Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за съдомиялна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся съвет за съдомиялна

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
    Колега послушай жената.

Интересно ми е понятието доживотен гаранционен сервиз?!

С твоя приятел само ще си развалите отношенията, със сигурност.

Та накратко 300 лв срещу ядосана жена и липса на приятел = не си струва.
    Здравейте
    Доживотен гаранционен сервиз според думите на продавача(не ми е голям приятел само клиент) ако нещо се счупи той е насреща и пари няма да ми взима за ремонти но това са може би търговски приказки подобни на продавачите на коли.Колега Faca ще покажа на жената твоето мнение дано те послуша.По нагоре в темата има колеги с мнения от 2009 год.който са имали Беко и тогава са били доволни , а сега след 2 год. и изтекла гаранция да ли е пак така.
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Ми, аз имам едни приятели (семейство), дето имат Беко от може би 3 години, и са доволни - въпрос на късмет.
      И все пак аз Беко не бих си взел - винаги търся първо Електролукс, после АЕГ, или Бош, нещо такова Въпрос на личен избор.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Съдомиялна Miele втора употреба имам на вилата от 4 г. без никакъв проблем досега. Дават им 2г. гаранция(т.е. като на новите). И други хора около мен имат, засега не се оплакват. И сушилня имам от 4г., пак Miele втора употреба. На нея се смени ремък след 4г. употреба за 60лв. и това беше.

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
          Здравейте
          Доживотен гаранционен сервиз според думите на продавача(не ми е голям приятел само клиент) ако нещо се счупи той е насреща и пари няма да ми взима за ремонти но това са може би търговски приказки подобни на продавачите на коли.Колега Faca ще покажа на жената твоето мнение дано те послуша.По нагоре в темата има колеги с мнения от 2009 год.който са имали Беко и тогава са били доволни , а сега след 2 год. и изтекла гаранция да ли е пак така.
          Ами моето беко стана вече на 4години/или5/и нямам грижи, междувременно си купих още едно за вилата.
          Николай Папазов

Коментар

Аз до преди години работих като техник на бяла техника в гаранционния сервиз на Беко, Кенди, Дженерал Електрик и др.. И съдомиялната ми е Беко. Не защото не можех да си взема коя да е друга марка, било нова или втора ръка. През ръцете ми са минали хиляди електроуреди от най-различни марки и смело мога да твърдя, че Бекото си струва парите. Старата слава и прословутото качество на известни марки няма нищо общо със съвременното производство. Между другото, Беко работят по лиценз на LG или поне много успешно ги копират, да не кажа, че доста техни уреди се различават само по етикетчето и цената (е, и по някои други, несъществени за потребителя дреболии).... За сметка на това, следгаранционната им поддръжка е в пъти по-евтина от тази на разни разчитащи на стара слава и шарении марки. За сравнение, платка-управление за пералня Бош (не от най скъпите) струва от порядъка на 500+ лева, за Беко е не повече от 120-150. А Бошовските си горят, за разлика от Бековските, при които се случва относително рядко ....
            Последно редактирано от kuzdov; 06-10-11, 19:53.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Преди 8-9 години трябваше да заприходим съдомиялна, като единствения критерий беше "най-евтината". С мисълта, че най-вероятно ще е китайка и като дефектира няма да я ремонтираме, а директно на боклука и след това нова, подбрана и хубава. Взехме някаква Мидеа. Не знам още докога да я чакам да дефектира. Работи всеки ден, като понякога се е случвало и по 3 пъти на ден. Имам една единствена забележка, която ще я отстраня при следващата покупка, а именно - бих искал модел с допълнителна водоразпръсквачка най-отгоре.
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Голяма част от бялата техника на Мидеа е копие на Дженерал Електрик...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

понеже и на мен скоро ми се наложи да влезна във филма "избор на съдомиялна" мога да споделя моето преживяване.
                  Първоначално се бях спрял на една краун, с която майка ми мие от 4 години без проблем. После пък си викам я да дадем повечко пари, веднъж се купува на 10 години все пак... и се започна филмът... добре, че стара загора не е много голям град и се намират познати навсякъде, от които да разбереш малко повече вътрешна информация... та накрая постъпих прагматично - купих втора ръка електролукс модел от преди 2 години произвеждан за австрия, която със смяната на помпата ми излезе 160лв. Изглеждаше като чисто нова без да е почиствана, без ръжди и т.н... работи прекрасно, тиха е с две перки, отложен старт, половин програма, 9 комплекта... компромиса си заслужава! Най хубавото е, че дори и да се скапе пак помпата, с кеф ще я закарам да ми я сменят за 30-40лв и няма да се занимавам с гаранционните сервизи, които в повечето случаи искат да те накарат да се откажеш доброволно от гаранцията си и от правата си на потребител... кофти, но фаК

Коментар

Ние сме с Аристо на 10 години, но нещо се скапа преди няколко месеца. Инак до сега нямаше проблеми. Чудя се дали да го оправям /нищо не им разбирам, в сервиз не ми се носи, че е стара, пък майстор за дОма няма/ или да купуваме нова.

Коментар

Здравейте
                      В крайна сметка взехме Беко нова на изплащане,26 лв.на месец може би няма да ги осетя осезаемо , но сега жената поне е доволна,и май почна да пуши повече цигари като се чуди каква да прави,не е една беля на главата.
                      ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Здравейте
                        В крайна сметка взехме Беко нова на изплащане,26 лв.на месец може би няма да ги осетя осезаемо , но сега жената поне е доволна,и май почна да пуши повече цигари като се чуди каква да прави,не е една беля на главата.
                        честито, да си я ползвате дълго време без проблеми!

Коментар

Здравейте
                          Благодаря за една жена който 20 год.е мила чиний на ръка е много трудно да отвикне,но и това ще стане (може би)постепенно.
                          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Здравейте
                            Благодаря за една жена който 20 год.е мила чиний на ръка е много трудно да отвикне,но и това ще стане (може би)постепенно.
                            Някой беше казал "с хубавото лесно се свиква"

Коментар

Привет, виждам, че има доста хора тук които разбират от подхванатата тема за съдомиялните. И понеже и аз в момента съм на тая вълна, искам един съвет (ако е удобно, разбира се). Насочил съм се към Crown DW 4547A BI. Колко е хубава и колко практична, нямам виждане. А насочването ми към нея е заради младежа който предлага тая техника в "Зора". Основните му аргументи бяха, че има горно пръскане на вода и по важното е 1/2 програма. Цената им е 479 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от barbun Преглед на мнение
                                Привет, виждам, че има доста хора тук които разбират от подхванатата тема за съдомиялните. И понеже и аз в момента съм на тая вълна, искам един съвет (ако е удобно, разбира се). Насочил съм се към Crown DW 4547A BI. Колко е хубава и колко практична, нямам виждане. А насочването ми към нея е заради младежа който предлага тая техника в "Зора". Основните му аргументи бяха, че има горно пръскане на вода и по важното е 1/2 програма. Цената им е 479 лв.
                                Здравей, в по-горния си пост визирах точно тази съдомиялна, майка ми е с такава от 4 години насам и няма оплаквания... използва се ежедневно, а в празнични дни и по няколко пъти на ден. Използва само рекламирани таблетки, но и винаги премахва едните остатъци от посудата преди миене.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X