Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За ваксинирането.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За ваксинирането.

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Като каза горещо. Не опитвайте да лекувате болно гърло с горещ чай СЪС ЗАХАР. За гадинките там няма почти нищо по-хубаво от редовното им захранване със затоплена глюкоза .
    що???? тва категорично мнение пък от къде дойде?
    според моите комерсиални професори е обратното.
    Последно редактирано от deyan_h; 18-11-07, 03:47. Причина: според моите комерсиални професори е обратното.
    - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
    - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Имуностимулатори, здравословна храна и по-далеч от кихащи и кашлящи.Това е моята рацепта.Преди време се ваксинирах - никакъв ефект.Пак си изкарах грипа.От както заложих на повишаване на имунната защита, да чукам на дърво, не съм боледувала.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
        що???? тва категорично мнение пък от къде дойде?
        според моите комерсиални професори е обратното.
        Просто помисли с какво са хранят микробите. Всички усвояват лесно чистите захари. Като профилактика е добре да захранваш организма си, но след като си се разболял и гадинките са се настанили в гърлото ти не е много добре да захранваш и тях. Същото важи и за смучене на бонбони и други подобни. Не случайно повечето неща за болно гърло са със изкуствени подсладители.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
          Специално за противогрипните ваксини: Не съм убеден във действието им. По едно време ваксинирах, т. е. купувах ваксини за целия състав на офиса /15-20 души/ в продължение на две-три години. Резултатът беше, че който си се разболяваше дотогава - пак си боледуваше, който не никога не беше боледувал - пак не боледуваше.
          Към силната храна и витамините бих препоръчал горещо и много чесън!
          Напълно вярно! Който е със слаба имунна система не може да придобие изведнъж, с едно ваксиниране желаният имунитет. То си е до организъм. Например, аз никога не съм се ваксинирал против грип, и само веднъж съм се разболявал, говоря за истинският грип, а не за разните там настинки. Често се чува израза "карам един грип на крака"-това не може да е грип, при него имаш чувството, че след малко вече си умрял, камо ли да го караш на крака. А познавам хора, които всяка година се ваксинират, най-редовно, и пак си се разболяват по няколко пъти през зимата. Е, по-нарядко, отколкото без ваксина, може би, но това говори, че нямат антитела и за миналогодишните вируси.
          Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Това за противогрипната ваксина е пълна дивотия и начин за печелене на пари. И то от големите фармацефтични компаний. Защо? Ами защото просто не можеш да се ваксинираш за грип. Всяка година щамът на грипа е различен, а човек може да се ваксинира за миналогодишния. За тазгодишния още няма ваксина. А докато я направят ще дойде време за новия модел. Еле пък и страничните ефекти. Най ме е яд, че докторите са в комбина с аптеките.

Корупция и анархия. Висша форма на управление!
          Теория на конспирацията!
          Но почти всички лекари с които съм имал вземане-даване като напишат рецептата, и ти "помагат" с информация къде може да си купиш въпросното лекарство, нищо, че аптеки под път, и над път...
          Факт!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Напълно вярно! Който е със слаба имунна система не може да придобие изведнъж, с едно ваксиниране желаният имунитет. То си е до организъм. Например, аз никога не съм се ваксинирал против грип, и само веднъж съм се разболявал, говоря за истинският грип, а не за разните там настинки. Често се чува израза "карам един грип на крака"-това не може да е грип, при него имаш чувството, че след малко вече си умрял, камо ли да го караш на крака. А познавам хора, които всяка година се ваксинират, най-редовно, и пак си се разболяват по няколко пъти през зимата. Е, по-нарядко, отколкото без ваксина, може би, но това говори, че нямат антитела и за миналогодишните вируси.

Теория на конспирацията!
            Но почти всички лекари с които съм имал вземане-даване като напишат рецептата, и ти "помагат" с информация къде може да си купиш въпросното лекарство, нищо, че аптеки под път, и над път...
            Факт!

Ми и аз това разправям, ама много хора не вярват. Мислят си за Хипократови клетви и други неща. А на практика се оказва, че всичко е пари. Грозно ама факт!
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Просто помисли с какво са хранят микробите. Всички усвояват лесно чистите захари. Като профилактика е добре да захранваш организма си, но след като си се разболял и гадинките са се настанили в гърлото ти не е много добре да захранваш и тях. Същото важи и за смучене на бонбони и други подобни. Не случайно повечето неща за болно гърло са със изкуствени подсладители.
              Грипът е вирус. сам нищо не яде.
              Захарта от друга страна не е проста захар, ами е димер.
              Слагат се за т.нар. "омекчаващо" действие. защото както и много изкуствени подсладители и естествени полизахариди всички поне приличат на достатъчно големи поливалентни алкохоли. и съвсем не са "повечето"

