Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За ваксинирането.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За ваксинирането.

От както спрях да пия лекарства спрях и да боледувам.
    За ваксините - дали ще си сополив 1 седмица след ваксината или ще изкараш болеста за 3 дни без ваксина ....
    За детските имунизации - действат или не принуден си да водиш детето си да го бодат , защото иначе не го взимат в детска градина.
    За докторите - откакто за 14 дни в бременна в болница ме лекуваха от 3 неща от които не бях болна не им вярвам на чичковците доктори ...
    За раждането - отказах им и системите и обезболяващите и си родих нормално и двата пъти здрави дечица 3.600 и 3.750кг.
    Пра Баба ми доживя 99 години , вечер пиеше 1 аналгин и 50 г. ракия и ме научи много народни песни ( песни за ваксини нямаше сред тях).
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

+много

И жена ми я лекуваха от... НИЩО, а струваше МНОГО. Добре че потърсихме второ мнение и изследвания наново.

Това за рака на шииката на матката и ваксината срещу разните вируси, дето могат да го причинят - цялата работа се крепи на някакви крехки познания, предположения и недочетени учебници + 90% далавера на доктори+фармацевтични компании+лаборатории.

Онемях като видях резултатите от изследванията. Не само че нямаше проблем, ами нямаше и наченки на нищо.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте,

Аз съм против ваксините, не ги ползвам и не ги препоръчвам на пациентите си.

Правилно хранене, двигателен режим, повече време сред чиста природа, хигиена и здравето е налице.

Ако бих използвал някакво лекарство за себе си и семейството си, то това би било хомеопатично.

За жалост съвремената медицина е по-скоро бизнес, отколкото грижа за здравето на хората.

Бъдете здрави и усмихнати!
        Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X