От: Търся съвет за съдомиялна
Здравейте
Доживотен гаранционен сервиз според думите на продавача(не ми е голям приятел само клиент) ако нещо се счупи той е насреща и пари няма да ми взима за ремонти но това са може би търговски приказки подобни на продавачите на коли.Колега Faca ще покажа на жената твоето мнение дано те послуша.По нагоре в темата има колеги с мнения от 2009 год.който са имали Беко и тогава са били доволни , а сега след 2 год. и изтекла гаранция да ли е пак така.
Първоначално публикуван от Haji
Преглед на мнение
Доживотен гаранционен сервиз според думите на продавача(не ми е голям приятел само клиент) ако нещо се счупи той е насреща и пари няма да ми взима за ремонти но това са може би търговски приказки подобни на продавачите на коли.Колега Faca ще покажа на жената твоето мнение дано те послуша.По нагоре в темата има колеги с мнения от 2009 год.който са имали Беко и тогава са били доволни , а сега след 2 год. и изтекла гаранция да ли е пак така.
Въпрос на личен избор.
.... За сметка на това, следгаранционната им поддръжка е в пъти по-евтина от тази на разни разчитащи на стара слава и шарении марки. За сравнение, платка-управление за пералня Бош (не от най скъпите) струва от порядъка на 500+ лева, за Беко е не повече от 120-150. А Бошовските си горят, за разлика от Бековските, при които се случва относително рядко
....
Коментар