Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да застраховаме?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде да застраховаме?

Аз към момента предпочитам ДЗИ, иначе дълги години бях в Булинс.

Коментар

"Арменец" са си пълни измекяри. Преди... май около 2 години, един дърт боклук от насрещния трафик ми драсна леко заден ляв ъгъл и изчезна в уличния поток. Реших да звънна все пак в КАТ, да ги питам какво да направя и те ми казаха да отида на другия ден в Дървеница, там ще ми дадат протокол или нещо такова. Отивам там сутринта, оказвам се 17-ти извън оградата, в момента обработват върнати от вчера, а за моето документче изгледите са около 2 дни чакане Обърнах колата и хайде отсреща, при застрахователите. Обяснявам случая на този пе**раст дето ще ми оправи документите и пет пъти изрично и ясно питам, дали ми трябва документа от КАТ. Той е категоричен, ама 100% - не, няма нужда от протокол от КАТ. Всичко е ясно, ще опише дребната щета, няма абсолютно никаква нужда от документ. Описва всичко, документи, истории.... готово. След доста чакане получавам писмо от някакъв друг пе**раст /май беше Директор или друга подобна гръмка позиция/, че прекратяват случая, тъй като няма документа от КАТ! Естествено, проблемът си е в мен, че не съм гонил до край интересите си, всичко да е документирано, да няма накъде да се измъкват - но то просто не си струваше заради едни драскотини, щях да изгубя повече в безкрайното чакане! Ако беше сериозна щета, вече друга работа. Но и че те са нещастници и не стават за нищо, това също е доказан факт. Един познат като му изчезнал автомобила какви фиести били... не знам подробностите, но май е все още с пръст в уста!
      Последно редактирано от Теодор МБ; 26-04-10, 09:36.
      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
        "Арменец" са си пълни измекяри. Преди... май около 2 години, един дърт боклук от насрещния трафик ми драсна леко заден ляв ъгъл и изчезна в уличния поток.
        Пък аз си помислих,че аватара ти е инспириран от тяхната реклама (един изтребител лети над колата и я пази).
        Предполагам,че вече не застраховаш при тях .В момента май,почти всички компаний,опитват да извадят от девет кладенеца вода,за да откажат плащане-криза е все пак.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз си правя застраховките в армеец,защото знам,че те се занимават .... свои коли не пипат де.

Коментар

НЕ в Бул Инс! Току-що ми отказаха щета по ГО. За мен това е мошеничество!

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
              НЕ в Бул Инс! Току-що ми отказаха щета по ГО. За мен това е мошеничество!
              А,какви са причините....?Щото в понеделник при мен правиха оглед по ГО,като колата причинила ПТП-то,не отговаря като марка и модел на колата засрахована по ГО...Бе,въобще-странна работа...

ПП,ако ПТП-то не е по твоя вина можеш да се обърнеш към гаранционния фонд.Обикновенно те изплащат обезщетенията когато виновното лице няма ГО,разправия е но,все пак е нещо.
              Последно редактирано от taran; 05-05-10, 21:06.

Коментар

Внимавайте с условията!
                В ДЗИ се оказа. че при щета не може да си купиш счупения чарк от дилъра а само менте или от морга. Дори когато става въпрос за фарове и мигачи.

Правих застраховки за 5-6000лева полици при тях всяка година. Не съм търсил нищо до момента в който реших все пак да си сменя счупения стоп.

Познайте дали вече им ги давам тия пари.

Оказва се , че в България просто няма кадърни дилъри и посредници. Заради един умрял стоп, та ако ще и 1000лв да струва губи клиент с 5000лв годишни вноски който 5 години нищо не е търсил и следващите 5 сигурно пак няма да търси.

Така е в ДЗИ.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

[QUOTE=drukman;1148913]Внимавайте с условията!

Ми,навсякъде е почти едно и също ,като ти взимат парите-кафенце,бонбонки,целувки,милувки.После-"идете,да ви маркират МПС-то"-и там ,изненада,новата-стара кола,всъщвост била за цялостно пребоядисане и с N-брой части и детайли за подмяна....
                  Е,затова карам дарак,дето където се счупи,там го захвърлям-има си ГО и ГТП и това е.

Коментар

От: До: Къде да застраховаме?

За коледа имах също проблем с Армеец. Имах каско на автомобила си и интересното е че след 4 дни изтичаше . Но една сутрин капака ама така одраскан и на дълбоко предния , че нямам думи. Отивам в АРМЕЕЦ пишат всичко и получавам отговор че няма да платят защото на предния капак имало отпреди една малко 5см чертичка . Викам им "като си правих каското никой не ми каза нищо , а бързаха да ми вземат парите " а те все същото . И между другото ме притискат да правя ново каско малко преди да получа отговора .Направих новото каско като си мислех занапред да си продължа в АРМЕЕЦ ,но като видях как постъпиха даже и неотидох да я маркират наново . Отивам при шефката им в Русе и и разказвам всичко .А тя вика една от служителките си и започна да и се кара защо не ми казали че трябвало да си оправя малката чертичка преди да направя каското . Мислех да стигна до съда , въпреки че 80-100 лева за един капак са нищо пари. При мен вече става въпрос за доверие и затова отидох при тях. А шефката ми казва да си продължа каското а дядо Коледа ще ми донесе подаръци на тая стойност и всички ще сме доволни . Повярвах и но си мина Коледа а подаръците както аз му викам БАУ БАУ . Два пъти ме изиграха но няма да допусна трети път. Даже и ако дойдат да ми предложат безплатни застраховки , неискам да чувам за АРМЕЕЦ

Коментар

От: Къде да застраховаме?

Първоначално публикуван от Alex_S Преглед на мнение
                      Аз си правя застраховките в армеец,защото знам,че те се занимават .... свои коли не пипат де.
                      Да Армеец Бул инс и още 1-2 не си пипат колите,но мен ме дразни друго.Практиката да се крадът неща,които застраховките не плащат.Пример - на страничните огледала само стъклата.Ето със този номер ми късат нервите.Отиваш при застрохователите и те ти казват че можеш и сам да си си ги свалил и разбирасе не плащат.А ако искаш да ти платят трябва да се занимаваш с глупости.Да търсиш някое счупено огледало или да трошиш твойто цялото,като преди това да си намерил някакво стъкло.Два пъти ги намираме тея ко..ленца,които в нашия квартал крадат- няма такъв бой който им се тегли.Файда никаква винаги ще се намирят други.

ПП Иначе колите от 2-3 години си ги застраховам в Армеец - за сега съм доволен от тях.Особено като две от колите ги карат жени и леките чуквания и ожулванията са ежедневие

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X