатура. Все едно да сравняващ Хъскито 365 със Щил 440, или пък с друго Хъски 372, да бе да те попитам, защо не си взе 372 - ама за домашна работа вече е прекалено голямо, да прав си, не се бях сетил за това .Рязал съм и с 365, определено има повече ряз от ЩИЛката ми, със 372 също, там вече разликата е огромна.

ПП Ама пък съм и рязал със Хъски 51 и 55, те пък Фафли да ядат пред ЩИЛката
          Ако е машина, нека бъде немска!
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ако може малко спам по темата, някой чувал ли е марката MTD има интересни модели на много добри цени в големите вериги магазини? Дали не са производни на някоя от двете големи марки?

Коментар

Колега ,добър ден ,че е по добър от Щила.Имам хускварна 55 чистонова е страшна тя май е с поголям ДВГ от твоята или бяха равни като кубици.И от мен имаш пожелания да си те слушка дълги години
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

С твойта са равни 353.а 365 е еквивалент на старите 268 ,ти си направи сравнението.Колега за разликите между Щил и Хускварна си прав.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  С твойта са равни 353.а 365 е еквивалент на старите 268 ,ти си направи сравнението.Колега за разликите между Щил и Хускварна си прав.
                  Явно си добре запознат с тези машинки, да те попитам на моята 365 има само от вътрешната страна амортизатор /желязото къде е като гребен и се забива в дървото/, в каталога за резервни части го има и от външната страна, на капака и явно се стяга с двете гайки.
                  Та въпроса ми е в магазина ли не са ми го дали или по-принцип го няма а се слага след това по желание понеже и на доста снимки от нето го видях, че го има.
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Явно си добре запознат с тези машинки, да те попитам на моята 365 има само от вътрешната страна амортизатор /желязото къде е като гребен и се забива в дървото/, в каталога за резервни части го има и от външната страна, на капака и явно се стяга с двете гайки.
                    Та въпроса ми е в магазина ли не са ми го дали или по-принцип го няма а се слага след това по желание понеже и на доста снимки от нето го видях, че го има.
                    Това не е амортизатор а опора, втората е екстра и никой не ти я е откраднал. Просто си купи втора ако ти е мерак тунинга.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

С две опори от Хускварна ,пристигат само най-големите модели.На твоята не и трябват а за снимките са сложени само за реклама.Но ако ти харесва с две купи .си

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        С две опори от Хускварна ,пристигат само най-големите модели.На твоята не и трябват а за снимките са сложени само за реклама.Но ако ти харесва с две купи .си
                        Не знам за най-големите но аз имам такава призтавка слага се от външната страна на капака кадето е спирачката и си е много добра призтавка .В комплекта си беше с хускварната
                        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                        Honda Dominator 650
                        088ЧЧ93979-->Борис
                        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Един глас за Husqvarna,защото служи вярно вече не една година.За Щил не мога да кажа нищо,защото не съм ползвал техни машини.

Коментар

Аз вече пета година съм със Shtil MS230 и съм си много доволен, купил съм си само втора верига. За Husqvarna нямам преки впечатления, но също са сред лидерите в тази област.
                            Но пък бих могъл да я сравня с "Дружба" , която ползвах веднъж на заем преди да вема щилката.
                            Три дена по-късно все още бях като болен от "Паркинсон"
                            [B]Land Rover Discovery 300 tdi , 1995[/B]

Коментар

Аз гласувам за Щил с две ръце.
                              Взех си я нова и досега нито за миг не съм съжалил за парите дадени за нея.Нищо лошо обаче не казвам и за Х-варната.
                              Това е нещо от сорта кое е по добро от BMW или Мерцедес....
                              Диско 300TDI
                              Scott Purgatory
                              0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
                                кое е по добро от BMW или Мерцедес....
                                Тук обаче става въпрос за два Мерца. Няма БМВ.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X