Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сибирско Хъски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сибирско Хъски

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
    А само да попитам,моето хъски е със синьо и кафяво око.Някаде бях чел,че с едното невиждали,но не вярвам.Ветеринарят каза,че си виждали и с двете,но реших да се допитам до още някой
    Виждат си идеално даже едното ако е наполовина кафяво,наполовина синьо.Всичко са митове и легенди.Цветово също не са само сиви.Има различни нюанси на кафявото.Бъркат ги често с маламут,по-голям с по -къса муцунка и уши.Сега за да изненадаш ловците една седмица преди птичия лов го научи да търси птички и да ти ги носи.Моето за 5 дни го научих и понеже е неуморно събира цял ден гургулиците и на други колеги в слънчогледа...но ги носи при мен.Научих го на терасата с въздушната пушка и врабчета.Игра по 2 часа на ден и става професор.На пътпъдък не съм го пробвал ,защото прочутата му своенравност ме наката да го интернирам за винаги в двора при родителите ми.Зимата е звяр,в студа няма умора,няма измръзване.Съжалявам ,че не успях да го тествам на лов за прасета.На теб разчитам и да разказваш.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Нашият се сбил с един съперник за женска, обелили му главата и сега е като нощна лампа... сибирска...
      Прикачени файлове

Коментар

виждат си с 2-те очи аз отглеждам хъскита и дали ще свикне с теб ами това зависи само от теб не от кучето например колко време ще прекарваш с него и колко пати ще се виждате за 24 часа
        KAWASAKI KX 125 :p

Коментар

И моето е след втора ваксина, тамън преди 1 седмица му е бита. Аз не мога да кажа нищо за растежа защото го имам отскоро.. няколко дни преди 2-рата ваксина. Иначе ще пиша в тамата, сега още разучавам този тайнствен характер. Започва да придобива навици

OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Ето няколко пресни снимчици..

Къ'в е тоя "оксижен" дето светка

Запоследно заставам мирна!

Шшш.. мога и да хапя

Ето защо догодиня няма да има вино

Така няма да успееш

Е те тая снимка много ми а'ресва..
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

хаха сладки са аз гледам Хъскита от поне вече 5 години да са ви живи и здрави
              KAWASAKI KX 125 :p

Коментар

Ние вече доста пораснахме и сме на осем месеца

Ето и фото
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от cveti; 29-11-09, 16:51.
                Ако е машина, нека бъде немска!
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Здравеите,колеги
                  И аз да се похваля с моита красавица Амбар която вече е на 9 месеца
                  Това наистина е невроятно животно с изключителен характер
                  Ето няколко снимки
                  Прикачени файлове
                  Audi a4 2,5 tdi
                  Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
                  Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Моят мързелан-дебеланголям палавник и пакостник,на 24.12.2009 прави една година,но на характер е като шест месечно пале
                    Прикачени файлове

Коментар

От: Сибирско Хъски

Имам един въпрос и аз мисля да си зимам хъски, но един мой приятел ми каза че след една възраст ще трябва да му купувам разне лекарства за да може да живее щото не са били за нашият климат дали това е вярно?

Коментар

Първоначално публикуван от tundjer Преглед на мнение
                        Имам един въпрос и аз мисля да си зимам хъски, но един мой приятел ми каза че след една възраст ще трябва да му купувам разне лекарства за да може да живее щото не са били за нашият климат дали това е вярно?
                        От тебе го чувам това колега. Не съм го чувал до сега...
                        Ако е машина, нека бъде немска!
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

И аз не съм чувала за такова нещо. Явно е някакъв нов фолклор. Моето хъски вече чукна 10 години, имаме и доста познати с хъскита и не съм чувала на някой да му е трябвало да се поддържа с лекарства. Точно обратното - по принцип хъскитата са доста здрави и рядко боледуват.

Коментар

А това е Лъки!

http://img401.imageshack.us/img401/7818/1011868.jpg

Коментар

.......и първи приятелства!

http://img35.imageshack.us/img35/9940/1011994.jpg

Коментар

Невероятен сладур! Да ти е жив и здрав и много да те радва! Едва ли ще те слуша, затова и не ти го пожелавам, но ако всеки път, като ти направи беля, се сещаш, че са малки бебоци само няколко месеца, а възрастни - цял живот, бързо ще ти минава. На мен така ми липсват вече белите, която нашата сътворяваше като беше млада. А, и друго - ако възприемеш факта, че хъскито не е служител, а - приятел, ще се разбирате по-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X