Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стара къща в села и махали между Вакарел и Панагюрище

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #76
    Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Не че се заяждам но това е една гола поляна и една бездънна яма за пари до като стане за живеене.
    E и?!? Кеф му е да прави къща на голо място - да я прави. При всички положения, когато правиш нещо от нулата, имаш възможност да го направиш така, както ти искаш, а не, както на някой му е текнало преди 20-30 години.
    Ние не сме неутрални!

    Коментар


    • artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Премахването просто нищо....щом казваш...

    • davc
      davc коментира
      Редактиране на коментар
      То съвсем не е задължително, а частен случай, но винаги е отразено в цената.

    • artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Отразено...верно частен случай. Нагледах се на "негодни за нищо" които продавачите оценяват твърде високо...както и да е...

  • #77
    Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

    За момента е гола поляна но с готина гледка, лека денивелация и страхотно изложение.

    [/ATTACH]
    Колегата го кефи това и това си е купил.Почти същото направих и аз преди време, най-вече заради гледки и изложение, въпреки очевидните проблеми за решаване. Не мисля, че точно той има нужда от критики и наставления. Оставете го да си се кефи и крои планове.
    BatGeorgeone, слагай каравана , фургон , да изкарваш там някакво време и "усетиш" имота и твоите нужди.Сигурен съм , че си наясно как да се оправяш без ток и вода на първо време. Бих ти дал една каравана за идеята.

    Коментар


    • #78
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber_изображение_2020-10-20_20-56-53.jpg
Прегледи:350
Размер:226.9 КБ
ID:6661615 Да те мотивирам :след 5 години стигам до етапа да си гледам гледките от това

      Коментар


      • #79
        Е то няма начин да няма обърквация при колегите след като при бате Джорджо нещата са супер динамични... Предизвикателствата се застъпват едно с друго. Преди месец идеята беше за имот с постройка, там определени изисквания и прочие и за немного пари. Аз даже питах кво става при това положение с Добрич, стана ясно че там ще трябва шепи пари за да може да се пренощува след година-две, тука ще бъде друго. Добре, после се яви факторът съпруга и две деца , вкл. момиче тинейджър /тоя филм го играя и даже съм заслужил артист в него ама не ми го признават/ и накрая - гола поляна без вода-канал и тока до оградата. Ма имало било гледка, ми хубаво, ама то само гори и баири виждам дотука, па на мен ми харесва река да има насреща, хаха. Че как да не се обърка народа и да не се шашкат хората дето са давали акъл?
        И не мога да разбера какво толкова се радвате че тепърва ще почва да прави нещо и уж да си го направел както му е кефа? Това да се заробваш в бетон и дувари - това ли е лелеяната мечта, не знам... Ей го - и колеги дадоха примери - тука в Централна Сев. България за около десетина хилки български вземаш имот с къща и го стопанисвай както си желаеш. На 150-200 от София, на минути от Плевен или друг голям град, покрай Вит, Осъм, Янтра... Утре те стяга шапката и го оставяш ако искаш или го продаваш, никой няма да векува.
        И да, аз също съм на категорично мнение че при всички случаи е хубаво да има законна постройка в имота, независимо от състоянието. Това по нашите земи и на днешно време, не говорим за Мексико и Нова Зеландия.

        Коментар


        • davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          То по нашенско откъдето и накъдето да погледнеш, все това е гледката, ама Джорджоне изкара десетина години ли, колко ли, на Албиона и явно му е залипсвало.

      • #80
        Първоначално публикуван от jordanov sv Преглед на мнение
        ...
        И не мога да разбера какво толкова се радвате че тепърва ще почва да прави нещо и уж да си го направел както му е кефа? Това да се заробваш в бетон и дувари - това ли е лелеяната мечта, не знам... Ей го - и колеги дадоха примери - тука в Централна Сев. България за около десетина хилки български вземаш имот с къща и го стопанисвай както си желаеш. ...
        Много хора не разбират много неща, което по никакъв начин не прави въпросните неща безсмислени. Примерно, много хора ни се чудеха/чудят на акъла какви са тия дебили, които зорлем се завират по хендеците да си трошат джипките.
        Ако ще в централна Северна България имотите и без пари да ги давате, на мен пък ми харесва централна Южна България. Ако и да трябва да плащам.


        Какви мечти има един или друг човек си е негов личен въпрос и дали ти разбираш и одобряваш нечии мечти е без каквото и да било значение.


        Ние не сме неутрални!

        Коментар


        • veskov
          veskov коментира
          Редактиране на коментар
          Северно от Планината централна южна България е като софийската Б-я, ако не и по- гадна. Южно пък е едно голямо от малките изключения в Бг.
          Съответно и администрирането.

      • #81
        Ама, Уважаеми Чавдар, къде прочетохте че в централна Северна България имотите ги даваме без пари!? аз не ги разбирам тея работи, не съм търговец и нямам никакъв интерес.

        Какви мечти има един или друг човек си е негов личен въпрос и дали ти разбираш и одобряваш нечии мечти е без каквото и да било значение.

        Това същото изречение се отнася и за теб.

        Коментар


        • Чавдар (V93)
          Чавдар (V93) коментира
          Редактиране на коментар
          Уважаеми Йорданов, преди да ми задавате въпрос да се бяхте потрудил да прочетете правилно това, което съм написал, а то беше "И без пари да ги давате". Малка разлика има.
          А това за мечтите, че се отнася и за мен е съвсем естествено. Само че не аз съм тръгнал да давам някому наклон защо е купил това, или защо иска да се заробва с онова. Така му харесало, така го направил.

        • jordanov sv
          jordanov sv коментира
          Редактиране на коментар
          Че аз па къв наклон съм дал на някого!?
          Просто следя някои теми с интерес /конкретно тези - също/ и искрено се надявам и от все сърце желая да няма разочарование и униние в непосредственото бъдеще. Колегата в Албиона е свикнал на друг тертип, за зло или за добро.

        • Krelion
          Krelion коментира
          Редактиране на коментар
          ..Колегата в Албиона е свикнал на друг тертип, за зло или за добро. ...
          Да си го кажа направо: Колегата от Албиона иска да "е.. гявола у въздуха ".Дано успее...

      • #82
        По темата: След като имота е вече налице, силно препоръчвам трасиране на имотните граници, геодезическо заснемане и снабдяване с извадка от регулационния план/кадастралния план или кадастрална карта, в зависимост какво има действащо в района.
        Оттук насетне може да започне едно адекватно планиране.
        Поздрави.
        Георги Тонев

        Коментар


        • s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          Силно подкрепям.

        • Alexr
          Alexr коментира
          Редактиране на коментар
          Вектор, правилно предупреждение! Съсобственик съм на имот дошъл по наследство. Без да има грам изменение в нотариалния му акт, скицата се променя в кадастъра долу горе веднъж на 6 или 7 години. Също стават и някакви вариации със собсвеника според кадастъра. Дуварите с които е ограден са си на мястото. Записите в данъчната служба също не са се сменили. Тези двете ни дават увереност, че няма да загубиме имота по чисто административни причини, но в кадастъра стават постоянно чудеса. А тези чудеса водят до загуба на време и нерви.

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X