не знам и как ще си захраниш организма с 2 лъжички захар

Коментар

Не ги ползвам (грипните ваксини). До колкото знам към повечето ваксини организма е толерантен и изисква реимунизация след опеределен период. Грипните вършат работа, но започнеш ли веднъж трябва да го правиш всяка година. "Ако организма ти е здрав и не боледуваш често, по добре не започвай, ако не смяташ да го правиш всяка година". Това ми го е казвал лекар за грипните ваксини. Разбира се не всички лекари са на това мнение.
                Има и разбира се крайни мнения, че тези ваксини са "зарибяване" на фермацефтичните компании. НЕ вярвам на тях, но не 100%.
                О899 2б2 1З2

Коментар

истерията е преувеличена.
                  освен това противогрипната ваксина е за 3-те препоръчани от СЗО за текущата година щама. нищо не пречи да пипнете някой от другите или бактериална инфекция. а, и за "птичите" (тези които убиват кокоши ембриони) не, че не може принципно да се направи ваксина, но е толкова скъпо и бавно, че на никой не му се занимава.
                  И въобще ако имате въпроси, питайте някой ЧИТАВ фармацевт. знам, че няма да е лесно да го намерите, но...

Коментар

И аз не ползвам и лично не одобрявам. За мен всичко е реклама и правене на пари от фарм.компании. Жена ми чела за ваксина, която предпазва от рак на шийката- интересуваласе заради дъщеря ни. При консулт се оказва, че тя действа само срещу 2 от разновидностите причиняващи рака, а те са доста повече и цената е интересна- 800лв. Може би за да си платят масовата реклама, която върви по телевизията. Жалко, че само ни заблуждават и печелят на наш гръб.
                    Най-добро решение както казват колегите е витамини и всеки сам си знае какво му помага.
                    Е да сме живи и здрави!
                    Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                      Грипът е вирус. сам нищо не яде.
                      Аз съм чувала, че при ангина не бива да се пие топло мляко, защото е чудесна среда за развъждане на бактериите.
                      Вероятно Zaarin има право.
                      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Аз пък съм от алчните аптекари

Коментар

Преди 30 г. като майка ми като мед. сестра е транспортирала ваксини 2-3 пъти и каза че контрола бил много сериозен.Взимат хладилна с ваксините от там с линейка до гарата.В отделено купе са пътували един човек и една чанта.На нужната гара отново ги е чакала линейка за да ги закара до болницата.Внимавали са да не се затопли ваксината и да се съживят вирусите.Сегашните ваксини едва ли са транспортирани и съхранявани в подходящи условия щом се продават във всяка аптека.
                          Лично видях как транспортират стволови клетки от плацента в стереупорена кутия с куриер на DHL в пикап.Някой човек е платил 3-4 хил.лв. за бъдещето на детето си.

Ето статия по въпроса еко ви се чете още едно мнение (дълга е).
                          http://www.yosif.net/bg/med/index4.htm

Ети и филмче: http://arenabg.com/details.php?id=2a...a67c46a41d4ae3
                          Последно редактирано от ceko26; 19-11-07, 12:04.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko26 Преглед на мнение
                            Ето статия по въпроса ако ви се чете още едно мнение (дълга е).
                            http://www.yosif.net/bg/med/index4.htm
                            Това е глава от книгата на д-р Атанас Гълъбов "Световната конспирация срещу здравето". Книгата все още е там и не е заличена от когото трябва.

Позволявам си да я препоръчам на всеки, който намери малко време, има здрави нерви и не страда от безсъние.

Тук е началото:
                            http://www.yosif.net/bg/med/index.htm

Коментар

Да, тая с противораковата ваксина за шийките верно много прилича на проста далавера. Нещо е суров тоя препарат, ограниченията му са много, действието - кратко. Но е много пари, много.
                              Додето десетина лазерни колпоскопа ще решат тоя проблем за цялата държава. Но такава клинична пътека няма. И затова има само два, и едвам ги крепя живи. А колко жени изобщо знаят да ги търсят е срамота да се каже. При положение че 80% от градските в репродуктивна възраст имат тоя проблем.
                              Обаче лазерът струва десетина хиляди долара и работи 15 години, а толкова пари могат да се прибират на ден за нищо. А проблемът да остане и да се самоподдържа.
                              Мда.

Коментар

Карбоплатината на жената, взета от аптеката на болницата е с държавна цена от 23лв и някъкви стотинки. Когато свърши трябваше да я земаме от Чайка фарма на 190лв за същия флакон. Трябваха ми 3 бр. Огоре на всичко я взех нелегално, защото държавата забранила химиотерапевтици да се продават свободно. Някакси интересна разлика се формира. Иначе нищо лично към фармацефтичните фирми. Само дето тоя бранш в световен мащаб е на второ място по печалби след аерокосмическата индустрия.
                                ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X