До: Как преодолявате самотата?
Нещо не разбрах кой от преждеговорившите се е изказал срещу любовта!?!? Никой не я отрича, напротив - всички я търсим. Само че идеални работи на тоя несъвършен свят няма и всеки следва да реши какво му е важно и с какво може да направи компромис и в отношенията с любимата половинка да няма битки на его. 
А иначе мъдреците са казали, че съвършената любов е възможна само между два самостоятелни и принципно ненуждаещи се един от друг индивида - защото те са в състояние да дадат всичко нужно от себе си в нужния момент, а от друга страна - поради своята самостоятелност нямат нужда да се доказват и налагат, което изключва разрушителните конфликти. На първо четене изглежда абсурдно, но ако се замислиш....
Постарах се да ти отговоря изчерпателно, дано си ме разбрал.
Първоначално публикуван от emanuilis
Преглед на мнение

А иначе мъдреците са казали, че съвършената любов е възможна само между два самостоятелни и принципно ненуждаещи се един от друг индивида - защото те са в състояние да дадат всичко нужно от себе си в нужния момент, а от друга страна - поради своята самостоятелност нямат нужда да се доказват и налагат, което изключва разрушителните конфликти. На първо четене изглежда абсурдно, но ако се замислиш....

Постарах се да ти отговоря изчерпателно, дано си ме разбрал.
), разочарованието от противоположният пол още не е настъпило, има го само очарованието. Може би се дължи на крехката ми девическа възраст - само на 37г. съм по паспорт, иначе карам късен пубертет.
биричка, тишина и само граченето на гларусите /живея до гребната в Пловдив и на всички съседни покриви има семейства ужасно щумни гларуси,понякога си ги зяпам с часове,много са интересни/
) и те вече са щастливи.
Коментар