Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кучето - най-добрият приятел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кучето - най-добрият приятел

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Не бе човек , той си имаше ловен инстинкт , и го използваше (ама само за себе си ) . Не се страхуваше от изстрели , търсеше добре, но от старите стопани -никаква основа даже . Просто той си имаше друго виждане по темата След като го освободя от повода не го виждам по 1час бе , пък аз нали уж на лов съм тръгнал ... и то със ПТИЧАР . Абе мани , голям майтап беше тва животно За неща като основна дресировка - забрави , а пък за "апорт"..- ще има да чакаш ( отстрелвам дивеча иии..... хуквам след песа да му го взема преди да е го е изял) . Кой на кого апортира ????
    Аз да ти кажа го взех за да го спася животното . Беше като радиатор - слааааааб , гладен ...ужас . За няколко седмици успях да го науча единствено да сяда , а пък си мислех че имам някакъв опит с кучетата . Да , ама НЕ . Това куче не отреагира изобщо . И така го подарих на един човек , който го искал за домашен любимец Но важното е да има някой да се грижи за него . Не ме е търсил да ми го връща , така че нямам информация за песа .
    Много ме разсмя с тоя пес ! Наистина си е било екшън с него на лов !
    Добре , че не си го наказал , а си го дал на добри стопани !

Коментар

В другата тема стана въпрос за големите Немски овчарки. Това е така нареченото куче Шило. Селектирано е в САЩ и целта е куче с едър ръст, с вида и интелигентноста на Немската овчарка. Стандарта за мъжките е височина 75см. и тегло 72-73кг.

Ето един великолепен представител на определена порода. Хем голям, хем хубавец. Да видиме кой ще го познае?
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от cveti; 27-03-09, 13:53.

Коментар

Я вижте тук какво има(първата снимка):
        http://www.youtube.com/watch?v=1DfHyDTNfcI

Коментар

Мале Тишо какъв е тоя изрод!
          ...Това с коня трябва да е мастиф?

Коментар

Тишо,много грозна картинка.Сигурно са го разпиляли от химии животното.Пък живота му респективно през средата.

Коментар

Още един достоен представител на мастифите.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Тишо,много грозна картинка.Сигурно са го разпиляли от химии животното.Пък живота му респективно през средата.
                Пише че е най-силното куче в света и е собственост на Russian Military.

Коментар

A kakво ще кажете за кюрдския кангал?

http://www.youtube.com/watch?v=ez4ES...eature=related

Коментар

Е,това си е огромен симпатяга.Прилича на плешив кавказец.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Хах, точно така- борзоя! Освен че имаше най-големите зъби, нямаше начин когато го пусна да се разтъпче да не се сбие. Без да му мисли много-много. Веднъж се нахвърли на скорост на глутница от 5-6 помияра и изчезна в облак от крака. Върна се след 2-3 часа куцащ яко, кървящ, но с такава доволна физиономия, че като го видях легнах от смях. А иначе си го разхождах вързан с въже през прозореца на колата при скорост от 60-80 км/ч и въобще не даваше признак да му е некомфортно. Друго, което беше интересно при него бе това, че беше страшен инат, не търпеше никое от другите ми кучета и с бая зор го отучих да им скача на бой. И страшно много обичаше едно дребно къщно кученце, което като го хранех вземаше и носеше храната си на хрътката да яде и той. Това беше единственото живо същество, което имаше достъп до него и спяха винаги заедно макар мъника да бе колкото главата му. А бе, спомени...

П.П. А какви проблеми ми образува ротвайлерът ми, мани, ужас...
                      Разкажи нещо повече за хрътката- водена ли е на лов ,хващала ли е дивеч и друго каквото се сетиш...
                      Предполагам че от малка, ако е живяла с другите кучета ще свикне с присъствието им...

