Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Палатка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Палатка?

Решил съм да си купувам палатка 2 или 3 местна,някакви идеи каква да бъде?не ми трябва професионална или нещо подобно,за 3-4 излета най-много в годината,по за 2-3 дена.

Поздрави

До: Палатка?

Според мен е хубаво да си вземеш палатка, която носи на дъжд. Може много рядко да я ползваш, но дъжда не подбира. От опит мога да кажа, че е много много гадно да се събудиш рано сутринта потънал в локва.
    Аз предпочитам двуслойните палатки - спарват се по-малко. Аз си взех преди 2 години една двуместна, в която спокойно се събират 3-ма човека + багаж.
    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Преди 3 седмици и аз бях пред дилема. Дали да купя от специализиран магазин за около 300лв. или някаква, докато разбера какво точно ми е необходимо.Знаех само че ми трябва 2-3местна и обема и теглото не е най-важното.
      Купих от Практикер за 69лв. някаква двойна, изработката е некачествена. Вече я ползвахме 3пъти за по една нощ в не съвсем добро време и става, но се съмнявам, че при сериозен дъжд и студ ще може да се разчита.
      Ако се ползва само лятото при добри прогнози е перфектна
      Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

И аз имам такава за около 70лв. от Практикер, миналата година лятото издържа на два дни дъжд (е не валеше постоянно, но наоколо имаше големи локви).
        Ако е само за 3-4 пъти на година става. Разликата в качеството на изработка в сравнение с марковите личи от далече, но на моята поне шевовете са и лепени. (тук там не много добре залепени )
        Ако ще си взимаш евтина гледай да е двуслойна и с лепени шевове.
        Имаше мисля и за 15-20 лв., но те изглеждаха много зле.
        LZ1GUS

Коментар

Еднослойните палатки кондензират и не стават за нищо => каква да е 2слойна ще е по-добре...

Коментар

Да де и аз питам за евтин вариант,за скъпа,не ми трябва,няма да мога да я ползвам по предназначение,за няколко излета в годината,не ми се хвъргат толкава пари.

Поздрави

Коментар

Взех си от практикер за 70 лв 3 местна двуслойна. Миналата година взимах подобна еднослойна от един приятел. Той я тормозеше всяка седмица за по 2 дена и в дъж и пек не се е оплакал. Затова си я взех спокойно, като се има предвид че ще я ползвам 2-3 пъти за по 2 дена - и да се скъса за 1-2 години ще си купя друга. То тя си е на цената една вечер в кръчма.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

До:Аватара на kograman kograman kograman е офлайн Утвърден участник

Палатката задължително трябва да е двуслойна, защото иначе се получава конденз.Палатка за 70лв. просто не ти трябва.Има достатъчно добри палатки в магазин,,Стената'' http://www.stenata.com/ Ако там не можеш да си избереш аз продавам 4местна палатка която купих в Англия за около 150лв.
                Последно редактирано от Yaro; 07-07-08, 16:17.

Коментар

Имам палатка high-peak купих си я преди 2 години за 190-200 лева - двуслойна - миналата година на смокиня при една мега буря целия багаж се наложи да се премеси в тая палатка - в другите беше война тип 2 сантиметра вода вътре . Остана апсолютно сух дори самия аз бех изненадан. Много важно е опъването на палатката - ако се допират някъде двата слоя ще протече вътре като през вестник.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

До: Аватара на kograman kograman kograman е офлайн Утвърден участник

Първоначално публикуван от katerach Преглед на мнение
                    Палатката задължително трябва да е двуслойна, защото иначе се получава конденз.Палатка за 70лв. просто не ти трябва.Има достатъчно добри палатки в магазин,,Стената'' http://www.stenata.com/ Ако там не можеш да си избереш аз продавам 4местна палатка която купих в Англия за около 150лв.
                    Колко тежи тзи палатка и с какви рейки е?
                    Последно редактирано от Yaro; 07-07-08, 16:18.
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

А какво ще кажете за армейските палатки. Предполагам, че на силен дъжд издържат.

П.П.: " http://armyshop.dir.bg/_wm/catalog/i...349090&dflid=3 " Ето на този линк можете да видете, но там цените им са солени. Търсете подобни палатки по военни търгове.

Коментар

Ако не я пипнеш - държи. И на буря може да държи. Обаче това е взводна палатка - вози се с камион. И в него я товарят 5-6 души.

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                          А какво ще кажете за армейските палатки. Предполагам, че на силен дъжд издържат.

П.П.: " http://armyshop.dir.bg/_wm/catalog/i...349090&dflid=3 " Ето на този линк можете да видете, но там цените им са солени. Търсете подобни палатки по военни търгове.
                          Явно не си служил,по-голяма трагедия от това няма,ако е за сватба даси събереш гостите става,Стефан е прав един път текне ли,по-добре да си навън.Там изсъхва по-бързо.
                          Преди три години си взех от "Метро" за около 60 лв.,действително повече от три дни не съм карал в нея,но и дъжд я валя справи се,тип"иглу" двуслойна,водят я за четири човека но за двама е най-добре.Взех си и надуваеми матраци,възглавници и със спалните чували е супер.
                          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Аз миналата година си подмених палатката с тази.Много съм доволен и ти я препоръчвам.Не знам дали ще я има в твоя град,аз я закупих от Бургас.
                            Вътре спокойно се побира надувен матрак 185-215 см.Има си предверие, двуслойна , и е тествана на сериозен дъжд...нямам никакви забележки.Цената и беше около 200 лв.

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

При покупка на палатка не зле да се обръща внимание на един показател - мисля беше нещо като "мм воден стълб", който указва каква е издръжливостта на палатката на дъжд.
                              БИО пчелен мед и пчелни продукти
                              0888 66 59 73

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X