Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как преодолявате самотата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как преодолявате самотата?

Как преодолявате самотата? -

Фантазията ме измъква от килера със самотата.
    Това, да рисуваш, моделираш или работиш по някакъв проект или задача ти привлича вниманието за момент, но ако си намерил нещо за правене или научаване, което ти е истински интересно, не спираш да си мислиш, как да го направиш, промениш или завършиш.
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Лично аз имам 4 приятела:Флякфайзера,Кашонения Били,Митака и Фибъра. Когато ми е самотно се събираме четримата и се напиваме до безпаметност, след това изобщо не ми е самотно,пък ако се случи някой да викне момичета-грам. То ако не беше кашонения да ме отвори на някои далавери, си представям какъв задръстеняк бих бил.Например именно той ме светна на 15 годишна възраст , че мога да престана да спя със шапка със пискюл и нощница и спокойно мога да си легна по боксерки.Гениално,ама кой да ти каже.Фибъра пък ме светна що е то екстремен секс-сега ще те светна и аз.Това не е да правиш секс по разни асансьори,самолети , рейсове и подобни.Нищо подобно.Екстремния секс е като се напиеш да се забъркаш с някое леко момиче и да правиш секс с него без предпазни мерки.На сутринта като трепериш в очакване на изследванията - това му е екстремния момент.
      С две думи Збитсам те съветва: Прави много секс с различни партньори и се напивай до безпаметност.Препоръчвам ти да организираш всекидневни партита у вас-с техно музика , модерни фешън пийпъл,енергетици и повечко разкрепостеност. Ако се вслушаш в съвета ми-пиши по-нататък тук за да ме поканиш.

Коментар

Много се чудех какво да напиша... До колкото разбирам имаш нужда не от шумни компании, а от приятен разговор с разумни хора на любими теми... Много, но истина много познато... Аз лично намирам спасение в мисълта за Даниел. Почти нямам време да се видя с него, но си спомням за него почти винаги в тежки моменти - дори и да ме дразни пак го обичам, а това е много повече отколкото мога да изпитам към останалите. За толкова години вече почти съм свикнал да съм сам... Само Събота и Неделя започват да ме хапят белите мишки - то се вижда 04:54 е, а аз пиша постове във форума?!?!? Е предполагам, че и по-зле може да е...

Утеха намирам и в офроуда... понякога.

Коментар

Според мен, Доня имаш предвид съвсем друг вид самота, от този който повечето колеги са си помислили - това е самотата, появяваща се, когато децата вече са отхвръкнали, поели своя си път, забравяйки мама понякога - не защото искат, а защото животът го налага...
          А колко скоро (безумно малко като време) стигаха едва до коляното ти, обгръщаха го с ръчички и гледайки те с цялото обожание на света, мъркащо нежно казваха „ма-маааа”... Дааа, времето през което си била всичко за своите деца, чиито проблеми, скърби, радости и приключения са запълвали повечето ти време, твоето, а и на съпруга... Мисля си, че оттам идва това твое чувство на самотност и те разбирам прекрасно. Тази липса, която се получава след порастването и отделянето на децата може да се запълни или с раждането/осиновяването на друго дете (някои хора го запълват с отглеждане на домашни любимци) или с посвещаването на някакво добро дело, или хоби, в което обаче да привлечеш и другарчето/спътника си.
          Рецепта няма, всеки тушира чувството на самотност по различен начин, но си мисля, че нищо не може да се сравни с доверчиво гледащите те детски очи, с доверчиво подадената ти ръчичка и безграничната и безрезервна любов, която само детето може да ти даде.
          Но, също така трябва да се подготвяме за мига на раздялата, който неминуемо настъпва... Кръговрата на живота...
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Май Фани, улучи? Но може да погледнем и по друг начин:
            Няма нищо по-хубаво от "Да бъдеш сам със себе си"
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Здравей и от мен, да ти кажа отдавна търся отговор на твоя въпрос!
              От много време съм в твоето положение и понякога направо издивявам с моя съпруг сме толкова различни,че се чудя какво ни е събрало. Понякога просто ми иде да зарежа всичко да се кача на един бърз мотор и да запраша на където ми видят очите!
              Вкъщи се чувствам като аутсайдер това много ми тежи затова все по-често ми се иска да съм другаде!
              Аз съм много дива и импулсивна,но от години съм като птица в клетка и това сякаш убива духа ми!
              Затова най-добре да започнеш да правиш това което ти харесва и хич да не ти пука живота е само един!Когато теб те нараняват на кой му пука затова и на теб да не ти пука,когато нараняваш!
              За мен самотата се лекува с вътрешната ти нагласа да се настроиш на друга вълна!
              Аз съм фен на кемперите къмпингите ATV-тата и това ми хоби ме вади от самотата!

Коментар

maya, качвай се на мотора и запрашвай!Децата явно си ги отгледала, друг дълг - нямаш. Животът е прекрасен и прекалено кратък, за да го живеем в клетка.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                  maya, качвай се на мотора и запрашвай!
                  Бравос! А какво ще стане ако всичките ни жени се качат коя на мотор, коя на метла и отбъмчат нанякъде?!
                  Моето скромно мнение е, че просто сте изправени пред парадокс - трябва ви някое малко същество да тупурка около вас (инстинктивно), за да запълни празнината на отхвръкналите птичета, но в никакъв случай да не ви вика "бабо" (егоистично).
                  Пиша го с чувство за хумор, дано и вие да го прочетете с такова. Понеже и ние сме кандидат - дядо и баба...

Коментар

Donia,мисля че имаш някаква излишна енергия,защото не изглеждаш като някаква самосъжаляваща се депресарка..аз бих те съветвала да спортуваш!На мен ми се е случвало нещо да ми се прави и да не знам точно какво(не ми се чете,не ми се рисува)..и тогава отивам да тичам или на ТаеБо,след това удовлетворението е невероятно..и дъхът ти е спокоен!

Коментар

Чак ми е леко странно как с голяма лекота споделяте какво ви е на душата пред аудитория която ви е почти непозната , дали така е по лесно --- незнам ! Поздравявам ви за смелоста и така приятните съждения в които виждам и себе си , в случая се придържам към житейската мъдрост : Аз акъл за себе си нямам - че на другите да давам ..../скучно ама от сърце /
                      подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Пред непознат бих споделил неща,които пред познат или дори приятел не бих си и помислил да ги кажа.Повечето хора според мен са така.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        -----------------------------------------------
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Бравос! А какво ще стане ако всичките ни жени се качат коя на мотор, коя на метла и отбъмчат нанякъде?!
                          Ще стане голям купон! Но вероятността да са чак пък "всичките" е много малка, практически - почти нулева. Така че - споко! Все ще се намери кой да ви носи бирата.

Коментар

Два дена не спирам да мисля по тази тема, може да се каже, че стигнах до дъното на ямата с мислите и самотата.. и като стигнах до дъното оттласках се нагоре и отново изплувах. Обичам да се наслаждавам на всяко чувство, което изпитвам. Плаши ме само липсата на чувства и усещания... предпочитам да ми е самотно отколкото да ми е никакво ..
                            Отново ми е леко в главата, мислите бръмчат весело, за 5ти път се чуват Ерос Рамацоти и Тина Търнър и звучат все по-добре и по добре ... Всичко наоколо си е същото , но аз се чувствам много по добре ... пожелавам го и на всички вас ..
                            Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Мисля че всеки от нас е прав, но май Фани е най права, липсват ми моите момичета, явно те са запълвали оставащото ми време, и грижите и проблемите, радостите им и тръпките им са изпълвали оставащото от деня и ноща. Вече са големи и сами се справят, все по малко им трябват моите грижи и съвети. Мечтаех за този ден в който ще се справят сами, а кото настъпи май аз съм най неподготвена за него. И така ще трябва да се уча да се справя. Но идва август цял месец отпуска и отново ще зачуруликат две познати гласчета, ще искат ,ще спорят,ще си бъбрим до късно вечер.
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Май всички сме неподготвени за това време, дори и да се "подготвяме" вътрешно
                                Радвам се Доня, че твоите "птичета" пак ще са покрай теб и ще те радват, наслаждавайте се на всяка минута заедно! И не позволявай близостта между вас да си отиде!
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X