Здравейте, преди няколко дена апартаментът ми беше ограбен основно. Имам договор с VIP Security от 6 месеца, като не пропусках да пусна СОТ-а след всяко мое излизане от вкъщи. Единственият път, в който забравих да включа инсталацията, бях обрана най-безцеремонно. Съсед ми сподели, че той цели 11 години го е правил (с друга сот фирма) и единственият случай, в който пропуска задействането на системата, подобно на мен, е бил жертва на кражба. Според вас това "случайни съвпадения" ли са и доколко може да се вярва на хората, на които сме се доверили да ни охраняват? Диспечерите им виждат ли дали дадена система е пусната и изтича ли информация от тях?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СОТ И МАФИЯ
Свий
X
-
От: СОТ И МАФИЯ
Нищо случайно няма на този свят, особено в бедна държава като нашата. А диспечерите и те семейства хранят...
Лошото е, че нищо не можеш да направиш, освен по начин който не е за писане в интернет форум.Има ли желание-има и начин!
-
Всеки ден ходя на пчелина. Нямам СОТ. Преди две години един единствен ден не ходих и на сутринта ми нямаше част от кошерите. Това е абсолютна истина, която може би потвърждава теорията на вероятностите.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Кога стопанинът го няма е ясно, че става с наблюдение. Дали и кога охранителната система е включена лесно се установява и без връзка с диспечерите.
Ако става дума за обичайните охранителни инсталации с директна радиовръзка - мисля че е достатъчен не особено сложен радиоприемник.
п.п. сега осъзнах че всъщност приемникът е достатъчен и за да установи дали има човек вътре, не е нужно физическо наблюдение.
п.п.2 Много благодаря за темата. Осъзнах няколко много интересни факта за СОТ които са ми били пред очите непрекъснато и не съм се замислил.
Коментар
-
Първоначално публикуван от audiA3 Преглед на мнениеНе, не е с радиовръзка, това са стари поколения предаватели.
Как точно осъществяват връзката между охранявания обект и тяхната централа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИнтересно.
Как точно осъществяват връзката между охранявания обект и тяхната централа?А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИнтересно.
Как точно осъществяват връзката между охранявания обект и тяхната централа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен К. Преглед на мнениеКогато една охранителна система е изключена/деактивирана, охранителната фирма получава ли данни за отчитането на сензорите в охраняемия обект?
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеTя не е важна. Интересна е сот и мафия, ако я има разбира се.Първоначално публикуван от бръснача на ХанлънНикога не търсете злонамереност в нещо, което може адекватно да бъде обяснено с глупост
Коментар
-
Бандитите станаха охранители и застрахователи преди много години , случай като този има много. Обикновенно тези дето обират жилища , си имат агент в охранителната фирма или във фирмата която монтира охранителната система. Набелязват си обекта още при монтажа на системата , имат достатачно време за оглед. В следващите седмици и месеци си водят точна статистика кога се включва и кога се изключва алармата , така знаят точното ви работно време , и дали в почивните дни пътувате някъде. И това , че някой е забравил да включи алармата е чудесен повод да го оберат. Тези които могат да си го позволят , ползват едновременно две различни фирми за охрана и наблюдение , ако при едната има пробив , то другата предотвратява обира.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
...,,Мнение на бръснача на Ханлън
Никога не търсете злонамереност в нещо, което може адекватно да бъде обяснено с глупост"
Да, но след като си платил и си се договорил, поне можеш да мислиш както искаш. Не че това интересува другата страна по договора. Има си застраховки. И нова тема със сходно заглавие.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение...след като си платил и си се договорил
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар