Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Като вземем шофьорска книжка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Като вземем шофьорска книжка

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
    ... не ми се качва на лека кола пък и с претенции съм ако е самурай,витара или нещо друго много бих се зарадвала абе джип и ако ме блъсне някой да не чува господ да не се смачка много...
    Джип се мачка точно колкото лека кола. Ако те блъсне камион, мачка се и повече. И гори повече, и струва повече, и се поврежда повече (особено от неопитен шофьор), защото има повече неща за повреждане. Но, като си решила джип, решила си - остава да си го уредиш.

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    ...
    За Ясен:
    Колега, що газ бе? Газът не бълбука ...
    Или нещо не вденах ...
    А, щото съска ли? *смущава се, гледа надолу, мига често* Мчи аз ни съм къпризин, можи и саму биръ ...
    Имах предвид, че ще пътуваш в кучкарника, за да си безопасен за шофьора. Каса бира, за да бъдеш подмамен там. Водка - чак като пристигнеш, защото няма кой да те носи. А бутилката с газ си е там отпреди тебе, завинтена за пода. Така е в по-бойните машини. И бълбука, освен ако не е метан.

Коментар

Тези който нямат желание да карат да се возят на автобуса да им мирише на пот и чесън ,а тези който се возят по автобусите или нямат възможност да имат книжка или кола или нямат куража да изкарат една книжка,колата е необходимост а не гевезелък.
      ...с това се свиква най-бързо аз чак днес си намерих стикер "Млад шофьор". Пък търся от миналото лято

Коментар

То да не чува господ камион да ме гази ,по вапроса за джип или кола свикнах да карам джип нямам желание да се качвам на кола тя на всякъде опира ,за нашите улици в България хората трябва да карат само джипове че с тея дупки по асфалта я ти падне някоя броня я нещо друго, разликата джип кола за мен е все едно от кон да се качиш на магареНо всички мъже ли са такива не им се дават джиповете сакън жената да не го счупи,сигурно повечето от вас имат жени е така ли се държахте с тях когато почнаха да карат за първи път.То е ясно че мъжете са по добри шофиори но и ние сме хора и ние имаме нужди .А така ли се държахте с жените си както моят с мен,да ми хваща волана да бучи и т.н .С това поведение най -много да ме откаже да карам.
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

...Но всички мъже ли са такива не им се дават джиповете сакън жената да не го счупи....
          За всички не знам, аз, откакто имам жена, нямам джип. Трудно се дореждам. За чупене, ами, чупи го. Такъв е животът. Купих си една таратайка, за да се придвижвам аз.

Коментар

Бе, не знам дали жените на Ясен и Пърси са рода, ама май вие мъжете почти всички сте роднини - почти не познавам мъж дето да не бучи, мърмори, крещи, пипа волана, дърпа ръчната или най-малкото да прави язвителни забележки на бедната, подплашена, с тупкащо в гърлото сърце и настръхнала по каталог коса женица, дето се е качил уж да я учи да кара!
            Аз лично, навремето, като ми писна моя да ми прави подобни номера (а при мен прага на търпимост е много нисък ) просто заковах спирачките, при което той замалко да излети през предното стъкло (щото нямаше колан) и му викам: Слизай! Той ме гледа невярващо: Ама какво толкова, ама това, онова... Аз: Слизай ти казвам и оттук се връщаш пеша, а аз си продължавам да карам! Да видиш Краси, как той си подви опашката и скри рогата и ме остави да се оправям сама, като само в по-напечени ситуации ме направляваше, ноо мнооого по-кротко. А колата пак си беше негова... После даже му хареса да го возя аз и все повече ме поощряваше, а той като директор се вози!
            Имала съм обаче и нервак инструктор - беше му нова колата и ни правеше луди - много е зловреден такъв вариант. На него пък, при поредния опит да ми хване и върти волана, му ухапах ръката и го предупредих, че ако продължи ще види и по-лошо... ама тогава бях доста по-млада и по-буйна. Но - поне за мен имаше ефект - беше много по-внимателен когато карах аз.
            От мен - постигни с мъжа ти това, което аз с моя, ти си знаеш как.
            А на джип да свикваш още отначало не е добра идея, по-добре се научи на кола, понатрупай опит и самочувствие и тогава джипа.
            Успех!
            Последно редактирано от Фани; 11-02-09, 13:29. Причина: попр.
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Но всички мъже ли са такива не им се дават джиповете сакън жената да не го счупи...
              Можеш ли да познаеш в нашето семейство кой кара джипа?
              А ако се счупи докато той кара през уикенда(немога да го нарисувам)

