До: Питане за редуцир вентил за пропан бутан.

Да знаеш, че в 27л бутилка се пълни не повече от 21 литра газ, нищо, че събира още. А за да си сигурен, че са не повече от 21, не ходи да я пълниш, докато не спре да работи.
А дали е менте - тези дни ще търся къде правят хидравлични проби и ще пиша.

Първоначално публикуван от Stanio/

Преглед на мнение

А дали е менте - тези дни ще търся къде правят хидравлични проби и ще пиша.

Дано да не е менте и все пак-къде мога да я проверя, т.е. базата на Топливо в Малашевци все още ли я има или нцъ?
Дано да не е менте и все пак-къде мога да я проверя, т.е. базата на Топливо в Малашевци все още ли я има или нцъ?

Относно пълненето на бутилката, както каза колегата Явор, много газстанции пълнят вече, тъй че е безсмислено да ми доставят бутилка вкъщи, че и да им давам депозит, като за почти същата сума си купувам собствена бутилка.
 Относно пълненето на бутилката, както каза колегата Явор, много газстанции пълнят вече, тъй че е безсмислено да ми доставят бутилка вкъщи, че и да им давам депозит, като за почти същата сума си купувам собствена бутилка. Отново благодаря, на колегата Пенчо за отзивчивостта и за това, че ми помогна.Адски съм му задължен.
 Отново благодаря, на колегата Пенчо за отзивчивостта и за това, че ми помогна.Адски съм му задължен.

Коментар