Коментар

A kakво ще кажете за кюрдския кангал?

http://www.youtube.com/watch?v=ez4ES...eature=related
                        Прекрасно пастирско куче!
                        Ето още един достоен Балканец. Шарпланинец.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнение
                          Разкажи нещо повече за хрътката- водена ли е на лов ,хващала ли е дивеч и друго каквото се сетиш...
                          Предполагам че от малка, ако е живяла с другите кучета ще свикне с присъствието им...
                          За съжаление никога не беше воден на лов, защото го придобих вече голям, с утвърден характер и много лоши навици. Историята му е следната: една нощ както изпращах едно момиче до тях от колата зърнах руска хрътка пресичаща улицата, което ме изненада неимоверно. Не очаквах да видя улично куче борзой. Впоследствие рабрах, че не е случайно. На другия ден разказах на племенника си и той ми вика- ооо, знам я хрътката, тя спи под една тераса на съседния блок, при което аз без много приказки го натоварих на колата и ....там. Късмет! Гледам хрътката лежи под терасата на първия етаж и тръгнах към нея. Да, обаче той прибелва зъби и се кани да ме хапне, а аз като видях кви зъбища има само и беж, ножки да бягаме до най-близкия магазин, откъдето купувам две кила салам и обратно. Племенника ми през това време пази хрътката да не драсне нанейде, като му бях казал че тръгне ли тя, да тръгва и той подире й. И тъй, връщам се аз и почвам преговорите - хрътката се зъби- аз й давам саламче и й говоря, тя го хапва и пак се зъби, аз пак давам саламче и пак говоря, и лека-полека се приближавам до нея с въжето от колата на врата. След първото кило салам стана неимоверно по-любезно, дори ми позволи да го погаля по главата, което и чаках. Нахлузих примка през главата и станах. То стана с мен и оттам в колата и на фермата. И тъй. Оттам ветеринари, ваксини, антибиотици, витамини и всичко каквото се сетиш. Впоследствие разбрах как се е озовало куче като него на улицата. Ами просто не желаеше или не можеше да намери пътя към дома ако се отдалечи на повече от два километра. Два пъти съм го губил и двата пъти го намирах поел нанякъде си, като втория път го търси цяла потеря и го открих аз да си тича по посока на едно съседно село на около 5 км от дома без ни най-малки признаци за прибиране.
                          Общо взето това е. Беше превъзходен мъжкар, отлично развит, но жив хулиган и с много странности в харахктера.

Коментар

За съжаление никога не беше воден на лов, защото го придобих вече голям, с утвърден характер и много лоши навици. Историята му е следната: една нощ както изпращах едно момиче до тях от колата зърнах руска хрътка пресичаща улицата, което ме изненада неимоверно. Не очаквах да видя улично куче борзой. Впоследствие рабрах, че не е случайно. На другия ден разказах на племенника си и той ми вика- ооо, знам я хрътката, тя спи под една тераса на съседния блок, при което аз без много приказки го натоварих на колата и ....там. Късмет! Гледам хрътката лежи под терасата на първия етаж и тръгнах към нея. Да, обаче той прибелва зъби и се кани да ме хапне, а аз като видях кви зъбища има само и беж, ножки да бягаме до най-близкия магазин, откъдето купувам две кила салам и обратно. Племенника ми през това време пази хрътката да не драсне нанейде, като му бях казал че тръгне ли тя, да тръгва и той подире й. И тъй, връщам се аз и почвам преговорите - хрътката се зъби- аз й давам саламче и й говоря, тя го хапва и пак се зъби, аз пак давам саламче и пак говоря, и лека-полека се приближавам до нея с въжето от колата на врата. След първото кило салам стана неимоверно по-любезно, дори ми позволи да го погаля по главата, което и чаках. Нахлузих примка през главата и станах. То стана с мен и оттам в колата и на фермата. И тъй. Оттам ветеринари, ваксини, антибиотици, витамини и всичко каквото се сетиш. Впоследствие разбрах как се е озовало куче като него на улицата. Ами просто не желаеше или не можеше да намери пътя към дома ако се отдалечи на повече от два километра. Два пъти съм го губил и двата пъти го намирах поел нанякъде си, като втория път го търси цяла потеря и го открих аз да си тича по посока на едно съседно село на около 5 км от дома без ни най-малки признаци за прибиране.
                            Общо взето това е. Беше превъзходен мъжкар, отлично развит, но жив хулиган и с много странности в харахктера.
                            Благодаря за изчерпателния отговор. Имам 3 кучета от различни породи ,с които ловувам успешно-заедно и пооделно ,ама ми се върти една една ,,еретична'' мисъл...

Коментар

Е имало и кучкари много се радвам че има с кой да си кажа две приказки .Тази порода ми е любима
                              Прикачени файлове
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                Е имало и кучкари много се радвам че има с кой да си кажа две приказки .Тази порода ми е любима
                                Май е Cane Corso.И на мен ми е една от любимите породи

Ето ги и моите манекени.
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от cveti; 27-03-09, 13:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X