П.П. Трудно се слиза от високото, но не е случайно това, че и мъже и жени с не малко опит и километри те съветват едно и също
              [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
              JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                Бе, не знам дали жените на Ясен и Пърси са рода, ама май вие мъжете почти всички сте роднини - почти не познавам мъж дето да не бучи, мърмори, крещи, пипа волана, дърпа ръчната или най-малкото да прави язвителни забележки на бедната, подплашена, с тупкащо в гърлото сърце и настръхнала по каталог коса женица, дето се е качил уж да я учи да кара!
                Аз лично навремето, като ми писна моя да ми прави подобни номера (а при мен прага на търпимост е много нисък ) просто заковах спирачките, при което той замалко да излети през предното стъкло (щото нямаше колан) и му викам: Слизай! Той ме гледа невярващо: Ама какво толкова, ама това, онова... Аз: Слизай ти казвам и оттук се връщаш пеша, а аз си продължавам да карам! Да видиш Краси, как той си подви опашката и скри рогата и ме остави да се оправям сама, като само в по-напечени ситуации ме направляваше, ноо мнооого по-кротко. А колата пак си беше негова... После даже му хареса да го возя аз и все повече ме поощряваше, а той като директор се вози!
                Имала съм обаче и нервак инструктор - беше му нова колата и ни правеше луди - много е зловреден такъв вариант. На него пък, при поредния опит да ми хване и върти волана, му ухапах ръката и го предупредих, че ако продължи ще види и по-лошо... ама тогава бях доста по-млада и по-буйна. Но - поне за мен имаше ефект - беше много по-внимателен когато карах аз.
                От мен - постигни с мъжа ти това, което аз с моя, ти си знаеш как.
                А на джип да свикваш още отначало не е добра идея, по-добре се научи на кола, понатрупай опит и самочувствие и тогава джипа.
                Успех!
                Много добре си направила и аз трябва така да направя като теб да го сваля от джипа и да му взема ключовете а пък да става каквото ще
                http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

...Когато излизаме някъде се качвам аз да карам и той винаги мърмори се нещо не му харесва на два пъти ми хваща волана...
                  Може да звучи малко крайно (все пак ти е съпруг), но следващия път като посегне към волана, му "изплющи" един зад врата, да се научи да не се меси. Ако няма как да стане това , по-добре изобщо не се качвай да караш. По този начин, ти и "мрънкалото", сте като бомба със закъснител...
                  Имам горчив опит от такова посягане (и извиване на волана). Москвич, осмак, пет човека вътре, на пета с 80 км/ч, два оборота през таван в едно дере. Не знам какво ни опази живи...
                  И като чуя за такава интервенция от някой от пътниците
                  Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
                  B (Rh +)

Коментар

От опит съм установил, че когато доучваш(предполага се, че основните неща ги знае и може щом има книгка) жена да кара, мрънкането драстично влошава нещата. Похвала при добра маневра и мрачно мълчание при грешка. Ефекта е много по-голям!
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Бе, не знам дали жените на Ясен и Пърси са рода, ама май вие мъжете почти всички сте роднини - почти не познавам мъж дето да не бучи, мърмори, крещи, пипа волана, дърпа ръчната или най-малкото да прави язвителни забележки на бедната, подплашена, с тупкащо в гърлото сърце и настръхнала по каталог коса женица, дето се е качил уж да я учи да кара!...
                      Трудно ще го приложиш за мен. Аз съм давал и на стопаджиите да шофират.

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                      ... и мрачно мълчание при грешка. Ефекта е много по-голям!
                      Да, някой не е слушал скоро песента "Сърдиш ли ми се за нещо" или "Не ме обичаш вече"...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Да, някой не е слушал скоро песента "Сърдиш ли ми се за нещо" или "Не ме обичаш вече"...
                        Ммм... то с такива жени, не си струва нито да ги учиш да карат, нито въобще да се занимаваш... Така че да му мисли, който го влече . Идеята е, че при шофиране, трябва сами да осъзнават грешките си, а не да им ги набиваш в главата с мрънкане.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                          Ммм... то с такива жени, не си струва нито да ги учиш да карат, нито въобще да се занимаваш... Така че да му мисли, който го влече .
                          Абе и аз така мисля, но за много хора си е реален проблем.

Коментар

Aз познавам един, дето е от другата порода мъже. Благодарение на него сега имам самочувствие зад волана.
                            Дано не е единствен екземпляр! Ама и инструктора, при който взех доброволно няколко опреснителни часа, беше същият!
                            Има надежда, значи.
                            НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                            Omnia vincit amor !

Коментар

Ако мога да обобщя: колежката иска да се научи да кара, което е похвално.
                              Повечето я съветват, първоначално да кара с човек до нея, със стаж, опит и мноого търпелив и спокоен.
                              Ама явно съпругът и не е такъв.

Какво ни остава?

Колежке, ако се налага, ще се жертвам...
                              Имам 20 години стаж и волски нерви....
                              Ама да не яде после някой бой....

Майтапа на страна, питай благоверният си (ултимативно), кое е му е по-ценно - жената или колата? Подскажи му, че ако той не желае, ще се намери кой...

П.С. Предложението си остава валидно....
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от b_petkov Преглед на мнение
                                Москвич, осмак, на пета с 80 км/ч,
                                Извинявам се за спама, но Москвич 408 с пет скорости
                                И ние сме карали Москвичи
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X